Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Public beta 3-nál szoktam beszállni a beta programba.
Most hogyan viselkedik a beta? -
batabe
senior tag
Kint a béta 3.
Viber contact kép az ertesitesben hiba javítva -
bbendre
őstag
válasz
mihail38
üzenetére
Engem csak az erdekelne, hogy mit mondanak. Nekem mindegy, mert a beallitasom USA english es van innen 25 percnyire egy Apple Store.
De akkor is. Felre vezeto volt a reklam + mindent toroltek az oldalurol honapokkal kesobb es azota sem volt hivatalosan semmi info
Persze van Apple watch-om, Airpods, Apple One elofizetes a csaladnak.
Valtani nem erne meg, de lehet kapok egy 3€ kupont az app store-be
-
válasz
bbendre
üzenetére
Igen, a reklámok félrevezetőek voltak, remélem kaptak érte büntetést. Biztos jogilag meg tudják oldani, hogy semmi bajuk ne legyen ebből. Egyébként adtak AI feature-öket, az más kérdés, hogy nem pont ugyanazokat, mint a reklámokban, de hát a reklámok mikor mondanak igazat, ugye...
-
Zsolt,72
őstag
válasz
mihail38
üzenetére
Félrement náluk az AI, ez világosan látszik. Hiába van rá pénz, ha a választott út nem járható, vagy nem olyan könnyen járható, mint azt előzetesen gondolták. A szándék az lett volna (ami egyértelműen kudarcba fulladt), hogy adatvédelmi okokból ne a felhő legyen a fő feldolgozási hely, hanem magán az iPhone-on történjen a művelet.
E mellé jön a kései kezdet (a többiekhez képest) és máris kész a baj.

Mostanra eljutottak odáig, hogy inkább fizetni fognak a Google részére a Geminiért (ami amúgy nem egy veszteséges ötlet, mert a Google közben nem keveset fizet azért, hogy az iOS-ben az ő keresőjük legyen az alapértelmezetten beállított kereső).
-
mihail38
senior tag
válasz
bbendre
üzenetére
Amúgy egyetértek veled, megérdemelnék mert ezzel reklámozták, csak később pont ezekért le is vették, csak nem akarok itt jobban bele menni ebbe mert itt egyeseknek nem tetszik vagy azt kapod, ha nem tetszik akkor add el vagy válts droidra van még egy másik lehetőség tanulj meg angolul...
Már ki jött a 17 széra is, de sehol az AI majd talán a18 szériával befut részlegesen és ha lesz magyar nyelven....szánalom ebben a tekintetben az Apple.....nincs miből költeni erre
három szériát kell ehhez eladni és talán lesz
-
bbendre
őstag
Igen. Lehet tenyleg bemegyek az Apple Store-ba es megkerdezem
https://www.tweaktown.com/news/103775/apple-hides-intelligence-tv-ad-after-major-siri-ai-upgrade-is-delayed-indefinitely/index.html
https://www.reddit.com/r/applesucks/comments/1j708jj/apple_hides_apple_intelligence_tv_ad_after_major/
https://uk.pcmag.com/ai/157685/apple-misled-consumers-on-the-iphone-16s-ai-features-report-finds
https://www.theverge.com/news/653413/apple-intelligence-available-now-advertising-claim
https://thedesk.net/2025/04/nad-apple-artificial-intelligence-marketing/ -
westlake
félisten
DB 26.5 (8,46 GB) 23F5043g
-
na nem jott uj AI a 26.5-ben
-
westlake
félisten
Van stabil 26.4 (23E246). Meg aláírt telepítő is.
-
-
bbendre
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
iPhone 16 Pro
Nekem nem laggol végre, nincsenek micro laggok. Az egész rendszer olyan fluidnak érződik most. Nincsenek megakadások.
Kevesebb bugom van amikor fülest használok, kevesebb általános hibába futok bele szerencsére. Ritkábbak lette az UI bugok. Mondjuk ma az egyik widget máshol jelent meg de aztán visszarepült a helyére ... a korábbi verziókban egy halom lag volt. Mindenféle bugok
Most sem tökéletes de már nincs olyan érzetem, hogy egy olcsó android telefont használok -
bbendre
őstag
Nekem a mostani RC nagyon jó lett
végre, végre! -
Banderasz74
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem ennél jobb a Safari,de később kiforhatja magát még.
Inkább a Duck...az is tud mindent.
A Safariból kivették a hátérben futó videólejátszást...ezt nagyon szeretem...pláne YouTube miatt is. -
Bondix
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mibe jobb mint a safari?
Mert szerintem ha más néha bugos is de az nagyon jól működik az ios-ba -
mihail38
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
És még Magyar nyelven is tud
kipróbálom.
-
mihail38
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerencsére semmi gondom nincs (26.3.1) sem, a gyári billentyűzetet egyébként sem használom, nem tudtam megszokni
safari-t sem használtam, nem is akarom 
-
mihail38
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszönöm!
-
westlake
félisten
válasz
Morgenstern
üzenetére
Ami azért érdekes, mert a Beta 4 23E5234a volt. A 23E244 minden tekintetben "kisebb" ennél.
