Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180041) mimic1979


mimic1979
aktív tag

Sziasztok... Még mindig R-115SW próbálom megzabolázni.

Sajnos két véglet van:
Vagy nagyon elgyengül van hogy alig hallani a mélyládát, van hogy pedig annyira tolakodó lesz egy-egy beállítás után hogy lassan feladom.
Előzmény: vettem egy umikot+egy minidspt.

Amiben a lehetséges választ talán látom, ami nem más mint a Target level (db.). Amit el lehet símítani az EQ-val az megcsinálja, és amikor "dühöng" az kellemes, terjengős...Viszont nincs szinkronban a fő hangerő gombbal. Erre van valami szabály hogy mi Target level (db)?

Minden ötletre, gondolatra nyitott vagyok.

Ui.: az Umik + Rew beszerzése, nem csak a mély korrekciót hozta, már-már ott tartok hogy minden hangszórót próbálgatom hogy melyik irányba nézzen pl. a háttér, vagy éppen a magassággal próbálkozom, hogy lehetőség szerint egyforma végeredményt kapjak a mérés után. Korrekciót sajnos nem tudok végre hajtani, mivel az erősítő nem egy "agy tröszt", de úgy gondoltam, ha Pure üzemmódban a legjobban hasonlító görbéket megkeresem, talán az erősítő is jobban tudja kezelni még..

Kezd beszippantani az, amiről eddig csak olvastam itt nálatok.... :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.