Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
erre a temara (kimaradni esesböl, csak utana beszallni) jo ez is, a link 2. oldala, ha nehany legjobb napbol kimarad, mennyire valtozik a hozam (es a legjobb napok összevissza, vagy epp eses közben stb. vannak):
ha meg már beírok: a multkor szóba került Zsiday es hogy szerinte a buy and hold "nem fog müködni" - szerintem arra is lehet gondolni, amit Zoli irt itt: ez evben (aztan lehet utana is :-) inkabb erös vola = ingadozas es kb. semerre sem trendszerü elmozdulás -> ha ezt eltulozzuk: nincs trendszerü emelkedes, csak igen nagy vola, mondjuk 100 körül ingadozik, de neha tartosabban 50, maskor 150, akkor el tudom kepzelni, hogy mégiscsak kereskedhetöen jobb felsö hullam tajan eladni, also táján venni -> figyelem: en ezt nem probalom megjatszani (mert nem gondolom, hogy igazan megtudnám, meglehetne), legfeljebb a portfoliom 0.5%-ával, illetve talan másik 0.5%-ával nem kapkodok a vételekkel, hanem "idözitek" (de ugy is mondhatjuk: nem fektetem be rögtön a 0.2%-át, hanem megvárom mig 0.6% összegyülik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest