Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz BigBlackDog #167189 üzenetére
Semmivel nem volt hangosabb mint B7 Passatom. Konkrétan egy Audi Q5-nél csöndesebb. A motort csak akkor hallod ha emelkedő jön. Az FL utáni verziónak már jól sikerült a hangszigetelése. Nem szenved a Prius gondoktól.
ECO, Normal és Power mód van. Semmi jelentősége. A gázpedál karakterisztikát állítja és kicsit belenyúl a klímába. ECO-ban érdemes használni, ha minél többet akarsz menni elektromos módban.(#167192)Qru: Én nagyon szerettem, hiányzik is. Nem szeretem ezt a DSG-t napi használósnak. Az E-CVT váltó egy rendkívül jó konstrukció. Szép egyenletesség teszi a vezetést. Remélem nem gond ha én válaszolok, lehet elfogult vagyok a HSD imádatommal
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Peter.70
addikt
válasz BigBlackDog #167193 üzenetére
Köszönöm
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Téma hozzászólásról az email értesítést hol lehet kikapcsolni, mert hiába iratkoztam le, akkor is jön az értesítés
-
Flashback
addikt
Toyota Auris Kombi 1.8HSD Hybrid 3e KM után:
- Nem gyorsul. Vagyis nem úgy gyorsul mint egy normál benzines autó. Kicsit más jellegü ez. Nem nyom az ülésbe cserébe egyenletesebb.
- Hiányzik a nyomaték (az Accord dízel után).
- Kicsi akkupakk (pár KM-es hatótáv csak), cserébe gyorsan feltölt.
- ~65 alatt már képes elektromos módban menni egyenes terepen.
- Alacsony sebességben tisztán megy elektromosan ha van delej akár emelkedön is.
- Szépen tartja 130-140-et pályán.
- Normál használat mellett nagyon halk.
- Kényelmes vezetni az autómata jellege és az ülés pozíció miatt.
- Eddigi legjobb szervó. Mondom ezt úgy hogy szervó kormány fejlesztö cégnél dolgoztam.
- Csomagtérböl automatikusan dönthetö hátsó üléssor iszonyat praktikus.
- Pálya, klímával ECO Módban (120-140km/h) 5,2L/100km átlag.
- Város vegyes Normál módban 4,5-4,8L/100km.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
veterán
Klimatisztitashoz valaki toyotas szettet ajanlott, ahhoz valami linket tudtok esetleg?
Szolid dohos szaga van lekapcsolas utan.(#167181) máyköl
Mar megint csak a 60-210 nm kulcs, a 20-110 talan tavaly volt utoljara..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kisza25
félisten
válasz focvis #167176 üzenetére
Itt az autód (yt!), hozzászólások alapján van eladó is
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
iceQ!
addikt
válasz molnarpeter #167177 üzenetére
Szervo tartály tele van, váltótra rá nézek.
Köszi
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
máyköl
veterán
-
pube111
senior tag
Lenne egy kérdésem. Elhalkultak az autóban a jelzőhangok. Azok, amik a hangszóróból szólnak (azt hiszem). Pl, amikor kinyitom az ajtót, vagy kevés a benzin, vagy valami üzenet a kijelzőn mint a keréknyomás figyelmeztetés. A biztonsági öv csipogás az megvan, mert azt egy csipogó adja az óracsoportból. Napokig egyre halkabb lett, aztán most már alig lehet hallani.
Láttatok már ilyet? Mi lehet az oka?
J Astra 2015. -
brumi1024
veterán
válasz kisza25 #167173 üzenetére
Ez a cikk ilyen nesze semmi fogd meg jól jellegű. Nem tudom, hogy van-e erről bővebb infó, de ez sok mindent jelenthet:
a vételár megállapításakor figyelembe kell venni a jármű által megtett kilométereket.
Milyen áron veszi vissza? Nem sokkal van beljebb a tulaj, ha kvázi beszámítási áron veszi át a gyártó az autót, de az meg a gyárral szemben nem lenne egészséges, ha most sokan visszakapnák a teljes vételárat 1-200k km-nyi használat után. -
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Motorból csepegett az olaj hónapokig, majd mikor lemostam / mosattam alul-felül hogy megnézzük hol ereszt elmúlt. Behatárolni nem tudom azóta sem. Ez vajon mennyire gáz? (olaj dekni kizárva, van pár képem de egyikről sem lehet megmondani, hogy honnan jön)
Jó az a válasz, ha nem csepeg akkor nem gáz, de akkor addig miért csepegett?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kisza25
félisten
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #167171 üzenetére
Lyaly!
-
K Norbi
addikt
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BigBlackDog #167166 üzenetére
10k km után már benzinkúton is jogosan vehetsz mellé egy litert még, 15-nél megint, kb annyi elég is egy cseréhez
BMW is adott egy tartalék flaskát G31 530d-hez.
-
BigBlackDog
veterán
válasz molnarpeter #167164 üzenetére
1 litert kaptam "ajándékba", szóval legalább már sejthetik PoBunál is, hogy esetleg kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tboldi #167159 üzenetére
Te ez... Ez teljesen hülye. Ilyet komolyan egy osztrák nem csinál, ez valami betelepült rakétatudós lehetett...
(#167163) 6030D: Lidlist vettem 3 éve kb, azóta is faszántosan műkszik, jól hűt autó szivargyújtóról és 230V-ról is. Nyaraláskor ebben visszük a szendót meg az üdítőt/vizet. Egyedül a kondenzvízre kell figyelni, de azt kitörlöd egy papírtörlővel pár naponta azt kész.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BigBlackDog #167161 üzenetére
PR kódok alapján kiderül ez is, ha van benne matrica (újabban mintha nem lenne már). Nade ha csökken az éves futás 10k km-re, akkor 20-nál olajcsere és mindenki boldog vagy kérni kell néha 1-1 litert utántöltésre, aztán szépen gerilla olajcsere
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
Jövő héten lesz elektromos hűtőtáska a Lidlben (most meg az Aldiban van). Jók ezek, vagy érdemes valami komolyabbon gondolkodni? Konkrétan a lidlissel valakinek tapasztalata? (A tc-s tesztet anno láttam.)
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #167161 üzenetére
Nekem leugrott 26k km-re már. De ugye pont ma néztem, bejöttem vele ez cca. 2,5 km-t jelent történetesen és az olaj 66 fokos volt (télen nyilván még ennyi sem) amikor leállítottam a motort. Simán beesik majd 25k km alá szvsz.
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem fix 30e/2 év kilométer lesz nálam. Legalábbis a szerviz menüpontban gyanúsan a 30e kilométerig/2 évig hátralévő értékek szerepelnek mindig. De lehet, hogy rugalmas, csak eléggé optimálisak a körülmények a rövidítéshez (szinte országút és autópálya van csak).
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
iceQ!
addikt
válasz freeknight #167149 üzenetére
Most volt töltés 1 hete: 23 000 HUF. 800 gramm körül ment bele.
-
Kickass
őstag
Koszi mindenkinek!
Elit Car mar dobott is ajanlatot, 30k a szivacs+bor csereje, ez elsore korrektnek tunik. De megvarom meg Viktor illetve a gyali karpitos valaszat is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #167151 üzenetére
Itt még nincs meg a 10k viszont a víz fogy. A fogysztás (eddig nagy átlag): 8,12 ami nem rossz mert Kormié 8,11 volt úgy, hogy az egy könnyebb és kisebb autó (méretre is és teljesítményre is, viszont csak 6 gang vt nem 7).
Olajcserére mit ír neked? Rugalmas ciklus van nálad is?
#nincsbennetarcsi
-
Reggie0
félisten
20-30 es nem tart sokaig, kb. evente, max 2 evente lehet menni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz freeknight #167147 üzenetére
Igen R134a kell bele és a töltési mennyiség is rajta van mint ahogy nálam is.
Zizmand: Szépen kúszik fel... Kár volt ellustiznom a tankolást.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
fant0mi
őstag
válasz BigBlackDog #167151 üzenetére
Persze nem. 19 percet, ki is irta.
-
fant0mi
őstag
Olyan 20-25e kozott fogsz otthagyni kompletten.
-
freeknight
őstag
válasz stickermajom #167148 üzenetére
Hát nálam már valószínű ott van a dzsuva . Elképesztő penetráns szag volt most a kocsiban belső keringetésnél, de már simán is lehet érezni. Tavaly még nem volt túl feltűnő.
Meg most bekaptam egy jó kis középfül gyuszit, valszeg köze lehet hozzá a klíma szennyeződésének, mert én alapból nem vagyok rá érzékeny, még sosem volt tőle bajom.Amúgy egy ilyen töltésnek/tisztításnak mennyi az anyagi vonzata kb?
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz molnarpeter #167141 üzenetére
Ez lehet az a matrica jól gondolom? Nem volt bonyolult helyen, egyből meglett, amint kinyitottam a motorháztetőt
-
fant0mi
őstag
válasz freeknight #167145 üzenetére
Egy hosszabbito meg egy ozon generator. Egy nap alatt vissza tud jonni a befektetese a "szakinak". A gep teljesitmenyetol fuggoen x percig jar belso keringetes mellett. Utana szelloztetes. Ennyi. 8 altalanos sem kell hozza. :)
-
freeknight
őstag
válasz MasterMark #167142 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Azt tudtam, hogy a büdösnek nincs köze a gáz mennyiségéhez, csak ha már kifertőtlenítik, akkor már feltöltetném a rendszert, mert 13 éves a kocsi, és szerintem még sosem volt töltve. Válság miatt úgy néz ki még jó ideig marad nálam az autó, nem szeretnék 1-2 év múlva kompresszor cserét.
A sima tisztítás miatt nem aggódnék túlzottan, ezer meg egy ilyen házhozjövő ózonos szaki van most a koronajárvány miatt, az nem lehet agysebészet. -
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #167141 üzenetére
Meglepődtem mikor megnéztem, mert nekem a matricán nem csak a gáz típusa van rajta (R134a) de a töltési mennyiség is.
#nincsbennetarcsi
-
fant0mi
őstag
válasz freeknight #167140 üzenetére
Talan altalanosan ket fajta gaz van hasznalatban. En a ceedet voltam toltetni, a srac katalogusbol nezte ki hogy mennyi kell bele. Hozta a masinat, leszivta, ujradusitotta a kenoanyaggal, aztan ment vissza, gyari mennyisegre teletoltotte. Erdekes, hogy alig hianyzott belole, pedig mar akkor kb 7-8 eves volt.
-
MasterMark
titán
A klíma büdössége nem függ attól, hogy milyen és mennyi gáz van benne. Az két külön kör, nincs összefüggésben ilyen szempontból.
Nem csak klímagáz, hanem olaj is kell bele, ami keni a kompresszort. Be szokott lenni írva a motortérbe, hogy milyen kell.
Switch Tax
-
molnarpeter
nagyúr
Klíma gáz miatt szokott lenni egy matrica a zárhídon, hogy milyen kell bele. 4-5 évente érdemes cserélni a gázt, egyben van kezelve a kenőanyaggal, gyakorlatilag ez a kompresszor olajcseréje is
Tisztítás: szakember által precízen használt spray a megfelelő helyre fújva jó dolog, de ha jut máshova, kockázatos. Ózon esetén nem sok hibalehetőség van
-
freeknight
őstag
Autóklímás kérdés.
Hűteni jól hűt, de már elég büdös, szeretném kitisztíttatni, és akkor már ezzel együtt feltöltetni is. Kérdésem annyi lenne, hogy mennyire más a különböző autók rendszere? Leginkább az érdekelne, hogy a gáz, ami belemegy, minden autónál azonos?
Nekem nem egy tömegmárkám van, hanem Chevrolet, szóval azért aggódom, nehogy elbarmolják a rendszert, mert pl más gázt töltenek bele, mint a gyári.
Sajnos az a szerviz, ahova hordani szoktam, nem klímázik. Nem akarok valami kókány csapathoz menni.
Esetleg Miskolc környékén nem tud valaki egy jó autóklímást? -
iceQ!
addikt
-
nagyúr
válasz Integrale #167129 üzenetére
Amiket megcsináltak:
- vezetőülés üléslap váll-elem cseréje, teljes ülés festése
- anyósülés festése
- hátsó üléssor tisztítása, ápolása
- kormány festése
- kézifék-szoknya festése
- teljes alsó kárpittisztítás
- tetőkárpit tisztítása
- fullos takarítás
Cuzammen 152k.Ebből a vezetőülés festése 45k, és cserélni kellett az ülőlap vállrészét, ami plusz 25k, tehát a vezetőülés f*százása 70k volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tboldi
nagyúr
válasz Tsebacsi #167126 üzenetére
Erről az jutott eszembe, hogy I push my fingers into my EEEEEEYES...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kickass
őstag
Jo karpitost tudna valaki ajanlani BP-n vagy kornyeken?
Ki van mar ulve a szivacs illetve a vezeto oldalon a bor/szovet bor resze sajnos kirepedt. -
F_Zolee
veterán
De mivel kivárták meddig megy el így a kövér csekk volt az elsődleges aztán csak a leállítás. Már az előzéskor is rácsaphattak volna, gondolom akkor is gyorsabban ment a kelleténél. Így az audis issza meg a levét, hogy árulhat egy törött autót vagy épp a biztosítóval harcolhat javítás végett a fotelrendőrség miatt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz F_Zolee #167120 üzenetére
Ha az lenne a cél akkor csak bemérik 190-nél és küldik a csekket. Bár azért durva, hogy megúszta ennyivel a bmw-s (8 pont meg kap majd egy ejnye-bejnyét). Simán el kellett volna venni a jogsiját ott helyben a kocsit meg lefoglalni. Persze nyilván nem akarják levágni az aranytojást tojó tyúkot.
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Utobbi idoben fedobal a facebook sok uldozeses videot, usankaban szerintem amikor high speed chase van a palyan, akkor se mennek 160-nal tobbet, UK-ban azert el szoktak lovogetni elegge, mind az uldozott, mind a rendor. De gondolj bele, emberunk orszaguton ment 190-et ugy, hogy nem uldoztek, ha meglatja a piros-keket a seggeben villogni, ellovi vmaxig, aztan csak megol valakit... szoval gyanitom akkor se akartak volna utolerni, ha rs az oktav.
-
Qru
MODERÁTOR
Ma reggel a körút fele volt dolgom a Népszínháztól mentem a Margit hídig 8 óra magasságában. Direkt sasoltam, a teljes távon 1 azaz egy bringással találkoztam.
#bringasávpowa
rbalint88: Igen, nem veszélyeztethetik a forgalmat/többi közlekedőt. De sanszosan amúgy túl satnya volt a technika alattuk ahhoz, hogy felvegyék a kesztyűt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Meg gondolom benne volt az is, hogy ha csak egyszer elpukkantja rendesen, aztan visszaall normal tempora, akkor nem mennek utana, csak megy a csekk. Igy viszont, hogy tenyleg agybeteg sebesseget tolt az ember, nem akartak felesleges kockazatot vallalni azzal, hogy mindekepp utolerik meg az orszaguton, sztem 130 korul kergethettek, ami mar majdnem
50%-os sebessegtullepes, de meg kezelheto kockazat ellentetben azzal, ha nyelen mennek, mert a 190-et tolot utol akarjak erni. Az sajnalatos dolog, hogy ez kellett hozza, hogy elkapjak, de legalabb csak anyagi kart csinalt, ember nem serult. -
Qru
MODERÁTOR
válasz CactuS #167109 üzenetére
De ezek civil autók ezeken nincs fényhíd. A szélvédő mögött van a fényjelző berendezés és/vagy a hűtőrácsba integrálva. Ma már Kojak lámpát nem igen használnak csak a kormányzati autók meg a titkosrendőrök amikor éppen nem titkosak (a hűtőrácsba integrált könnyen kiszúrható és akkor oda az álca).
Azért vártak mert nem érték utol és ezért kérdezgetik, hogy nem látták-e a BMW-t. Van még Fabia is a flottában az még engem sem érne utol a tarcsi nélkülivel.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
válasz szabonagyur #167091 üzenetére
Jég vert autónk van (lóti futi, ő ez a generteles hercehurcás), anno kb 13 éve olyan jég verte meg, hogy döbbenet. Oldalt is behorpadt, de a szélvédők megúszták.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kisza25
félisten
Első teszt az új Volkswagen Polo R5-tel // Turán Motorsport // 2020.
indulnak a tesztekAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
K Norbi
addikt
válasz szabonagyur #167089 üzenetére
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintem csak jelzés értékű, hogy akkor kapcsolták be a fényhidat, de azt ugye a videón nem látod. Én azt nem értem, hogy miért vártak eddig, sokkal előbb utána kellett volna menni. Ha nem karambolozott volna, sose találják meg, maradt volna a közigazgatási bírság.
Amúgy tipikus Bóbita, a jó az egészben, hogy a vétlen fél most egy kellően erős és biztonságos autóban ült.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
blt.62
őstag
Bocsi...
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
rbalint88
addikt
Mótvá? [link] a hülye, amelyik 90-es táblánál 190-et tol, majd lakott területen iis továbbra is hülye és ledarál egy másik autót.
-
nagyúr
válasz szabonagyur #167097 üzenetére
Az akkor mázli!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest