- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavicsvédő szélvédő fóliázásnak van értelme? Napi 100 km-t megyek minden nap az M0-on, ahol sok minden röpköd mindenfelé, így nagyjából 2-3 hetente kapok be kavicsot, szal pár hónap alatt olyan a szélvédő, mintha lőtéren parkoltam volna. Év eleje óta a patika szélvédőn már 3 kisebb (csak folt) és 3 nagyobb (el is indult csillag irányban a repedés) felverődés van. A kisebbeket megjavíttattam a nagyobbak csak kezelni lehetett. A két korábbi Passatomnál ugyanez volt, egy éven belül mindkettőn szélvédőt kellett cserélni. Szal, ha most már a Subarun is szélvédőt kell lassan cserélni, akkor esetleg le is fóliáznám egyből, hátha segít. Olvastam róla pozitív és negatív véleményeket is, szal nemtom, ez lenne-e a végső megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest