Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100002) DNReNTi


DNReNTi
őstag

Sziasztok,

Van most egy kis chill az eletunkben, nem szamitunk komolyabb kiadasokra, es ideje lenne valamifele tervezett befektetesbe belevagni. A kozeptavu cel az lenne, hogy masfel-2 even belul at tudjuk tenni a penzeket egy befektetesi cellal vasarolt ingatlanba (hitellel), akar lakas, akar uzlethelyseg. Addigra talan merseklodik annyit a kereslet, hogy az az arakon is latszik, nem csak cikkeznek rola es valojaban nem tortenik semmi. :DDD

Tegyuk fel hogy mondjuk 10M Ft-tal vagunk bele a buliba.

Jelen allas szerint az allampapirok fele probalja iranyitani az embereket a kormanyzat. Erdemes e ilyen rovid tavon allampapirban gondolkozni? Erdemes e hosszabb lekotesut valasztani - mondjuk egy 5 eveset - es kiszallni masfel-ket evnel? Melyik lehet az az allampapir ami erre a celra (a rovid tavra) megfelelo lehet? Lehet e akar mondjuk havonta ujabb es ujabb allampapirbefekteteseket nyitni?

A masik idevago kerdes, hogy lehet e ugy (befektetesi cellal vasarolt) lakasra hitelt felvenni, hogy mar van egy lakashitelunk, amit jelenleg is torlesztunk. A torlesztoreszlet a havi ktg-ek nagyon kis szazaleka, 3 ev mulva vegtorlesztunk. Fontos: atjelentkezes a befektetesnek vasarolt ingatlanba a hazunkon levo CSOK miatt nem opcio.

Koszi elore! Valszeg meg kerdezek majd, de most ebed elotti kaloraideficitemben ennyire futotta. :D

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.