-
havri1
félisten
válasz
Morgenstern
üzenetére
Tényleg, frissítés után már nálam is. Lehet benéztem.
-
havri1
félisten
Jött egy 8GB-os frissítés.
23E6244 (RC)
-
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Dr. Oid
üzenetére
Nekem nem opció a robot, noha most kacsintgatok egy másodlagos, játszós telefon irányába. Leginkább Galaxy S2x valamelyike vagy Flip.
A 3D Face ID gyorsasága és megbízhatósága, tanulási képessége mindenképp ide köt, ez alá már nem lépnék vissza. A beépített jelszó kezelő is nagyon praktikus. Jól működik, erős jelszavakat generál és menti is egyből. Nem kell hozzá külső App, nincs mester jelszó, amit őrizni kellene, mert ahelyett van a Face ID. Meg amúgy is, minden hibájával együtt ez még mindig jobb, könnyebben kezelhető nekem, mint a másik.
De azt megértem, ha más valaki emiatt vált, amit te is írtál. -
Dr. Oid
senior tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Igen, a Presto. Na, hát ezért vennék szürkeimportosat. Csak ugye nem tudom, meddig lesz opció a 18 életben tartása és így azért aggályos a visszafelé váltás.
Még mindig próbálom racionalizálni, hogy miért maradok a szeretve gyűlölt IOS-nél. Olyan ez, mint a heroinfüggés. -
-
Dr. Oid
senior tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
pont ez az, ami engem a legjobban zavaraz IOS 26-ban
nekem nem lenne szükségem semmilyen accessibility feature-re, de mivel ezt a nyomor liquid glasst meg a csillogó-átlátszó-szegélyeken fény mozgását imitáló felesleges UX katasztrófát nem bírom, a megoldás az, hogy dark mode meg sötét ikonok meg átlátszóság kikapcsolása - ekkor meg már nekem nehéz az olvashatóság. a bontatlan 16 Pro IOS 18-on egyre vonzóbb nekem 
-
Dr. Oid
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
ha mákod van, az eleve 18 valamelyik verziójával jön és akkor elvileg tudnod kellene (egy ideig biztos) 18-on hagyni és azt frissíteni, ahogy jönnek ki minor release-k.
-
-
batabe
senior tag
kint a 26.4 beta4
-
mAtThEw0319
senior tag
Ha veszek egy bontatlan iPhone 16 Pro-t, akkor béta profillal feltudom rakni az iOS 18.7.6 -t?
-
bbendre
őstag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Én sem tudnék jó szívvel váltani, az zavar, hogy az Apple, prémium márka, megteszi azt, hogy így ad ki egy verziót. Persze nem várom el, hogy tökéletes legyen, de ez nekem már-már sértő. Laggolt a telefonom, most a nem vált rendesen a sötét és világos mód között. Néha amikor berakom a fülest a fülembe fura hangok vannak. Korábban ez elképzelhetetlen lett volna. Lehet idáig nem volt gondom soha és el voltam kényeztetve.
btw nekem minden feature be van kapcsolva, átlátszóság, témaváltás sötétedéskor, stb, stb. ami korábban nem okoz gondot a rendszernek az most láthatóan nehezen megy -
Zsolt,72
őstag
válasz
bbendre
üzenetére
Nekem nincs ennyi hibám sem az iPhone 11, sem pedig az iPhone 17 fedélzetén. Az átlátszóság csökkentése vagy a színezett üveg mód variálásával nálam megszűnt a fehér értesítés sötét módban (amúgy is fixen azt használom, mert romlik a szemem és jobban látom a dark módban a dolgokat). Villanás nincs, vagy ahol van ;mint a kiinduló posztban), ott sem zavaró nekem.
Ha neked nem hiányozna az a pár dolog, ami nálam perdöntő az iOS mellett, akkor valóban érdemes lehet váltanod. Én magam sem használnék úgy egy rendszert, ha azzal volnának nekem zavaró hibái. -
bbendre
őstag
válasz
juhaszroli
üzenetére
Egyre több minden zavar az új iOS-ben. Pontosan nem tudom melyik villanásra gondolsz mert nekem 100 helyen villan.
a lock screenen az értesítések sötét módban néha fehérek lesznek. Stb…
az earth wallpaperen nekem nem változik a felhő hónapok óta.
már inkább huawei vagy pixel telefont vennék. Ott ugyan ez van csak olcsóbban -
Zsolt,72
őstag
válasz
juhaszroli
üzenetére
Nálam is így működik, de amíg nem hívtad fel rá a figyelmet, észre sem vettem, tehát ennyire nem zavaró számomra. Valószínűleg így került megírásra a szoftver, amolyan látványelem (mint pl az angol nyelv használata során, bekapcsolt AI esetén Siri is kap egy, a kijelző egész keretén körbefutó színes effektet).
Ha zavar, próbáld ki, hogy a Mozgás csökkentése menüpont kikapcsolása után is fennáll-e a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- iPhone topik
- Hardverfogócska a kertben
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest