Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
6030D #323079 üzenetére
Tegnap végigszoptam a várost 2,5 órán át, mert nem mentem le a Hungáriára jobbra a Stadionoknál a kerepesiről, hanem egyenesen mentem tovább, mert telefonáltam és "autopilot" volt. Megszoptam, többször negyed órákra megállt az egész forgalom a kerepesin a Keletinél, utána a Rottenbilleren, nem jelezte a maps, hogy le van zárva a Damjanich, a Városligeti Fasor, a benczúr fel van bontva, az Andrássy is le volt zárva, balra tereltek a Szív utcára, úgy a Podmaniczky és úgy jutottam el a szintén beállt Lehel-re. 16.00 helyett 17.30 körül vettem fel asszonyt...
Utána oldották fel az M3 kivezetőt és a Nullást, de előtte még 3 szerencsétlen összement úgy, hogy a 4 vagy 5 sávból a belsőt és a 3-4 sávot elfoglalták az autóik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- EVGA 750 BQ 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest