Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz kisza25 #165094 üzenetére
Otthon Kőszegen is szűk lett a garázs, a Fabia kombi még befért szépen és kényelmesen ki lehetett szállni (ha a másik oldalon a falhoz raktad a kocsit), de a kazán pont a vezetőoldali ajtó mellett van. Na, a Lexus-szal már nagyon passzentos a dolog minden irányból, ha lenne rajtam felesleg valószínűleg már nem igazán tudnék kiszállni
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
nagyúr
válasz gergo5991 #165092 üzenetére
8,4 liter nem 8,4 kiló
CO2 kétharmada oxigén és csak az egyharmada szén.
Tömegre 1/4 szén és 3/4 oxigén.
Tehát 12 g szénhez 32 g oxigén kapcsolódik.
Az oxigén nem a benzinben van, azt a motor külön szívja be.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
gergo5991
őstag
válasz Coyot #165053 üzenetére
lehet kva hülye kérdés, de ez a co2 gramm / km-be megadva ez hogy kell nézni? 8,4 es fogyasztásod mellé 196 gramm /km-ert ir. Szóval ha 100km-en fogyasztasz 8,4 liter benyát, 1-1 arányban az 8,4 kiló benzin, co2-ben az meg majdnem 20 kiló co2. Szóval a co2 hogy nyomhat többet mint maga az üzemanyag?
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #165090 üzenetére
Ja, meg a csizma okozna még némi fejtörést, a bal lábfejem nyirokkeringése nem az igazi, emiatt kissé poccadt, szóval olyan cipellő kellene, amit több helyen lehet állítani, lehetőleg fokozatmentesen. A Sidinek van néhány ilyen típusa.
A korábbi TCX túracsizmám, amin csak egy cipzár volt függőlegesen, már nem lenne jó. -
MrSealRD
veterán
Tegnapi nap margójára... Mint írtam előző este
kiker..rendbe tettem a vasat.
Reggel ez fogadott: [guano]
Nem mellesleg esett az eső is...de legalább jól látható volt a wax és a RainX hatása: [kép]
És ha már amúgy is szélvédő tisztítással kellett kezdeni, akkor oda is került RainX...
Egyébként az új tárcsák és betétek beszerelése is megtörtént, valamit a nyári szett is felkerült. [kép]
Jobb hátsó kerék okozott némi fejfájást...úgy rárohadt, hogy nem bírtuk leszedni, csak némi noszogatás árán... Utólag látom, hogy itt is volt téma... Hát nálam picit sérült a felni pereme, de csak esztétikai és belső oldal...de azért zavar... amúgy rézpaszta volt alatta..semmit nem ért.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
válasz tboldi #165050 üzenetére
Az egész 3 napos hétvégén kb. 2 kilométert mentem összesen; egyet hogy mosás után kiszáradjon a fék, és ma még egyet, jobb fotóhelyszínt keresve. (Fogyasztás 0.)
Fehér autókhoz mindkét hely megfelelő, ehhez a szürkéhez nem optimális. Honlap jó lenne valami üres betonplaccot találni a városban. Kedden esni fog.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz i-sti #165075 üzenetére
Nálunk 7*7-es van, szerintem ez a minimum, ha körbe is akarsz járni.
kisza25: Lehet, de arra is érvényes a válasz.
Igen, amint elhagytam a mankót, megcsináltam a korlátlan A-t, az oktatóm motorjával az általa szervezett veztech tréningen is voltam, meg kétszer voltam tesztvezetni is (BMW és Ducati).[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Persze, van ott is egy keskenyebb. De egy normal szekreny 50-60 cm mely, ma egy atlagos auto, 4,6 meter, es az mar gyakorlatilag also-kozepes/ kozepkategorai kisebbjei. Szoval marad 50-50 centid elotte es utana. Ha az ptthonit ujra lehetne csinalni, akkor 7*7 m minimum, de mivel a haz resze, igy nehez boviteni.
Magnum_: nalunk is ugy indult, hogy ket auto be, es kesz, aztan csak kell mindenfele tisztogato/apolo cucc, festekek, szerszamok es gepek, egyik alatt van egy akna, ahhoz a lejarat, mosogato stb.
Ha mar van hely, es penz 6*6-os garazsra, akkor az a +1, vagy plusz 1-1 m mar nem oszt nem szoroz.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz Magnum_ #165076 üzenetére
Tapasztalatbol mondom, hogy az kicsi. 6*6,5 m az otthoni, de ha raksz be egy szekrenyt motyoknak, meg ezt-azt oldalra/elore, akkor kenyelmetlen ket E46 meretu autonak.
A 145 es a Lybra egymas mellett elfer, de borzasztoan kenyelmetlen, aztan egyik sem egy orias, 175cm + tukrok. Aztan egyik oldalon semmi, masikon meg egy 50 centis szekreny, de az ajtokkal mar szobraszkodni kell."Bad reklám is reklám too"
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #165074 üzenetére
Nem a motorról van szó (lesz-e utód)? Motoroztál a baleseted óta?
Amúgy én minden autót hosszú távra veszek, csak a körülmények másképp alakultak.
A vectra megvolt 4 évig, a skoda 5,5 évig, a kia ceed 5,5 évig, ok 2016 után kicsit felgyorsultak az események és azóta ez az 5. autóm, de a terv nem ez volt[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
i-sti
senior tag
Sziasztok,
2 állású garázsnak milyen méretei kell legyenek, hogy normálisan be/ki lehessen szállni és körbejárni az autót?
Novum Forum Siculorum
-
Flashback
addikt
Accord 7gen 2.2 CDTI:
Negatív rekord pályán 4.9
Max fogyasztás városai használat tartósan: 6.6
Szerettemprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
-
tboldi
nagyúr
Személyesen is megismerhetsz, ha egyszer eljössz a szőnyegrögzítő vasért.
(#165059) Fehér Farkas: A 471 köbcentis, 48 lovas, 194 kilós CB500X-em is ennyit fogyasztott.
[ Szerkesztve ]
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Doki16 #165048 üzenetére
Akkor tuti nem volt, nálunk semmilyen opcionális dolgot nem csinálnak meg a kocsin (bár a az ablaktörlő lapátot azt nálunk is gyakran kiszámlázzák, mint itt is). Már, volt hogy előre szóltam, hogy ne cseréljék ki.
tboldi: Most én is összesen 154 km-t mentem 1 hónap alatt, csak rátankoltam meg megjárattam kicsit a gépet.
FB kidobott a kit ismerhetekben.Gergőke88: Az nagyon jó! Városba nekünk is hibrid kellett volna de elég gyengén nyomják a villanyos vonalat.
Coyot: A PD étvágya parádés!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #165054 üzenetére
Elsőre Astronomiát olvastam.
-
Magnum_
nagyúr
Nekem tisztan allt ma egesz nap az auto a garazsban. Koszonom a figyelmet.
I humbly and respectfully decline™
-
Coyot
őstag
Nemrég tankoltam, Passat karantén üzemmódban van, meg asszony is ment most vele: 5.6l/100km
Bezzeg a Corsával én repesztek a városban, most a jó időben is tiprom neki de már csak 8.3l/100kmMá' nem
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #165050 üzenetére
Én meg 60-at, még nem mentem 400km-t mióta megvan és már 4hete megvan
Annyira mehetnékem van vele, mondjuk holnaptól itt lehet, csak még ki kell találnom, hogy hova
A gumikkal türelmesen várok, már 35eFt-ról lement 28500/db-ra, két hete jelent meg, de sokkal lejebb nem fog menni, de mivel most úgysem megyek szinte semmit, így kivárok[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
simonjoe
őstag
válasz MunezXBK #165039 üzenetére
Ja, a Staffi "értő kezekben" egy tünemény és mellesleg a rohadtul intelligens. Az én Duracell-es kutyám messze nem olyan sajnos.
A kölöxöket nem szabad a négylábúval egy kalap alá venni, nekik a szülők mindent is elnéznek, de egy szülőnek az a foglakozása. És ez így helyes! Bár a barátom ha meglátja, h a gyerekek amortizálják a Touran-t (pedig az már családi ajutó, ha jól tom) kergeti őket a kertben rendesen, és olyankor nem őszinte a mosolya.[ Szerkesztve ]
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz focvis #165004 üzenetére
"Csak azt nem, hogy mi a fenekét kell kutyákat autóban hurcolászni?"
Me családtag Ő is!! Van útlevele, tiszta, kulturáltan tud velünk utazni, akár egész nap. Nem hullik a szőre (Yorki, mondjuk egy Ír farkassal biztos nem utaznék ), nem morzsál a kocsiba, nem rugdossa össze az első ülést háttámláját, nem rúgja le a küszöböt beszállásnál....soroljam még?Joe
-
-v-
addikt
válasz pècsimunkás #165020 üzenetére
Megnéztem párat, tök jó szerintem is
-
Kephamos
addikt
válasz molnarpeter #165028 üzenetére
Az megvan, de a +MI vajh' mit jelenthet?
-
Kephamos
addikt
Üdv!
A Michelin 205/55 R16 94V XL TL CROSSCLIMATE+ S1 MI, a 205/55 R16 91H TL CROSSCLIMATE+ MI és a
205/55 R16 94V XL TL CROSSCLIMATE+ MI között mi a különbség? -
törölt tag
válasz dellfanboy #165019 üzenetére
Nem tudom ki az a drazsé, de szülői kapcsolat sokat nem jelent, van mikor nem esik messze az alma, de van mikor nagyon is.
Arra viszont magyarázatot adna a szülői kapcsolat, hogy valaki hogyan tud egy ilyen szakterületen ennyire fiatalon a nulláról elindulni.
Most még nem szoktam nézni, mert nekem túl fiatal, de 10 év múlva ha megmarad ezen a stíluson akkor simán kedvelni fogom, remélem nem csap át Vályi racsingcsávó vagy Winkler istencsászárba, vagy süllyed le olyan proli szintre, mint a Darkfly pl.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz dellfanboy #165019 üzenetére
De... A tesztjei jók! Van 72000 feliratkozója a Youtub-on, ha gyenge lenne a műsora, biztos nem lenne ennyi.
Szóval teljesen mindegy, hogy kinek a fia.
Szerintem...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
K Norbi
addikt
Lakott területen belül.
Megyek 65 el, és integetnek át fele, mit tögymörgök.
Vagy beállnak a seggembe és tolnak le az útról.
És olyan agresszívan néznek át a kocsiból.
Látszik a vezetési stílusokon is.Lápától lámpáig verseny megy.
Utálom egyre jobban az embereket.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Ez vót má?
Drogos Mercis, fényes nappal...!
Tolatás még nem megy.
1:00 nál egyértelműen látszik hogy a kocsi volt a hibás.
Vele ordít[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
-
Qtya123
őstag
Akarok menni olajcserére a szereldmagadhoz.
Most nézem, hogy 2950 Ft/óra 8-15 óráig. Jól emlékszem, hogy 1 éve még ilyen 1790 Ft/ óra körül volt?
Focvis: hú mennyi ilyen lerúgott bosnyák, horvát golfot láttam. Mindenhol lyuk volt rajtuk és vittek azok vele mindent. Ahogy a malac Passattal is. Egy volt közös az összes belterében. Nem por volt bennük, hanem föld. Viccen kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy 2008-as 08-as színkódú szürke Volvo S40-es autónk. Sajnos az elmúlt több, mint 12 évben elég sok karcolás, horzsolás keletkezett rajta. Kérdésem az lenne, hogy ezt hol tudnám kijavíttatni, illetve szerintetek mennyi lenne a javítás becsült várható költsége/horzsolás?
Szerencsére nem nagy kiterjedésű sérülések, inkább több apróról van szó.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
válasz #89309696 #164996 üzenetére
Abszolút megértem, hogy az igazi nagy kombikat csipázod. Nincs annál praktikusabb.
Csak azt nem, hogy mi a fenekét kell kutyákat autóban hurcolászni? Állatok, elvannak otthon a kertben.DE, erre a problémára is lehetséges válasz egy Golf.
Az unokatesóm nagy kutyás, egyben rendmániás - soha nem engedi a kutyát az autóba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz F_Zolee #165002 üzenetére
Az túlzás tanít, inkább csak bejött +1-nek a műsorokba, legfeljebb a fiatalabbak jobban kedvelik a fiatalsága miatt. Majd 10 év múlva lesz neki értéke inkább. Most csak építi. Valahol mi is elkezdtük, legókkal, kisautókkal és gyerekbiciklin és mára 1-2-300 lovas autókban ülünk.
Valaki meg 5 lovas robogón.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest