- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #338599 üzenetére
Modernebb formájú felniknél lehet nagyobb a hézag.
-
szabonagyur
félisten
válasz
dellfanboy #338594 üzenetére
Mert ahol Te nézted az nem úgy a hivatalos lekérdező.
Amit utána néztél az az egyetlen a hivatalos, a többi partner inkább.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Eugene Roe #338595 üzenetére
Ő is azért akarna csak jó lenne ha emellett fogna is és meg is lehetne vele állni...
-
Qru
MODERÁTOR
-
ArthurShelby
addikt
válasz
dellfanboy #338577 üzenetére
Azt nézd, amit parmaboy küldött.
Amit te linkeltél az csak a viszontelódi hálózatban keres. -
ArthurShelby
addikt
[link] Az autónak gondolom a fara nehéz, és első kerekes (egyébként neki még mákja volt). #videoalaert
-
ParmaBoy
junior tag
válasz
dellfanboy #338577 üzenetére
[link] Itt nézd meg. Ez a hivatalos. Ha itt sem mutatja, akkor ja, kezdhetsz aggódni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
norbert1998 #338586 üzenetére
Igen, én is írtam már korábban, hogy csak a presztízs miatt került rá.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tboldi #338584 üzenetére
Mert alfa. Nem tehet rá gagyi rizsdás úszónyerget a legjobb típusra a modellen belül
Én adom az irányt. Az RS125 2T is csak egy pöcsköszörű, mégis rajta a gyári 4+2 dugattyús fék, fém fékcsővel, fordított telóval, asszimetrikus, térgörbés lengőkarral. Az olasz virtus ilyen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #338583 üzenetére
Esztétikát tekintve nem a legfényesebb (egyelőre), sajnos hagyták, hogy megmarja a fékfolyadék, de ja. Amúgy nemtom, hogy mi szükség van erre egy 155 pónis, alig 1,2 tonnás matchboxon.
-
válasz
bulikavagyok #338561 üzenetére
A szomszéd tavaly cserélt féket a Q8 50TDI-n, annak is kétrészes az első tárcsája; már nem emlékszem pontosan, hogy 900 ezret vagy a 1 métert hagyott a szervizben, csak a fékre.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #338561 üzenetére
Ha nem 4 dugós Brembo lenne elöl a MiTón, még olcsóbb is lehetne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
norbert1998 #338557 üzenetére
Na meg az egyik úszónyereg egyetlen dugattyúval, a másik monoblokk oldalanként egy párral.
-
dellfanboy
őstag
vettem autópályamatricát a közútkezelő honlapján online 2 hete. ha itt lekérdezem [link] azt írja: Nincs érvényes e-matrica a viszonteladói hálózatban online vagy SMS-ben vásárolt matricák között!
vki járt már így? kezdjek aggódni? megvan az online számla minden de fura, hogy a lekérdezés eredménye 0... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #338569 üzenetére
Határon lehet, most nézem a fapados felszereltségű 294-es fékes is 16-ost kapott.
-
válasz
f4lcon #338563 üzenetére
A Mazdán nálam is ergya volt a gyári betét, pedig nem izgulok a fékre, én EBC zöldet tettem, ezzel hoz egy normális szintet.
Az Ate oldalán azt olvastam, nem ajánlják furatolt tárcsához a kerámiát / saját kerámiájukat. Viszont a Golfomon furatolt a gyári tárcsa.
Talán egy másik márka kerámiája jó lehet hozzá. (?) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #338571 üzenetére
Na azokat is de utálom, mikor mögé érek és nem kapcsolja le...
-
Blindmouse_
aktív tag
Hát nekem nem.. illetve felmegy, csak a ragasztott súlyt leüti, nem tudom más márkánál mennyire húsos a nyereg, vagy mennyire vastag a felnipalást. gyári felnikkel próbáltam.. 2mm volt a nyergem és a felnipalást belseje közt.
Ugyanaz a problem mint a GTi-n a 14" versus ragasztott súlyok..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #338566 üzenetére
Bezzeg reggel, 10-ből 5-en 0 világítással 2-en DRL-el nyomták a ködben. Sok lopakodó..
-
válasz
bulikavagyok #338552 üzenetére
ezt nehéz lesz überelni... 🤷
-
Blindmouse_
aktív tag
A tegnapi ködben imádtam autózni.. a Hellagrill kifejezetten szuperül működött benne. a legjobb kütyü amit csak szerezhettem a kocsihoz
-
Qru
MODERÁTOR
294-re nem megy fel a 16-os felni? Akkor jó hogy nem léptem meg, mert csak 16-os felnijeim vannak.
Kipu van elfekvőben de az nem is jó az enyémhez, mert egy WRX kidörrentő az enyém meg szívó motoros. Viszont a végdob az elvileg azonos, azt át lehet majd menteni ha az enyém már elfáradt. Az alufelni meg túl fancy egy ilyen alap géphez nem is illik.
-
Blindmouse_
aktív tag
Jó te megveszel egy csomó mindent aztán sose rakod fel.
Nekem meg lavinaként jött az évek alatt.. felkerült a 17-es felni, óóó a 256-os fék akkora volt benne mint egy CD-lemez, nosza akkor upgrade 276-ra.. jóóó jóó, de lehetne mégnagyobb, van márkán belül legózható opció? van. na akkor a kövi tárcsacserekor jött a konzol, meg a 294mm. mostmár elfogadhatóan néz ki, csak a 16-os kerék nem menne már fel.
Ha elöl defektet kapnék, hátra kéne tennem a pótkereket, előre meg a hátsót.
-
válasz
tboldi #338553 üzenetére
250-ből a teljes szett?? Az nagyon jó ár! (manapság) Szerencsére nagyon ritkán kell ilyeneket kifizetnem, nem vagyok tisztában az árakkal. A Q8-cal mondjuk pont belecsúsztam egy első fékbetét cserébe, arra 160k volt a gyári szett (nem márkaszervizben). Még 23-ban.
brumi1024: Azt hallottam, h a kerámia nagyon drága - szerintem még véletlenül sem vennék olyat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #338556 üzenetére
Erősen filóztam én is a upgrade-en most a fék cserekor de hát a fék tudjuk kiknek való...
Maradt a gyári 277-es kicsi tárcsa.
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
norbert1998 #338557 üzenetére
Amúgy ennél fogva ahány oldalon nézed meg a méreteit, annyi féle eredményt kapsz. én találkoztam vagy 6 féle méretezéssel ugyanarra a fékbetétre
-
norbert1998
nagyúr
Na akkor a konveriós téma:
2.0 tCe:
RS 250-275:És mégis, az RS kopófelülete sokkal nagyobb. Miért? Mert ezek a külső méretek, nem a súrlódó réteg mérete
Az RS súrlódó felülete ugye 130*61 mm (~7930), míg a sima tCe modellé 113*53 (~5989). -
brumi1024
veterán
válasz
Ne kerdezd meg a gyari keramia tarcsa+betet arat.
22-ben 6-ot mondtak G80-nal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Még egy "lyuly" a motortér zsúfoltsága után.
Ennek a feléből megvan nekem az összes tárcsa és betét (EBC USR és Yellowstuff). -
-
omfgk
veterán
Szerencsére ez tökbuta szélvédő, szóval az árajánlatok ilyen 55-65 ezerre jönnek.
17-es Toledo, de se esőérzékelő, se szürkületérzékelő, szóval minden a sofőrre van bízva.Van rajta 3 apró kavicsnyom, ebből kettő a jobbszélen, az tuti kiesik bármilyen látómezőn, viszont nemrég bekapott egy újat és az már véleményes.
3db-ot meg már nincs értelme javíttatni. Dupla annyiból kijön az új szélvédő. -
válasz
norbert1998 #338535 üzenetére
Szerintem Recarot tettek az RS-be, annál nincs hiba a kényelemmel átlagos testalkat eseten.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szoszo94 #338536 üzenetére
Aha, vmi miatt úgy rémlett, hogy nagyobb a hátsó fék. De akkor lehet az IS200-al keverem.
Az enyém alapmotoros, ehhez elől 277 hátul 286-os tárcsa van a dízel pl már előre 294-es tárcsát kap (meg az azonos padlólemezre épülő de nehezebb Forester is ugyanazzal az alap motorral ami az enyémben is van).
Bubi is dobfékes, azért kapott hátra olyan nagy tárcsát és ugye a betét szintén kis vékony emiatt. Bár ebből a kivitelből van 266-os hátsó tárcsás, szóval ez olyan mix: előre a kicsit kapta hátul a nagyot. Na azt hogy legózták össze a Japók?!
-
-
omfgk
veterán
Van valahol egy leírás ,hogy műszakinál a látómező mettől-meddig tart, ha kavicsfelverődésről van szó?
-
válasz
norbert1998 #338522 üzenetére
Inkább RS ülést vadássz, abba nem valószínű, hogy egy dög nehéz motoros fotelt tettek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Gutten morgen!
Ha nem is a gyárba de VW-hoz jöttem ma meetingelni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #338511 üzenetére
A lesajnált olaszainkon meg rugós feszítő van, nincs mit állítani rajtuk, mindenhogy kellően feszes marad a szíj. Ez a legjobb megoldás.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Blindmouse_ #338509 üzenetére
A pajszer nálunk is előkerült, és úgy nem sikerült elég jóra. Az a baj, hogy nincs elég hely a WagonR tömpe orrában.
Apámmal azt találtuk ki most, hogy az akna alján a betonba fúrunk egy rögzítési pontot és egy spanifer segítségével összehúzzuk.
-
tboldi
nagyúr
Bakker, elkezdett visítani az új hosszbordás szíj a WagonR-en. Szombaton még nem csinálta, vasárnap nem volt beindítva, és ma sem szólalt meg Gols felé, csak mikor apum elindult haza és kanyarodott ki a parkolóból. Az előbb mentünk el egy körre, hogy halljam én is, és sikerült előidéznem ugyancsak lassú tempójú manőverezéskor, kitekert kormánnyal, mindegy, melyik irányba.
Gondolom, feszíteni kellene még rajta, csak nemtom, hogy ennél jobban hogyan. Utálom ezt a megoldást!
A Jazz is a generátorral feszít, de ott legalább úgy van megoldva, hogy egy szíjjal párhuzamos csavar tekergetésével lehet finomhangolni, a WagonR-nél meg csavar kilazít, szíj megfeszít, pozíció megtart, csavar visszahúz, aztán vagy sikerül, vagy try again.
-
Peter.70
addikt
[Kiakadt a 30 milliós Mercedes magyar tulajdonosa
Nem működik egy utólag vásárolt szoftver az autójában, ezért vitába keveredett az importőrrel
] -
tboldi
nagyúr
válasz
norbert1998 #338504 üzenetére
De biztos van még olyan rész, amit ki fogsz cserélni az RS-ére, és hipp-hopp* ott leszel.
*nem a zenei műfaj
-
Qru
MODERÁTOR
Ezt a migiri témát engedjük el. Menni fog a diskurzus ezen konkrét elem nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest