Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Találtam egy legendát!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #4998 üzenetére
Nem mindegy milyen sorrendben rakod rá a sarukat, előbb + utóljára a -, lekötésnél előbb - utána a +. Ha nem ebben a sorrendben történik, akkor sanszos, hogy valami megadja magát.
Próbáld így, ha nem megy, akkor újra kell tanítani a riasztót, vagy valamelyik ajtód nyitva maradt, esetleg a riasztó azt hiszi, hogy nyitva maradt.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Adott egy Nissan Almera Tino autó.
Tegnap ki lett szedve az akksi, majd vissza lett rakva és azóta meg van bolondulva a riasztó. Gyári Nissan riasztó van benne és nem hagyja abba a szirénázást.A távirányítóról hiába kapcsolom ki, pár másodperc után újraindul. Be is indítottam a kocsit, akkor se hagyta abba. Le kellett kötni az akksi sarukat, mert csak így hagyta abba. A motorháztető riasztó pöcökjét is nyomogattam, annak ellenére se hagyta abba.
Mi lehet a baja?
-
blt.62
őstag
Erről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_300/mercedes-benz_e_300_d_turbo_automata_ritkasag_-7436666Automata váltós kocsit kell vennem egészségi okok miatt. Van egy 2002-es 2,0 HDI picassom 167000km-rel, új korától a családban,végig vezetett szervízkönyv, bőrös, szép állapotban. Szerintetek megéri elcserélni erre a mercire? Mondjuk sokallom az árát, és még nem beszéltem a kereskedővel. DE ha egy az egyben cserélném úgy,hogy a mercit törzskönyvel és névre írva adná?
Ui: Apámnak volt ilyen mercije és meglepően keveset fogyasztott és amikor kereste a mercit még a vétel előtt, akkor a merci szervizes barátja mondta,hogy ezt a tipusú (E300 TD-t és kihangsúlyozta,hogy NE a kereklámpást)vegye meg mert ez a sorozat az egyik legjobb,legmegbízhatóbb az automata váltója és a motorja.
-
válasz
kenny123 #4994 üzenetére
Generátort terheli azért durván, az valamennyi plusz fogyasztást okoz.
Amúgy ezt a fűtést nem te szabályzod, hanem a motor hőmérsékletéhez igazítottan kapcsol ki-be.
Relével működik, az hajlamos kifeküdni. Mondta ismerős hol a relé, na nekem az kínai, valami ereszben egy műanyag doboz aminek felnyitható a fedele, benne valami fém lemez, az hajlamos szétnyílni, megolvadni. Ha az egybe van, akkor esélyesen működik.De ez csak 1.9 TDI-re vonatkozik, és abból se minden típusra. 1994-től fordul elő ez a megoldás. Gyertyát is kell benne cserélni néha
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kenny123 #4994 üzenetére
Ésszel... ha nincs rásegítés, akkor a hőt a motortól veszed el, és az lassabban melegszik be, jobban kopik, és talán hidegen többet is fogyaszt. Utasteret fűteni akkor illik, ha a motor már szépen bemelegedett, mert ezzel nagyon sokat kímélsz a gépen.
Klíma dettó, az is a motortól veszi el a meleget, ha egyébként nincs rásegítés (de ezt erősítse meg valaki, én így tudom).
-
válasz
kenny123 #4992 üzenetére
Ha benzines, akkor nincs benne.
1.9 TDI esetén van olyan típus, aminél 3 izzítógyertya rásegít a fűtésre. A 4. henger körül kell lennie egy kinyúlásnak a 3 gyertyával. Nem valami strapabíró állítólag.
Az infó nem tőlem van, hanem VW berkekben jártas barátomtólJa igen, ez szívja az áramot rendesen, amíg megy.
-
kenny123
addikt
Akkor jó
Van egy meg hülyébb kérdésem. 1995 Audi a4, hogyan teszek különbséget hogy van-e elektromos rásegites, vagy nincs?
-
tomcsi23
veterán
válasz
MunezXBK #4980 üzenetére
Kedvenceknek mentés az mi?
-
MunezXBK
nagyúr
Visszatalálós beköszönés.
-
kenny123
addikt
Picit hülye kérdéssel jönnek most feletek.
Az oké hogy a klíma fogyaszt, de a fűtés is megnöveli a fogyasztást, vagy az nem?
-
DeFranco
nagyúr
Én Dunlopot vettem, TOP 5 alá nem mennék, az meg egy árban van, tehát innentől kezdve tök mindegy, hogy Alpin A4, Conti 850, Dunlop WR2 vagy esetleg Nokian.
ACE és Autobild tesztet nézd meg, meg számold ki az árkülönbözetet, és hasonlítsd össze azzal, ha csak egyszer nem tudsz megállni, és csak a lököst megtöröd, mennyi lesz a javítás...
Debica volt az autón, többet fel nem tenném.
-
Pocee
senior tag
válasz
DeFranco #4975 üzenetére
Kössz,bár sajnos én is úgy látom,hogy húsz alatt csak kína/korea van ami normálisabb az 22-től.Talán a Debica az alsó minőségi határ,ami viszonylag jól szolgál,Mercire azért Firestone vagy Hankook alá nem mennék,barátom vett Infinity nyárit vizes úton azt mondta olyan mintha tükörjégen fékezne...
de teszteket nem olvastam,hozzáteszem.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Van valami számontartott oldal hogy hol érdemes téligumit venni/rendelni mert olcsón adják?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
1.9 pdtdi motorhoz milyen olajat ajánlanátok? Eddig Castrol Edge volt benne, de már 240 körüli km van benne. Vagy ez még mindig jó lesz neki?
-
FET-MEN
veterán
-
törölt tag
Üdv!
Astra F-be vettem egy méretpontos rezaw csomagtértálcát kb 12 ezer ft volt mire ide ért.
de egy nagy : . .... .... . (nyomdafestéket nem tűrő kifejezések) az egész!!!!Egy forintot nem ér.
Olcsó gagyi puha műanyag össze vissza nem követi a csomagtér vonalát .
NE vegyen senki. -
Gyick
őstag
Üdv!
Tavaly mikor vettem le a téli gumikat elb@..tam nem irtam rá melyik-melyik...
Van a gumikon valami jelölés hogy jobb oldali vagy bal vagy vmi minta amin látszik hova kell tenni?
gumishoz nem szeretnék menni ha egy mód van rá -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy egy Ford Mondeo 2000.11. havi 2.0 146LE-s autónak, mennyi számít normális olajfogyasztásnak 10 000km-en?
-
torogyuri
aktív tag
a gumiszervizben még utoljára elég rendesen meghúzták a kerékcsavarjaimat viszont most fel kéne dobnom a téli kerekeimet, de ezért nem akarok megint odamenni. esetleg valami ötlet ezeknek a kilazítására? egy egyszerű kerékkulccsal próbálkoztam eddig, de csak a hátam szakadt szét
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
2000 kiadású Wagon R+ eszi az olajat. Most hunoil 10w40 félszinti van benne.Pótláshoz ugyanilyet akartam bele venni, de nem kaptam. Szerintetek kb fél litert beleönthetek szutyok auchan gazdaságosból?Ugyancsak 10w40 félszintetikus, természetesen benzineshez való mindkettő.Köszi a választ!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Adott egy 2-es 3 ajtós Puntó.
Utóbbi 2 napban 3-szor is csinálta,hogy elindul a hátsó ablaktörlő,a műszerfalon kigyullad pár lámpa,a motor pedig szépen lefullad.
Találkozott már valaki ilyennel?Mi lehet a gond? -
G@ben
addikt
Van egy 1996-os 1.5 8V benzines Kia Sephia-m. Szivárog az olaj a blokkon a nívópálca felett a hengerfejtömítés alatt (nem tudom a pontos helyét, mert nagyobb folt). A blokk így néz ki, ha segít: [link]
Most vittem szerelőhöz, azt mondta, hogy valószínűleg vezérműtengely és főtengely szimering csere, ami 40-50.000 Ft. Tényleg lehet ennyi?? Értem, hogy szét kell bontani a motort, de a szimering filléres tétel. -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek autodata 3.38 progihoz magyarítás vagy nyelvi csomag?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ha minden jól megy veszek egy Chevrolet Lacetti sedan 2.0D autót. Az lenne a kérdésem,hogy most van rajta 195/55 R15 gumi. Milyen téli gumit vegyek rá, ha meglesz és hol? Esetleg max és min milyet nézhetek rá?
-
Attix82
addikt
Véleményetek szerint mennyit érhet egy VW Golf 3 VR6 Benzin-gázos kivitel? 1992-es évjárat.
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Nissan GTR tesztvezetést szeretnék kivitelezni, de eddig nem jártam sikerrel a netes keresgéléssel. A nissan oldalán van lehetőség jelentkezni tesztvezetésre, de ezt az autót pont nem adja opciónak...
Tudom, hülye kérdés, de nincs esetleg valakinek egy GTR-os ismerőse? -
Sziasztok
sok Alfa megfordult már nálam de Alfa GT-m még nem volt!
ha valakinél megfordult már ez a típus tudna róla írni pár szót,leginkább a futómű érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest