- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
egy kis igényfelmérés!
voltam én is a luxusautóshow-n pénteken, és sikerült felvételt készítenem a Koenigsegg CCR-ről, a Pagani Zonda-ról, és egy Murcielago-ról, amit túráztatják. a kép elég szar, de a hangja értékelhető. a Koenisegg-et pont hátulról kaptam el, majd kiesett a kezemből a gép, mikor odalépett neki Mr. Koenigsegg. egyrészt a hangtól, másrészt a kipuffanó forró hurrikántól. ja, és pont a jelenleg világrekorder autó volt.
egy srác jellemezte mellettem a legjobban az autót, halál rezignáltan, magába roskadva: ''Na, EZ durva.''
a Zonda hangja meg csak simán beszarás, tán a legszebb, amit valaha hallottam.
van még sok fotó is, a jobbakat is felraknám, ha van rá igény.
nos? érdekel valakit? feleslegesen nem akarok feltöltögetni. -
Pompi
nagyúr
Ma voltam kint a Luxusautó Show-n. Elég jó volt a felhozatal, megéri kitekinteni.
Feldobtam jópár képet [link] -
dni
őstag
Hali!
És erre kitekint vki?
''A 110 szuperautóból álló Gumball3000 mezőnye április 30-án az esti órákban rajtol Londonból, és előreláthatólag május 1-én délután 4 körül érkezik a Budapesti Roosevelt térre. A Ferrarik, Lamboghinik, Porschék és hasonló gépek volánja mögött pedig szokás szerint popsztárok, világhírű sportolók, szupermodellek és hollywoodi sztárok egész hadát lehet majd felfedezni.'' -
ricsi212
tag
Luxusautoshowra 1 db
VIP
jegy olcsón eladó:
[link] -
hobizoli
nagyúr
[link] 139M
hobizoli -
törölt tag
Luxosautó kíállitásra jőn valaki közülletek?
-
törölt tag
válasz
_Volkovy_ #3385 üzenetére
Maximálisan igaza van, tényleg undorító volt, bőgetik mint a barom, aztán amikor el kell indulni akkor lefullad, pff. Értemén hogy fő a szép hang, de az már nem volt szép olyan hangos volt, nem értem melyik elvetemült baromnak tetszik az.
Mondjuk biztos bennem van a hiba. Ez most akármelyik autóra vonatkozik, nem csak Civicre.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
#16741888 #3382 üzenetére
Rizskalyhakbol mindg szarasig van egy rakomannyi...
A legjobb amikor ott bogetik a sportdobjukat melletted leszabalyzasi fordulaton a sorban allas kozben, foleg amikor nem halad a sor sehova, csak all minden masfel oraig, mint most is...
A hotdog allitolag elegge szar volt, de en mindig inkabb magammal viszek a McDoncibol 4-6db sajtbucit...azjoaz
hobizoli
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
Moddingfan #3376 üzenetére
Sokba, eccerubb megvenni a 1.3 16V-t, a fogyasztas meg jobb lab fuggo, nagypapatempoban SZVSZ fel liter a diffi, max egy
Azonos motornal tobb LE tobb benzin elegetesebol lesz, az energiahordozo a benzin
A lo abrakkal megy, az auto meg benzinnel/gazolajjal.
Ha ennyire fontos a fogyasztas vegyel egy common-rail rendszeru turbodizelt, az megy is es a jelenlegi vagy az alatti fogyasztasodat produkalja, azt occsoe meg lehet hekkelni 20-30%-l nagyobb teljesitmenyre is.
hobizoli
[Szerkesztve] -
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Moddingfan #3372 üzenetére
53LE-bol chip-l legszuroval lesz talan(!) 58-60, mindezt kb 70k-ert.
A 2. szamu lehetoseg: veszel bele, egy 1.3 GTI 16V motort valtoval vezerlessel stb, es vizsga elott visszapattintod a regit, egy jo autoszerlonek ez 5-6 ora, bar azon elol-hatul tarcsafekes futomu is van am
Annak a valoszinusege, hogy belebotlasz egy KPM ellenorzesbe, vagy az igazoltato rendor nekiall neked az utszelen motorszamot ellenorzigetni, erosen konvergal a nullahoz.
hobizoli -
Moddingfan
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3372 üzenetére
akkor talán nem kéne versenyautónak használni, ha a kis fogyasztás a cél, nem?
-
Moddingfan
senior tag
válasz
hobizoli #3367 üzenetére
Nem adhatom el techniai okokból, amire most nem térnék ki
Azért vettem anno 1.0-t, mert sokat autózom városban és az előző vas, amivel jártam nagyon sokat evett
Hát, erre mondják, hogy valamit valamiért
_Volkovy_: ok, akkor majd felrakok párat, ha kész a gépDiszkószvift, ez kész
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3368 üzenetére
pedig attól még diszkószvift marad
csak hülyítelek, várjuk a képe(ke)t. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3365 üzenetére
könnyű a géped, természetes, hogy a kanyarokban ott van..
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Moddingfan #3355 üzenetére
Add el, es vegyel egy 1.3 16V-t, az 86LE.
hobizoli -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3365 üzenetére
képed van róla?
mármint a diszkószviftről
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
_Volkovy_ #3364 üzenetére
Hát ezt sejtettem, csak gondoltam, kicsit talán dobna rajta
Hát, ez van, sebaj, akkor ''csak'' szép lesz
/Meg hangos
/
Mod: csak vicceltem az előbb. De a múltkor a gyorsulási verseny után az éjjeli tök sötétben annyira toltam a kanyarokban (ésszel azért), hogy rövid idő múlva már senkit sem láttam a tükörben. Haver egy erősebb Corsa-val azt mondta,hogy nem tudodd befogni, pedig nagyon tolta. gondold el, ha tuning vasam lenne
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3363 üzenetére
félig-meddig vicc volt!
az viszont nem vicc, hogy literes swiftből nem tudsz rakétát csinálni légszűrővel és csippel..
mod: ez jó.Tudod, nem az a lényeg, hogy hogy állsz az autód mellett, hanem hogy hogy vezeted.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
_Volkovy_ #3362 üzenetére
Na, nee, enniyt nekem nem ér, pláne, hogy most kzdem el optikailag tuningolni a vasat, meg van egy egész komolyan hangrendszerem is, ami miatt kell a szigetelés. Azért köszi a tippet
Mod: akkor a gyorsulási versenyeken majd én leszk az az arc, aki a látszólag tuning vasában bömbölteti a zenét és konkrétan áll a vas mellett
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3359 üzenetére
Mutatom az enyémet:
[link]
Repült a hangszigetelés, kárpitok, hátsóülés, és minden, ami nem kell ahhoz, hogy menjen. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3355 üzenetére
Muszáj, hogy kiábrándítsalak: mindkettő jó, ha 2-3 lóerőt hoz.
Inkább mentális lóerők ezek.. A légszűrőtől dögösebb hangja lesz, ami miatt jobban fogod nyomni, de érezhető javulás nem nagyon lesz.
Inkább pakold ki a belsejét. -
Motion_Blur
félisten
Hangerőt feltekerni!
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
kavicssli #3351 üzenetére
volt ennek topik is itt, csak a tenger fenekére sülyedt.
Jó az jó az de szerintem inkább egy bemutató, emberek gizdáznak, jobb esetben a sajátjukkal, de sok apukától ellopott autó is van. Meg aztán egyenesen menni tényleg nem annyira poén, voltam a múlt hétvégén a tököli reptéren volt még valaki? -
Moddingfan
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tuningról van-e itt szó, ha nem, akkor bocs. Na szóval, nekem egy 1.0-es Swiftem van és sokan mondták, hogy egy sportlégszűrő, vagy egy chip tuning nagyot dobna rajta. Pro és kontra érveket kérnék tőletek, és persze kb. árakat, előre is köszönöm, üdv: Modi -
kavicssli
addikt
ILLEGÁLIS GYORSULÁS? Semmi?!
-
szatocs
őstag
válasz
Motion_Blur #3348 üzenetére
Na, gondolom örök élmény, szerencsés vagy, hozzám képest mindenképp, mert még nem volt egyikhez sem szerencsém.
-
szatocs
őstag
válasz
Motion_Blur #3344 üzenetére
Ugyan még ilyen összehasonlító tesztet nem láttam ezekkel az autókkal, de ugyanaz a gondolat fogalmazódott meg bennem a két autóról, ami a végkövetkeztetés lett: A Lancert választanám, de a Subaru hangjával
.
Érdekes, hogy az irányíthatóságot még a Most Wanted - ben is ugyanígy lőtték be, sokkal pontosabb a Lancer, csúsztatva farolni viszont mind a kettővel kitűnően lehet.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Subaru Impreza WRX STI (@360LE és 500Nm) vs. Mitsubishi Lancer EVO IX [link]
Az Impreza hangja valami elképesztő -
Scream007
őstag
gondolom mindenki megy a luxusautó kiállításra aztán dőlneka képek majd
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Moddingfan #3336 üzenetére
Például helyben szanaszéjjel tépik a forgalmit, a tiltott átalakítások miatt.
-
kavicssli
addikt
válasz
Moddingfan #3336 üzenetére
Én szinte mindig kint vagyok ilyen illegális gyorsulásokon!
Ha olyan a rendőr akkor bármibe beletud kötni!Bármibe! Jó hogy tesóm jövőre rendőr lesz!!! -
kavicssli
addikt
Nezegessetek erdemes vannak szekerek
[link] -
kavicssli
addikt
válasz
Moddingfan #3333 üzenetére
Orulj hogy nem talalnak meg.
-
Moddingfan
senior tag
Érdekes, hogy a rendőrök nem tudják pécsen megtalálni az illegális gyórsulókat, mi meg véletlen bowling után a parokolóban megláttunk egy pár arcot, akiken látszott, hogy mire készülnek. Nemsoká a rendőrök széthajtották a tömeget, de páran -nem a kemény mag-olyan irányba indultak el, amiben semmi logika nem volt. Mi is mentünk utánuk két autóval, hajtott a kíváncsiság, hogy csak nem ez volt lesz az elterelő hadművelet. Elmúlt éjfél, teljesen sötét volt, koromsötét. Végig 140-es tempót tartottak, előzgettek, mint a hülyék, mi meg utánuk. Egyszer csak lefordultunk, mentük kb. 1 km-t kietlen utakon, egyszer csak megláttuk, amit kerestünk: a versenyt. Az a fura, hogy a rendőrök nem tudják megtalálni őket, hogy büntessenek, mi meg elsőre megtaláltuk, pedig nem is kerestük, csak ha már arra jártuk, gondoltuk, megnézzük magunknak. Ez azért sztem kicsit égő a rendőrség részéről, nem?
-
kavicssli
addikt
Ahogy sorban leírtad. Szerintem több ezren voltak 1k volt a beugro sok kis nyálas kijövök anyuci Toyota Yaris kocsijával és megfütyültetem a gumit csávó volt kint!De legalább a rendőrök elvoltak ott maguknak így haverokkal volt időnk kimenni egy forgalmasabb útra ahol hajnali 4-ig nyomtuk az illegális gyorsulást!
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Tegnap kimentem a erre a Debreceni legális?
gyorsulásra! Úgy volt sz@r ahogy elővan írva!
Volt valaki kint!? -
--TIKI--
tag
válasz
Motion_Blur #3324 üzenetére
a hátulja szép
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3324 üzenetére
én maradok a 360CS-nél
-
Motion_Blur
félisten
-
Retekegér
MODERÁTOR
[link]ez aztán
-
dni
őstag
Végre elindult a Driftr.hu oldal. [link] Mindenkinek jó böngészgetést kívánok hozzá. Itt megtalálthattok mindent a május 6.-án tartandó rendezvényünkről!
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Clarkson egy Polonez-ben, ritka látvány..
[link] -
törölt tag
==== ELSŐ MAGYAR DRIFT NAP!!! ==== MÁJUS 6. KECSKEMÉTI GOKART PÁLYA.
Drift verseny! Gyere és nézd meg azt élőben amit eddig csak videón láthattál!
http://www.drifter.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest