Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
6030D #323079 üzenetére
Tegnap végigszoptam a várost 2,5 órán át, mert nem mentem le a Hungáriára jobbra a Stadionoknál a kerepesiről, hanem egyenesen mentem tovább, mert telefonáltam és "autopilot" volt. Megszoptam, többször negyed órákra megállt az egész forgalom a kerepesin a Keletinél, utána a Rottenbilleren, nem jelezte a maps, hogy le van zárva a Damjanich, a Városligeti Fasor, a benczúr fel van bontva, az Andrássy is le volt zárva, balra tereltek a Szív utcára, úgy a Podmaniczky és úgy jutottam el a szintén beállt Lehel-re. 16.00 helyett 17.30 körül vettem fel asszonyt...
Utána oldották fel az M3 kivezetőt és a Nullást, de előtte még 3 szerencsétlen összement úgy, hogy a 4 vagy 5 sávból a belsőt és a 3-4 sávot elfoglalták az autóik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest