- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
3000 felett bármelyik fokozatban elég kellemesen megindul, de 5000 felett érkezik az igazi tűzijáték.
1035 kiló, 172 lóerő. Van benne pár okosítás, ami az eredeti kinézetét nem befolyásolja, sőt...
Gyári V6-os hátsó spoiler, olajhőfok és olajnyomás órák, saválló kipurendszer, állítható keménységű Koni futómű, elől mart EBC tárcsák.
Slusszpoén, hogy tud 6-os átlagot, ha csak úgy utazik az ember, de a 8-9 közötti a reális amennyiben kihasználom a ménest.Vilmos, focvis:
Köszönöm!Snoop-y:
Neked is köszi!
Rendben, akkor ha javul az idő, fotózom. -
gooool
őstag
A héten bővült a flotta, bár már korábban volt ilyesmi itthon, csak az FL volt. Ez kicsit disznóbb.
Mielőtt ritkítani kezdem az autó állományt, azért egy fotót majd lövök együtt róluk, mert azt hiszem még ha nem is drága meg ritka autókból áll, de valamilyen szinten álomgarázs, legalábbis számomra.
Jelenleg a két MR2 mellé jött Ő:Több kép is lesz, ha érdekes, csak épp szakad az eső.
-
-v-
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
focvis #240971 üzenetére
Autós talin így kell sorba állítani a kocsikat. Elől csak sárvédőgumisok mehetnek.
cOxeR: jogos
, majd kiengedek 1 bar-t a gumikból.
Ja és volt szerencsém tesztelni a gyári riasztót. Be volt zárva a kocsi, úgy kezdtem emelni, még bőven földön volt a kocsi, amikor megszólalt a riasztó.
-
válasz
radi8tor #240964 üzenetére
Inkább valami fémhulladékra tippelek.
A sárfogó gumi valóban megosztó. Mikor még kötelező tartozék volt, akkor is leszedtem, egyszer büntett érte a rendőr, de inkább a büntetés, mint hogy a saját autómon nézegessem. Annak természetesen örülök, ha az előttem haladó autón van.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja és ez vajon egy üvegszilánk műve? [kép] (jobb első kerék)
Sajna amióta lomtalanítás volt van egy csomó szilánk az út szélén -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #240942 üzenetére
Az gaz. Karpitosnak vidd vissza akkor. Nem 2 fillert kert…
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lehet elromlott a kipörgésgátlója?
[link] #ytalert
-
rbalint88
addikt
válasz
Vismajor01 #240938 üzenetére
Kicsit diszkos, de nem rossz. Lefoliaztatnam a hutoracsot is fustszinuvel, aztan johet ra egy sotet felni, ugy teljesen kiadja nekem. Az elcseszett javitasrol tehetnel be kepet.
-
tboldi
nagyúr
válasz
norrberth #240947 üzenetére
"Azért az Opel se veti meg a törődést.
Autószerelő sose lennék, agyfasz az egész, szopás szopás hátán."Először úgy látom, nem ment át, de pont ezért írtam, hogy deutsche Qualität.
Vettél volna inkább Suzukit! A WagonR-en 18+ év alatt fele ennyi dolgot sem kellett javítani. És ami mégis tönkremegy benne, az is GM. -
norrberth
addikt
válasz
focvis #240930 üzenetére
Rossz volt.
Azért az Opel se veti meg a törődést.
Autószerelő sose lennék, agyfasz az egész, szopás szopás hátán.
De megcsinálom, itt a szerelők úgy dolgoznak abban nincs köszönet.Most tartály csere volt.
Nem jött fel az uszó sehogy. vagyis de, csak vissza lement.
És sirt hogy alacsony a szint.
Komplett tartállyal lehet csak cserélni.
Meg sokmás -
Petyyyyy
addikt
válasz
Vismajor01 #240942 üzenetére
Öreg hiba/sajnálom hogy nem személyesen vetted át. Ott helyben meg kell revizionálni, annak fényében fizetni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #240936 üzenetére
Áhááá. Kösz az infót. Mondjuk én oldalról tervezem emelni mindig akkor talán kicsit stabilabb a kocsi helyzete.
Ja, jelentem sikeresen hazaértem a 130km szakadó esős-villámlós Bp-Dobogókő-Visegrád-Esztergom-Budai vár-Bp körről.
Csak egy necces szitu volt.
Belekezdtem egy előzésbe, aztán jöttek szemből, mondom oké vissza csorgok az illető mögé. Na, de akit épp előztem segíteni akart nekem és fékezett, szóval visszatérési út elzárva. Nem maradt más, mint padlógáz.
Persze jobb 1-ből kaptam az ívet a mutatványért. Nem sokan ilyen engedékenyek, hogy befékeznek előzésnél - nem ehhez vagyok szokva, na! -
-v-
addikt
válasz
-
Vismajor01
addikt
Jó azt meg nem csereltuk :D
Lehet h marad a felni csak a kupakot cserélem, hunyoritva nem rossz ez sem :D
Belsejéről majd holnap rakok fel képeket mert khm nem vagyok teljesen megelegedve... Ugye nem én vettem át a karpitostol vagy várj ezt meg nem meséltem? Lol
Sikerült 3x1 hétre leszervezni a fényezo-karpitos-fóliás hármast, raadasul a fenyezo elvitte a karpitoshoz az autot, a karpitos meg a foliashoz :D
Nah mindegy szal én megkerdeztem volna atvetelkor h ezt mégis hogy mert én pl az ajton konyoklonel újra huzatast fizettem aztán közbe ahol sérült volt ott olyan mintha én javítottam volna ecsettel meg gyurmaval :D 395ezerert na..
-
ecik vagytok.
Nem az én (szín)világom, de szerintem jól néz ki így a Lexus, egész frissnek hat. 👍
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Bal hátul a narancsos fényezés gyári?
Egyébként jól néz ki, sokat fiatalít rajta e a szín.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tetszik a Hyundai felnikupak.
Am egesz friss a forma ezzel a bordoval.
-
MasterMark
titán
válasz
radi8tor #240934 üzenetére
Ezek az emelők úgy működnek, hogy amikor emelsz akkor húzza be maga alá saját magát, amikor engeded akkor pedig hátra gurul. Ha bármilyen okból elakad az emelőnek ez a mozgása, akkor elkezdi az autót magára húzni. Na most ha sebességben van, meg kézifék, akkor nem nagyon fog mozdulni ami a végén azt eredményezheti, hogy lecsúszik az emelőről az autó.
Szóval ha nem egyenletes a talaj, akkor érdemes alárakni valamit ami segíti hogy ne akadjon meg.
Ezekkel a kis kerekekkel konkrétan egy 5 mm-es kavicson is meg tud úgy akadni, hogy elkezdje magára húzni az autót.
szerk.: Plusz ahol a kép készült volt egy olyan gond is, hogy az aszfalt vagy bármi is ez nem bírta el a súlyát, szóval simán benyomódott a kereke mire felemelted.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #240889 üzenetére
Miért raktál alá fát? Kímélted az emelő kerekeit a kavicsoktól?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
simonjoe #240929 üzenetére
Kell bizony, én is meglepődtem.
Első lépés: szedd le a kerekeket.
Második lépés: szedd ki a 2 patentet a sárvédőből.
Harmadik lépés: fúrj két lyukat a műanyag idomba (1 alulról, 1 a másik kettő meglévő patent közé félúton).
Negyedik lépés: tedd be mind a 4 lyukba a csavarokat.
Ötödik lépés: szereld vissza a kereket.Szóval a 25k sárvédő szetthez kellett vennem egy emelőt és nyomatékkulcsot.
-
gergo5991
őstag
válasz
norrberth #240917 üzenetére
[link] ez a dizel hang minden illuziót lerombol bennem, legyen akármennyire szép is, meg jó is a kocsi, csukott szemmel ez egy kamion vagy valami dizel agregátor hang..megszentségteleniti a prémium jelzőt ezen a kocsin
hiába jó a telejsitménye, van nyomatéka, alacsonyan forog autópályán, akár még kedvező a fogyasztása, NO WAY -
grizlisandor
veterán
Lázár Péter - Inter Garázs BMW E60 535D motorfelújítás.
Spoiler:
Ez a felgyújtás az elején a videó elején nevetséges.
Kemény, hogy a dízel sor6 teljes felújításának(dugattyúk, csapágyak, vezérlés) az árát megfejeled +30% és annyiért vehet az ember a BMW-től egy gyári új motort!
Fura, hogy injektorokat nem bele a BMW.
Utángyártott DPF is mekkora szívást tud okozni, ha látszott felszerelés előtt, hogy méretbe se stimmel, akkor minek rakták fel?
Gyári BMW DPF-et is ideadják wazze minden doboz nélkül? Ha már fizet érte az ember egy jó nagy halom pénzt.
Azért ez a hibajelző hang még engem is triggerel, pedig nincs is BMW-m. -
Jön a homok, NE mossatok autót
-
psion2101
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy projekt autóm amit folyamatosan kivonattam forgalomból ideiglenesen.Aztán sajnos véglegesen kivonták,mert volt egy alkalom,hogy elfelejtettem kivonatni.Az lenne a kérdés,hogy hogyan tudom vissza szerezni a papirjait.Ha esetleg igy ahogy most van darabokban akkor,hogy tudom eladni,hogy majd az új tulaj újra forgalomba helyezhesse?
-
norrberth
addikt
válasz
molnarpeter #240911 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #240907 üzenetére
Akkor menni fog a kerekcsere siman.
-
Reggie0
félisten
válasz
radi8tor #240844 üzenetére
Le kell merni, csak egy erokar, egy rogzitesi pont es egy merleg kell hozza. Pl. osszekotod egy ismert hosszusagu racsnis kulccsal ami a merleget nyomja es az osszekoto elemet egy atfurt falapon atdugod.
Vagy satuba befogod, raakasztasz egy vodrot es elkezded vizzel tolteni. Amikor lekattan a vodrot leveszed es lemered.
-
Puma K
nagyúr
válasz
MasterMark #240903 üzenetére
Nálad a súly és a teljesítmény miatt lekötésre vannak. Nála meg mivel könnyű az autó és hát mérni... így jók emelési pontoknak
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #240903 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #240896 üzenetére
Jo akkor megis a szerelonek vt igaza.
Enyemhez ilyen abrat nem lattam, azert gazoltam be elsore. -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #240899 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged