Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Vasinger! #11857 üzenetére
Helló!
Én az autósnál és a motorosnál is mindent elsőre meg tudtam oldani. Az autós 2 hónap alatt megvolt (+3 hét mire kiküldte az okmányiroda), a motorost most csináltam, ez tovább tartott, mert nem volt rá annyi időm, február elején kezdtem a netes kresz tanfolyamot, februárban megvolt a kresz (hibátlan ), majd március végén a rutin, majd május elején a forgalmi vizsga. Május közepén leadtam az okmányirodába a papírokat, most hétfőn kaptam meg. De első jogsinál kell eü, orvosi papír pluszban, viszont B kategóriánál nincs rutin már.
-
Rivaul
addikt
válasz Vasinger! #11857 üzenetére
"ha minden hibátlanul megy" akkor feláldoztál 3 szűz himalájai kecskét és 4 fehér hollóval a párnád alatt háltál minden vizsga előtt
Ezt így vesd is el mind idő és anyagi szempontból. Ha ez meg van akkor kezdj neki. Be lehet fejezni és később folytatni most nem tom már mennyi, de 1-2 éven belül kell lenyomni az a lényeg. Ha kifutsz ebből az időből akkor is van asszem 30 napod hogy újra vizsgázz elméletből és akkor megint van egy éved. Valami ilyesmi volt mikor én csináltam. Teljesen tisztán viszont mindenre számolj +időt és bukás pénzt. Az órákat és a vizsgákat hétvégente is nyomhatod ahogy az időd engedi.
roberto211Mikor volt ez és mennyit fizettél?
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
roberto211
őstag
válasz Vasinger! #11859 üzenetére
Ha kezdestol számítva 2 éven belül teljesited sikeres vizsgával akkor nem veszik el.
Amúgy : KRESZ tanfolyam ,kresz vizsga,eü tanfolyam ,eü vizsga (ezt lehet elején végén akármikor ),gyakorlati órák (30 minimum ), forgalmi vizsga ...
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Vasinger! #4998 üzenetére
Nem mindegy milyen sorrendben rakod rá a sarukat, előbb + utóljára a -, lekötésnél előbb - utána a +. Ha nem ebben a sorrendben történik, akkor sanszos, hogy valami megadja magát.
Próbáld így, ha nem megy, akkor újra kell tanítani a riasztót, vagy valamelyik ajtód nyitva maradt, esetleg a riasztó azt hiszi, hogy nyitva maradt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest