- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Opel Monterey 3,1 TD röl van valakinek tapasztalata?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Nekem tetszik, leírás alapján ez most tgk vagy nem? Ahogy nézem megszűnt a csomagtartó.
Jót nevettem a befektetési lehetőségre..autó veszíti legjobban az árát, ezt is már legalább egy éve hirdetik..Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Van 15"-os 5 csavaros alu felni 70%-os gumikkal.
18"-os felni Mazda Mx8 szar gumikkal, érdekel valakit?
Laptop és telefon csere jöhet.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
-
-
golya32
senior tag
Töltsetek fel közös fotót
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
válasz hobizoli #52906 üzenetére
Camry 3000cm3 kézi 5-ös válto tempómattal, ennyi volt az átlag fogyim Bp óda vissza várossal.
Általában reggel megyek este jövök, akkor már nincs dugó..Lehet hogy nagyképűségnek tűnik, már nem szeretnék 120Le alatt autót venni.
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
válasz bitpork #52899 üzenetére
Hát igen 2 éve megyek havonta 4-6000 km-t.
Ilyen km-nél már sok volt a benzines fogyasztása, leszólt avensis sem eszik 8-nál többet 140-es átlagnál.
Benzines ilyen terhelésnél 12 körül fogyasztott.Van az asszonynak yarisa kb 2 éves lehet 30e km-el, nekem az már nagyon kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Nekem csak az első 2 volt kis cm3 (skoda 100 és r5), azóta csak nagyok vannak minimum 2000-esek, olcsóbban is tudtam venni, fogyasztás sem annyira durva, karbantartás meg kb annyi minta kis cm3 nél.
Volt már Ford Toyota Renault ezek benzinesek, csak 2 éve tértem át a diselre.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-
golya32
senior tag
Szinkrongyűrű problémával meddig használható?
-
golya32
senior tag
válasz EQMontoya #52053 üzenetére
Hát amikor megvettem nem volt ilyen gondja.
A motor nagyon jó, megy mint a barom, nem füstöl semmi gond nincs vele, pedig már beleraktam 10e km-t.
Haveromnak ugyanilyenje van az még 5-ös váltóval abban 320e km van, most cserélte ki a turbót.
Ebbe most van 210e km, és a turbó már volt cserélve. Ha tévedtem akkor majd megírom.Olvastam mindent amit írtatok, előtte camry volt az is kibírt 600e km-t, ha ez csak a felét bírja már megérte.
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Ahogy nézem vitte az alvázat keményen.. a jobb hátsó ajtó is be lehet gyógyulva..
-
golya32
senior tag
Camrymet eladtam.
Most avensis van 2,2 disel a 177Le változat van 2007-es 6 sebességes.Sajnos most van egy kis gondom ebben kellene a segítségetek/tapasztalatotok.
A toyota fórumra már írtam nem sok sikerrel..sebváltó gond van, induláskor nem mindig veszi be az egyest csak a 3-ast, úgy tudok 1-be indulni ha 2be rakom és egybe váltok vissza.
Olajat már kicseréltem még mindig ez a gond, valakinek ilyen irányú tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Van 18"-os es 15"os alufelnim gumikkal valakit érdekel?
-
golya32
senior tag
Nekem van egy Camrym 200 körül oda adnám, megy nem rohad kényelmes..
Kell ennél több?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Van mazda rx-8 felnim 4db 225x40xR18 van rajta 4db gumi 20%-os lehetnek..
Valakit érdekel?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Autógumi kellene 225x40xR18 92y valakinek eladó?
-
golya32
senior tag
Rendbe lehet hozni, kicsit ovál lett, meglesz görgőzve aztán ok, teszem vissza a nyári alapfelniket, nem merek itt én peres gumit használni.
Az alufelni "kiharapott" egy darabot a gumiból akkora ütést kapott. Pedig figyeltem, sajnos egy szép ember nekiállt kamiont előzni, nekem meg le kellett húzódnom, hogy elférjünk, akkor mentem bele a padkán lévő gödörbe, még jó hogy fékeztem, így kb. 60al mehettem.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Nekem toyota szerelő kellene..
-
golya32
senior tag
Van 93as 2.2 es kezi valtos camrym èrdekel valakit?
-
golya32
senior tag
válasz Integra #40567 üzenetére
Teljesen igazad van' sajnos jelenleg ott fent nincs olyan ember aki alkalmas az irànyitàsra. Mar ott tartunk az ellenzèk az ellensèg.
Itt most a pirospont a civil összefogàst illeti meg.
Rengeteg rossz hirt hallok èn is,de valakinek itt kell maradni, nekem itt a cègem amit màr 5 ève èpitgetek nem akarok most mindent újra kezdeni külföldön úgy hogy ott mindig idegen leszek. Bocsi az offèrt màr ki,ivànkozott belölemVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Kívülről jó a duster de belülről?? tiszta műanyag, mint a furgonom.
-
golya32
senior tag
Miért nem veszel kis tehert klimásat cliót? 2személyes és mennek is.
Az enyém 218e km-el volt 350e.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
válasz KonzolKartel #38279 üzenetére
Az biztos hogy 120e nél nagy szerviz van.200e körül lehet..
-
golya32
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Most engedtek 300et.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Tényleg nagyon megbízható a hondaitt van haverom accordja már 400e km van benne de még bírja.
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
válasz !Overdose! #38001 üzenetére
Az avensis 2.2 200e km a honda accord 2.2 180e km, 3 millért már van 80e km-es skoda is.
Azért a skoda is kényelmes, vennék én újat is csak nincs annyi zsém[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Azért az 1.8as benzines avensist és a honda acordot is megnézem..
-
golya32
senior tag
Hát a céges furgonom 1.6 berlingo 90le, nekem jó amennyit tud. Az sem eszik 6l nél többet, pedig szoktam neki padlón nyomni akár 300kg vassal is a hátuljába.
-
golya32
senior tag
Az 173 csak nem látod az elejét, ott voltam megnéztem, cselesen van fotózva.
-
golya32
senior tag
Van szervizkönyv 160e kmig, amikor ott voltam nála, azt mondta azért nem írta ki mert mindenki soknak tartja a km.t.
Holnap megyek legfeljebb megnézem újra, nekem a legnagyobb előny beszámolja a camryt, ezt pedig idáig senki sem akarta.
CR-es motornak ha tényleg igaz nem sok a 170e km.
Azért 2év alatt ennyi km elég húzós..[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Győrben is van egy, de a yoker az még rosszabb mint a csontikar hatalmas kamugyár ez is csak nem írják ki.
-
golya32
senior tag
Csonti féle skoda octávia cr disel motor 173e kmel az ár sem rossz, DSG től kicsit félek.
Véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Subaru mit szoltok hozzá?
Ez is tetszikVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
-
golya32
senior tag
Most olvasgattam utána a kinti fórumokon elég gáz az avensis 2.2es dizel mocija, a 2.0as meg ennek a lebutított változata.
Szóval akkor már inkább benzin.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
válasz Typhoon47 #37836 üzenetére
Igen 192 magas vagyok, nekem a megán ülés nem volt kényelmes. Ez meg hosszabbított.
Ilyen recarom volt valamikor a suzukimba, kényelmes volt csak mindenem kirázta..
Kinti autó kitudja hánygazdás, óra nincs visszatekerve.[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
BMW 525d Touring 2005 ös évjárat km 265 000 mi a véleményetek? Rohangászós autónak kellene havi 3-4000km most is megvan. Sok autóút kevés város. Kényelem miatt tetszik. Ilyen kmnél mennyi plusz kpval kell számolnom?
[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
-
-
golya32
senior tag
válasz Rivaul #37785 üzenetére
Legszívesebben ezt venném
Jó 400e vel több mint a rávaló, nagyon tetszik, sajnos ilyen még nem volt a környezetemben nem tudom milyen bajai lehetnek és mennyire szerviz igényes, a népítéletekben csak jót írnak róla, mondjuk van 3db vélemény..
Van valakinek több tapasztalata?
Azért a 218le nem semmi, akkor mennyit ehet 10l/100km?[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
válasz Rivaul #37778 üzenetére
Nagyobbat vennék csak egy kicsit nézelődtem
Ajánlottak toyota avansis 2,2 diesel 2007-est fullos állófűtéssel 200e km-el kinti autó vámmal 2,5millért.
Következő héten már BP-n lesz gondolkodom rajta..Csak a km-t sokallom, kettőstömegüt még nem cseréltek benne de turbót már igen.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Bár a km eléggé mesés...Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Hamár lámpa akkor szúrófényszóró nekem az volt az ért is valamit.
-
golya32
senior tag
BP-n a weltautónál láttam 59e kmel seat exeot 3,5millért, azt mondják van garancia az autóra, el lehet ezt hinni?
Győrben van egy cég aki km garanciát add de már ketten is perelik ilyen miatt, weltauto megbízható lehet?[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Csonticar mennyire megbízható? Találtam náluk autót ami érdekelne.
-
golya32
senior tag
válasz Motion_Blur #36809 üzenetére
Az még hagyján hogy a szomszédok ilyenek.
Idáig a camryvel jártam tárgyalásokra, már többször leszóltak, milyen csóró vagyok, ilyen szakadékkal járok.
Pedig én szeretem, nagyon kényelmes a fogyit is el lehetne viselni, igazuk van régi, ha kell akkor megy is.
Most vennem kell egy másikat mert már hátrány ha ezzel járok, meghagynám de nincs elég helyem a ház előtt.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Pedig mindenek ellenére,
Nekem van egy camrym ami jó, sajnos már 19 éves nagy cm3, viszont tényleg kényelmes és megy is, normál használatnál meg áll 9l be.
Legalább 10 nepper hívott már átírás nélkül elvinnék, úgy viszont nem adom oda.
Biztos hogy visszatekernék az órát most van benne 312e km.
Kellene erre is költeni, ha valaki nem akar akkor így is megy.[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Toyota avensis. Mit szóltok hozzá?
Megnéztem teszik is de 210e km és 9év hez kicsit magas az ár.
Adná a nyári gumikat felnin, megcsinálják a szervizt és a frissműszakit ebben az árban.
Szervizkönyv szerint, volt már 180e nél nagy szerviz egr és kettős tömegű lendkerék cserével.
Vacillálok rajta megvegyem-e? Véleményetek?
Totalcaron népítéleteknél eléggé lehúzzák.[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Milyen bajai lehetnek, akkor ez kamu, nagyon tetszik ez a válto, elég sokat megyek, nem akarom a szervizbe hagyni folyamatosan az autót.
Pulainál találtam, tehát szervizkönyves jó állapotú valszeg a km is hihető.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Segítségetek kellene van egy eladó 2009es passát 2.0 CR TDI Highline DSG váltóval, 160 000km el
1,Szerelőm azt mondja ilyen váltóval ne vegyek autót mert nagyon drága a javítás, és 160e km körül szoktak jönni a gondok.
2, Szervizkönyv szerint nem volt még cserélve a vezérműszíj, szalonba azt mondták 180e km-es szerviznél kell cserélni, ez így van?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Igaz lehet ez, igen mesének tűnik a km.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Hogyan működik az üzemben tartói?
Elvinnék a camrym de nem akarják átíratni. Adna érte 200et, az átirás meg 140e körül lenne.
Asszem az üzembetartóinál is van 50% átírási illeték.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Passat 1.4TSI próbálta már valaki?
-
golya32
senior tag
Mi a véleményetek a Subaru Outback 2.0 Boxer Dieselről, megvehető 2008 as évjárat 180e kmel.
-
golya32
senior tag
válasz !Overdose! #35778 üzenetére
Autószerelőmtől halottam, akkor még sem igaz?
-
golya32
senior tag
Az is biztos ha megveszem 2-3 év múlva nagyon nyomott áron lehet majd eladni ha egyáltalán el lehet.
Ford mondeokat nézegetek mégVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Honda accordot nézegettem 2008-as évjárat körül sajnos annyi pénzem nincs amennyibe kerülnek, aztán megláttam a hunday sonatat nagyon megtetszett, ennyim lenne is rá. Ismeritek ezt a típust? Tudtok róla valamit?
Elméletileg ez is honda licensz
Totalcaron van egy két vélemény de az kevés.[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
Már puhul az asszony lehet lesz Explorerem, majd a havazás után megnézem
-
golya32
senior tag
Megint elővettem a témát, jól le lettem baszva, ilyet normális ember nem vesz eladhatatlan. Valahol igaza van mert a camrym se tudom eladni pedig az csak 2,2-es.
Na mind1, majd ha egyszer sok pénzem lesz veszek ilyet.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Megtetszett nagyin ez a ford, sajnos a család kiakadt, asszony azt mondta megveszem elválik...
Mennyit ehet gázzal?
Motor kikészülhet a gáztól? Előző camrym 3000cm3-ös motorja kifeküdt a gáztól..Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Flair Signature
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával