Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Tric -Bic vótam, atta.
Majdnem egy hét után nagyon jól esett az edzés, széjjel durrantottam a bukás sorozatokkal a végén őket.風林火山
-
szőröscica
addikt
Elfelejtettem a karnitint.
-
Woodslave
félisten
Voltunk ma dekatlonban. Láttam egy tök jó ujjatlan edzőtrikót. Felpróbáltam de be kellett hívni a gyerek a próbafülkébe mert nem tudtam levenni egyedül. aztán láttam amikor néztem hogy egyáltalán felnőttnek való-e hogy kompressziós szóval lehet ilyennek kell lennie de a teremben nem fogok mindig megkérni valakit.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz goodboy007 #98990 üzenetére
az egy fél clean and press, a military press állványról csináld, amit
sztűzoltó barátunk linkelt oldalt, ott mindent leírnak, a military press annyiban tér el a normál overhead presstől, hogy közel zárt lábbal állsz.
Na meg abban, hogy vagy 10 kilót le is vehetsz alapból a rúdról, mert zárt lábbal a törzsedtől függ mennyit bírsz, de tuti kevesebbet mint vállszéles terpeszbenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Ja ertem. Én strict military presst csinálok. Nem rantok lökök
-
nagyúr
Az nem a gyaksi része.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kolosanyi
veterán
Az már mellhez vétel. A nyomást mellről végzik.
-
goodboy007
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz goodboy007 #98972 üzenetére
Én nem értem a kérdést pedig heti kétszer van military press. Mi az hogy csak mellig? Annál lejjebb már hova? Vagy neked mit jelent a kiinduló helyzet?
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #98987 üzenetére
Nem hinném
Ha közöm lenne hozzá, akkor én már nagyon messze lennék valahol a marokkói partoknál, mert velük nincs kölcsönös kiadatási egyezményünkMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Zola007 #98981 üzenetére
Úgy értettem,h múlt 7en minden nap dolgoztam és ezen a héten is 6 napot tuti. Ami szétbasz,hogy híradóban mondja az ipse akkora roham van,mint az állat plázákban stb, az van mert se nem tanul.se nem dolgozik a kva anyját
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #98983 üzenetére
Vannak kapcsolataink....
Pl. HussarF a Paksi Erőműnek dolgozik[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #98979 üzenetére
Két kanál ricinusolajat javaslok.
Időd továbbra se lesz rá, de ez megoldja menet közben isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #98979 üzenetére
Nálunk most nagyon szilveszter hangulat van. Semmi feladat nincs. Illetve kb fél 10-re végeztem mindennel. Igazán megengedhették volna, hogy kivegyem még szabinak ezt a két napot, de vissza kellett jönnöm. Na mindegy, ha érkezik valami feladat megcsinálom, ha nem, akkor elüldögélek még egy kicsit, aztán délután megyek edzeni. Januártól úgyis agyf@x lesz, minden vezető visszajön dolgozni és majd lesznek feladatok bőven.
-
FIREBLADE78
addikt
De jó nektek,hogy ráértek edzegetni. Még szarni sincs időm.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kolosanyi
veterán
válasz goodboy007 #98972 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #98973 üzenetére
Tessék:
Tudom, tudom, mondani sem kell: a narancssárga nem megy a bőröm színéhez. De ez legyen a legnagyobb gond
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
nagyúr
-
Wellnesseztem, nem nem olvasok vissza hsz-eket. Csak a lényeget kérdezem: Zola berakta már a beígért képet, vagy ő is az aelodi útra lépett?
-
goodboy007
senior tag
A military press nektek hogy vált be jobban, minden nyomás után a karokat a kiindulóállásba visszaengedve vagy csak mellig le és onnan fel ismétlitek a mozdulatot?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
kolosanyi
veterán
-
nagyúr
Nnna, megvolt az év utolsó edzése. Mell volt. Adta valamelyest. Egy hónap edzés után szépen megy a széria 120-ba fekve. Nem egy trúváj persze 120 kilósan, de egy hónap edzés és koplalás után nem rossz annyira na.
Most két nap pihi.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #98950 üzenetére
Azért élőben látnád lehet feltűnne a srác. Sajnos elkapta a Zyzz feeling, nem tudom tolt-e valamit ettől Függetlenül 4 év alatt keményen dolgozhatott és kb. ennél többet sokan nem is akarnánk. Legjobb éveiben edzett simán mehetett ez naturban
-
nagyúr
Felváltva szoktam a nyak mögül nyomással - egyik héten egyik, másik héten a másik. Szinte minden izomcsoportnál ezt követem, hogy egyszer komplex erőgyaksik, másszor izolálók. Eddig bejött. Régi terem hátsó udvarán volt erősemberszertár, ott nyomtunk régen rönknyomást, beton kofferrel farmer walkingot, az jó volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
aleister
veterán
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy piszok mód elhanyagolt december után 81kg-ról szépen visszamásztam 86kg-ra... Eszméletlen gyorsan vissza tudom szedni, ami nagy nehezen lement. Nesze neked "incredible body transformation". Ez a szobabicikli nagyon nem az én sportom; heti egyre is kínkeservesen veszem rá magam. Ti miben találtok motivációt ünnepek alatt / disznóvágó szezonban...?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
-
kolosanyi
veterán
1 óra aerob volt (intenzív gyaloglás). Hideg volt. Nem vettem be semmilyen kieget. Ugye nem lesz hatástalan emiatt?
-
Ijk
nagyúr
válasz szőröscica #98953 üzenetére
De reméljük hogy ilyen homár sem leszel.
Bár ki tudja hogy most sem vagy az./人◕ ‿‿ ◕人\
-
m3tr0
őstag
Viszont a kémia megy itt is gondolom...
Meg a buziskodás az megy ennél is. -
szőröscica
addikt
Én ezzel bőven kiegyeznék, jó száraz a forma. Ilyen hasam nekem sosem lesz.
-
nagyúr
válasz Shingen #98938 üzenetére
Le, csak úgy minden kifejezés nyakatekert és marha hosszú, valamint van több olyan gyaksi, aminek nem tudom a magyar nevét. External cable rotation pl mi magyarul? Cable reverse fly?
Meg aztán itt mindenki marha profi, szal na.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
[link] 190 centinél mennyire semminek látszik a 90 kilós tömeg...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sutyesz96
őstag
válasz szőröscica #98942 üzenetére
71kg-mal szerintem én vagyok a legkönnyebb a topikból.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Shingen
addikt
-
szőröscica
addikt
Végül csak mell lett. Még érzem magamban a betegséget, gyenge is voltam nagyon, a mellemet leedzettem a tőlem telhető legjobb módon, de a tricepszre nem abszolút nem maradt erőm.
-
userxy
őstag
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #98929 üzenetére
3 pontossal nekem is 16%, a gond az, hogy én tudom az igazságot.
7 pontos és más mérje, akkor kaphatsz kb reálisatMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz Alpachino #98919 üzenetére
Jó-jó, de azért azt lehet értékelni, hogy csak azért regisztrál valaki egy számtech hardver fórumra, hogy az ott található gyúrós topicba feltegye feneke képét.
-
Zola007
veterán
válasz shapira #98916 üzenetére
És mondd, hány privát üzenetet és házassági/"egyéb" ajánlatot kaptál privátban az elmúlt fél órában?
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #98913 üzenetére
Aerobozik karnitinnel.
-
nagyúr
Olyat vállaztam, hogy a végére begörcsölt az arcom jobb oldala is.
Volt smith behind neck press, DB lat. raise dropsetben, cable front raise, cable reverse fly, standing cable ext. rotation. Kampó.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
shapira
újonc
Hello! Kérhetnék véleményt? Jöhet hideg meleg...
http://kepfeltoltes.hu/view/151229/asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
kolosanyi
veterán
Kb mennyiből lehet pontos, jól használható testzsírmérőt kapni? Elgondolkodtam, hogy kéne egy. Azt tudom, hogy az ilyen multifunkciós csodamérlegek nem érnek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
A lényeget kiemeltem a videóból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest