Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#304198) Aszpirin válasza allein (#304194) üzenetére


Aszpirin
senior tag

Apple Care+-hoz nem kell számla, az viszont igen, hogy 60 napnál ne legyen régebbi az eredeti vásárlás. A checkcoverage.apple.com-on tudod leellenőrizni, hogy az ő rendszerük mit tart nyilván vásárlási dátumként. A telefonnál nyilván az emagos kiszállítás +-1-2 nap lesz a nyilvántartott dátum, de az óránál, na az érdekes, mert ha nincs róla papírod, akkor esélyes, hogy nincs is az Apple által imert eladási dátum. Szóval nézd meg a checkcoverage.apple.com-on, szériaszám alapján. Ha nincs a rendszerben nyilvántartott dátum, akkor ezt csak az eredeti számla/nyugta segítségével tudod bevitetni, tehát ha ez nincs meg, akkor az AppleCare+-ot elfelejtheted.
A telefon esetében le kell futtatnod egy diagnosztikát, ami feltölti az Apple rendszerébe az aktuális állapotot, tehát a telefon jó kell legyen... de gondolom ez nem probléma.
A srác, aki itt "árulja" az AppleCare+-t, teljesen korrekt, én is nála kötöttem telefonra és órára is.
Jobb, mint az AppleCare+ csak esetleg olyan cégeknél lehet, akik hivatalos szervizek is, iSTYLE, iCentre, stb., de sajnos ezek csak a náluk vásárolt cuccokra kötnek biztosítást. Más készülékbiztosításról nem nyilatkozom, talán a fórumtársak, de olyan készülékre, amihez nincs számla, valsznűleg sehol nem tudsz kötni biztosítást... (kivéve az Apple-nél, HA benne van a rendszerükben....)
Az AppleCare+ minden eddigi információm alapján teljesen okés itthon is, ha már meg van kötve, reméljük az is marad. De nem olcsó, csöppet sem....

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.