- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali szavazás: LINK
Meg kell adni ph-s nevet. Próbáltam vidéknek is kedvezni, így kicsit sok opció lett (felnőttek vagytok már, megtaláljátok a logikát a sorrendben, úgy talán átláthatóbb).
Bp-en van hétközi opció is, vidéken csak hétvégén. Etyeki kilátót, tatai Öreg tavat (de akár a többit is) esetlegesen össze lehet kötni sétálással/városnézéssel is (egyénileg, vagy akár közösen).
A szavazás 1-jén 18:00-kor jár le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinálnak egy 2x2 sávos utat, ahol a határig a kb. 60km-es szakaszon van 11 db körforgó a határig, ebből 5 vagy 6 LT-n kívül magasabb sebességű szakaszon, ahol olyan 100-ról kell fékezni 25-30-ra.
Már előre felb@x az út, amikor indulunk a Tátrába. Pedig a hegyi rész még bőven a határ után jön
Alternatíva: Miskolc-Kassa nagy kör... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
kisza25 #245835 üzenetére
2.5 ideges. Eleg sok alvariansa van, reszelgettek egy darabig mielott kukaztak volna a konstrukciot. De az enyem egy korai viszonylag fejletlen darab. Ugyan mar tud vvt-t de csak a szivooldalon. Kesobb kapott kipuff oldalra is, meg konnyitett HF-et, konnyitettt kipufogorendszert, kisebb ellenallasu szivosort, stb.
-
-v-
addikt
válasz
Vismajor01 #245827 üzenetére
KÉT SÁVOS KÖRFORGALOM szabályai
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
-
kisza25
félisten
válasz
Mert szerintem ez nem két sávos, bele sem kettő sáv megy, jelezve sincs és felfestve sincs.
Amúgy ahogy írtad én is úgy használom a kétsávosat.
pl. Blelle Kaposvár között az összes körforgalom ez szerint van "beton bogyózva" nem is tudod másképp használni -
válasz
Ahogy én tartom logikusnak: két sávosnál csak akkor sorolj a külső sávba ha az első kijáraton el is hagyod a körforgalmat. Amennyiben a második, többedik kijárat a cél, akkor sorolj a belső sávba és a kijárat előtt sorolj ki és a külső sávból hagyd el a körforgalmat. NEM IGY VAN?
Azt nem tudom hogy igy van e, de en is igy hasznalom.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mondjuk a kép alapján nem lennék benne biztos, hogy kétsávos. Széles, de nem látok felfestést a körforgóban és sávinformációs tábla sincs kint.
-
Vismajor01
addikt
Valaki segitsen már érthetően elmagyarázni a KÉT SÁVOS KÖRFORGALOM szabályait... Nem turbó meg sávos, hanem sima körforgalom csak két sávban.
Mindenféle infót találok róla a neten, de semmi konkrétat.
Ahogy én tartom logikusnak: két sávosnál csak akkor sorolj a külső sávba ha az első kijáraton el is hagyod a körforgalmat. Amennyiben a második, többedik kijárat a cél, akkor sorolj a belső sávba és a kijárat előtt sorolj ki és a külső sávból hagyd el a körforgalmat. NEM IGY VAN?
Az alábbi körforgalom a soroksári IKEA és Auchan között van, és konkrét bolondok háza. Kimennek a külsőbe és körbevonatozzák az egész körforgalmat, hogy az M5 kivezető felé elhagyják azt. És itt aztán van forgalom bőven. Fele társaság egyébként azt se fogja fel hogy ez egy kétsávos körforgalom és dzsal a középen.
Csak konfirmálni szerettem volna h jogosan dudálgatom le a népeket
-
kisza25
félisten
válasz
szőröscica #245821 üzenetére
Az i30- ban folyamatosan változó szelepvezérlés van és akkor sem tudom 6,5 alá vinni, de mostanában még 7 alá sem, eddig egyszer sikerült 6,3, de akkor szinte csak országút volt.
most is 285 km-re 20,8 liter
Qru: azért az 1,6 kicsit nyomatékosabb is, az 1,4 el sincs sok bajom, a váltó nagyon jól van kiosztva. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #245821 üzenetére
Pont azert nem rossz a 6.6 mert egy oskovulet az a motor.
-
szőröscica
addikt
Megvolt a Pecs tura. Tisztan benzines fogyi 6.6l/100km. Ez 120 tempomat mellett. Igaz, fujt a szel mindket iranyban, de ebbol azert latszik, hogy ez az 1.4 ecotec egy oskovulet. Szerencsere tudtam toltikezni a hotelben is, meg kirandulohelyeken is, igy sikerult 4.5 ala hozni a vegere.
CC2 jo, csendesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest