- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
CactuS #242354 üzenetére
i30 kombi van igen. 7,8ért vettem áprilisban
Az tény, hogy ilyen árban csak Kia Ceed kombit találtam (itt mondjuk úgy látom ugyanazok a betegségek jönnek ki), illetve Skoda Scala, Scross lett volna (de azok sem voltak raktáron).
A műanyagokat még megszokom valahogy, meg hogy azért vannak hangok szarabb utakon, de hogy már második alkalommal megyek garanciális ügyintézésre, az kiakaszt, kormány csapágy csere, most a kipuf dob lesz valszeg és még ki tudja mi leszA klímánál alacsony fordulaton is hallok mostanában valami halk sípolás szerűséget.
Az akaszt ki leginkább, hogy ha ennyi gond van az alkatrészekkel, egy ilyen autó 10 évet tuti nem fog megélni, mindennel spórolnak. Amíg van gari, addig élvezem.
Nem tudom a németek most mennyire megbízhatóak, de legközelebb lehet inkább többet szánok rá. Vagy már mindenhol spórolás megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged