Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syl5
őstag
Egyelőre kíváncsiság, bár valós vételi szándékom lesz a közeli jövőben, de egyelőre információ gyűjtés fázisában vagyok.
Köszönöm! -
törölt tag
Persze, vannak normalisak, en is igenyesnek tartom magam meg a csaladom is az.
A SuperB-t minden tovabbi nelkul a jo, tartos kocsik koze sorolom. A 101 lovas dizellel ot fel a fogyasztasa... Es az egy jo kis motor raadasul. Nagy hajo, csaladi vagy uzleti utakra tokeletes. Nekem az ujabb van, 2008 utani, erre se tudok rosszat mondani. Egy hibaja van 200.000km-nel, folyton kieg egy es ugyanazon jobb hatso izzo, nem tudom mi okozza.
(#43653) syl5
Fotokrol semmi nem jon at, max hogy szamomra az ilyen kepekkel feltett hirdetesek igenytelenseget sugallnak. Amugy az a motor a legjobb valasztas, jol megy, keveset fogyaszt. A Civic 1.6-os motorja tobbet kajal masfellel, a kisebbek meg nem viszik ugy a kocsit. Hondaforumon kivetel nelkul az egyotost ajanlgatja mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #43652 üzenetére
Igazad van, de ez a "mutasd meg egy szakinak" elég ultimate azért. Minden tisztelettel, ez kb. mindenre válasz, csak éppen semmit nem segít, annyi eszem nekem is van, hogy ha baja van elviszem, de nem véletlenül nem oda vezetett az első utam. Próbálok kérdezni és tanulni, erre ez kb. annyi, mint arra ha valaki bekérdezne, hogy merre kell lazítani egy csavart az lenne a válasz, hogy hívjon szerelőt. Valóban. Mint az autóvásárlásnál a jól meg kell nézni. Tényleg minden tisztelettel mondom ezt, ne legyen harag.
@MunezXBK: OK, csak tapasztalatlanként nem tudom, mit kellene hallanom. Az is lehet, hogy üzemszerű, én arra emlékszem, hogy amikor meglett, nem hallottam ilyet, de lehet csak nem figyeltem fel rá, vagy máshogy vezettem. Benne van ez is, azért kérdezek így, hogy hátha van valami válasz, hogy "ha ilyet hallasz rendben van, normális, ha olyat hallasz, akkor lehet a) b) c) gond.)
-
tomcsi23
veterán
válasz DeFranco #43656 üzenetére
Természetesen, nincs harag, és egyáltalán nem kioktatásnak szántam. Ahogy nem vonom kétségbe a (z alap) műszaki hozzáértésedet sem, de - amint a Muneznak címzett válaszodban is írod - nincs tapasztalatod. Ezért is gondoltam, hogy vidd el egy olyan szakihoz, akit ismersz, esetleg szervizeli is a gépet, akiben megbízol. Tettem és teszem ezt én is, ha valami szokatlan hang jelenik meg, szerintem nincs ezzel semmi baj.
Alternatív megoldás: készíts egy videót róla, hanggal....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Typhoon47
senior tag
válasz DeFranco #43656 üzenetére
OK, csak tapasztalatlanként nem tudom, mit kellene hallanom.
ezért vidd szakihoz. utána tudni, fogod, ha elmagyarázza mit kell hallgatnod. hang alapján meg
elég nehéz bárkinek is itt a topikból diagnosztizálnia, főleg, hogy a hangot is csak leírod."Education is important but big biceps are importanter"
-
golya32
senior tag
Van mazda rx-8 felnim 4db 225x40xR18 van rajta 4db gumi 20%-os lehetnek..
Valakit érdekel?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #43661 üzenetére
Hi!
ahun a boyukat lgeltetik:- ) szombaton hozzak az ablakokat+vellayaz tehat siman befersz
udv
neduddki
p.s. MekMek: tefln du?
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Typhoon47
senior tag
a SNICER megint felkerült, ha valaki esetleg megkímélt állapotú e39-et szeretne, hát eljött az idő
"Education is important but big biceps are importanter"
-
!Overdose!
őstag
Úgy döntöttem, hogy a 16"-os garnitúrának mennie kell, nem való ezekre az utakra , de vajon mire cseréljem?
185/60R14 vagy 195/50R15
Sokat megyek az autóval, így szinte biztos, hogy jobban járnék egy 14"-es szettel, de olyan nehéz rávenni magam.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
MunezXBK
nagyúr
válasz !Overdose! #43667 üzenetére
Mekkora a gyári méret?
-
giigz
veterán
válasz !Overdose! #43669 üzenetére
Akkor olyat vegyél, főleg ha sokat mész
-
probizz
tag
Még mindig ezt a topicot tartom megfelelőnek a kérdéshez.
Goodyear EfficientGrip Performance (bal) vagy Dunlop Sport BluResponse (jobb)?
Eléggé hasonlóak a teszek alapján. Melyiket vennétek? Tapasztalatok a márkákkal? Nekem a GY-rel van eddig téli teljesen pozitív tapasztalatom (UG8). Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
válasz !Overdose! #43667 üzenetére
Én tuti 175/55 15-t vagy /60at tennék rá
14es nagyon ronda ballonos vacak.
15és még olcsó is és vmit mutat195 meg felesleges kiskocsira.
prbizz: +1 Blue-ra. ADAC-ban nagyon jó volt-.
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
probizz
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
_NCT
őstag
Van olyan oldal, ahonnan megtudom, hogy mekkora a Megane II-höz a gyári gumi méret?
-
-
_NCT
őstag
Itt meg 205/55-öt írnak R16-al
Nekem most meg 205/50 R17 van fenn asszem.
tresh: bazz, pont ezt néztem az előbb, de az Istenért nem láttam....
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
válasz Balupapa #43673 üzenetére
Miért tegyek rá keskenyebb gumit, mint a gyári?
Tudom, hogy a 14" csúnya, ezért is agyalok még ezen, de a 195/50R15 sem egy leányálom, ha hetente, két hetente meg kell tennem a Budapest-Békéscsaba-Budapest távot. Az nem zavarna, hogy kicsit keményebb, ahhoz már hozzászoktam, de azt már nem viselem ilyen jól, hogy hol új gumit kell venni, hol felnit kell javítani.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
sajnos a régi szivar audi-m már az utolsókat rúgja, és kellene helyette egy másik kocsi. Reméltem 1 évet még kihúzok vele, de már olyan szinten leamortizálódott, hogy nem érdemes rá tovább költeni.
A keret sajnos elég szűkös, max 250e Ft lenne rá átírás nélkül. Tudom ennyiért swift vagy punto, de őszintén szólva egyiket sem választanám szívesen.
Első sorban japánnak örülnék, esetleg VW Golf v. Jetta, de minden opciót meghallgatok.
szerk: A héten kettő elég jónak tűnő ajánlatról is lemaradtam (Mazda 323 1.3i, Nissan Sunny 1.6 SR). azóta nem igen találok szimpatikus hirdetést.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz !Overdose! #43690 üzenetére
185/60 R14 nem fér el az váltója a 195/50 nek és ballonosabb minden téren
-
Qru
MODERÁTOR
-
m3tr0
őstag
válasz !Overdose! #43690 üzenetére
A 195/50 teljesen jó méret R15 -ben szerintem.
Igen, nekem az van, kis ültetéssel is teljesen jó még árban is.
Ennél peresebb gumihoz viszont komolyabban ültetni kell,hogy elkerüljük a "traktor, bokorugró" megjegyzéseket. -
!Overdose!
őstag
185/60R14 a gyári méret, télen olyannal járok. Nyáron 195/45R16-ot használtam másfél hónapig, de ezzel nem akarok tovább közlekedni. A kérdés, hogy nyáron is járjak a gyári mérettel vagy váltsak 195/50R15-re. Ilyet is használtam már régebben, de nem igazán emlékszek rá milyen volt. Mindkét esetben kell vennem új felniket és gumikat is. Csak váltóméret játszik, mert a nagyobb kerületű kerekeket nem tolerálja a futóművem.
m3tro: Abban nem vagyok biztos, hogy nem vágnák tönkre a kátyúk a gumit. Békés megyében elég rosszak az utak, amit a ballonosabb 14-es nyilván jobban tolerál.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz !Overdose! #43696 üzenetére
185/60 R14 -re olcsóbb a gumi és szerintem az teljesen jó de a 195/50 R15 is még belefér abba a komfort küszöbe... igazából az 55 lenne a váltója de azt fizesse meg akinek két anyukája van
Taat: +1
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #43696 üzenetére
"Békés megyében elég rosszak az utak"
Hol nem azok?
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Erről el hiszi vki hogy gyári dukkózás? nagyban
Give them hell Ukraine!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.