- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brumi1024 #278186 üzenetére
en is
mar nagyon le akarom zarni ezt az auto kerdest, oktober kozepere idozitem ezt, ha csak nem jon szembe valami brutal vetel, akcio. addig szinte minden heten utazok, rendezvenyeken vagyok, nem lesz idom foglalkozni vele, meg nezegetni. hatha addig alakul valami az 1.5 Tsi piacon, a teslara meg nem allok keszen. viszont a lizing miatt barmikor visszaadhato az auto, ha ez mondjik valtozik 2 even belul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- PlayStation 5
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- The Edge of Fate címmel jön a Destiny 2 következő kiegészítője
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- NAGYKEREKŰ FELNŐTT ELEKTROMOS ROLLER
- Segway Ninebot F2 Plus elektromos roller
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
- Mobiltelefon tartó kerékpár kormányra gumis Rotatable Mobile Phone Bicycle Motorcycle Holder Bike
- Eladó egy keveset használt Ikea Markus forgószék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest