Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Mivel tegnap nem voltunk itthon, így itt ma reggel jött a Jézuska. És tudta mi kell egy magamfajtának a fa alá
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
benfolds
őstag
válasz Oppenheimer #184882 üzenetére
mesélj.
nekem még mindig nem sikerült megtalálnom a drogomat. első helyen van továbbra is a zene van, aztán a sport, néha jó a pia is, de minden nap nem lehet inni, sőt, most már a heti egy is sok, max. kéthetente, havonta engedélyezem magamnak. viszont nagyon hiányzik, hogy gyakrabban kibillentsem az agyamat a megszokott gondolkodási sémákból, hogy tudjam másképpen látni a dolgokat, hogy oldjam a szorongást stb. erre régen nagyon jó volt a hétvégi bebaszás, de 25 fölött az ilyesmi már kurvára gáz szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
Maximum1
őstag
-
perempe
veterán
Hogy lehet ekkora eltérés két joghurt között?
Pilos natúr joghurt 500g 1.5% 5.1g fehérje (355Ft)
Egertej natúr joghurt 315g 3.3g fehérje (200Ft)Szinte kizárólag az utóbbit szoktam venni, most először vettem Lidl-ben joghurtot.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Rivaul
addikt
Mozogni nem bírok annyit ettem Békés Bulkingban gazdag Karácsonyt mindenkinek!
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
F34R
nagyúr
Boldog Karacsonyt mindenkinek, es sok vashajlitast az unnepek alatt (ne csak a villat)
-
TomDeNemm
csendes tag
-
thomasvold
őstag
Boldog, békés karácsonyt a fórumtársaknak Ma még nekem a váll lement
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz szőröscica #184881 üzenetére
Ahh en mar nem iszok, amikor csak lehet kerulom. Vannak sokkal jobb szerek
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
szőröscica
addikt
válasz Oppenheimer #184880 üzenetére
En nem bejgliben, hanem sorben es sos ragcsiban merem.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
aelod
veterán
válasz szőröscica #184878 üzenetére
Boldog karácsonyt mindenkinek!"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Qtya123
őstag
válasz OPiiPO #184875 üzenetére
Nálam mell tricepsz. Most indulok.
Aztán két ünnep között még megyek két napot. Muszáj, mert meg voltam fázva, nem mentem 2 hétig, mert nehezen múlt el. Előtte nem sokkal meg 3 hét szünet volt, mert meghúztam a nyakam. Szóval nekem a pihenések már megvoltak, nem az ünnepek alatt jön el.
-
Én még lábazok egyet ma. Nem vagyok b.zi!!!
-
aelod
veterán
válasz szőröscica #184870 üzenetére
Egy aerobot és pihit javaslok.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
szőröscica
addikt
válasz Apollyon #184871 üzenetére
Pusztan azert csinalom igy, mert egy aerobert nem lenne kedvem elmenni a terembe, ellenben egy komplett mell-tric vagy hat-bic utan mar nincs erom felallni a futopadra. Semmi egyeb oka nincsen.
Ha nem zsirvesztest celoznek, 4 napos tervet kovetnek, mell-tric, hat-bic, vall+has, lab alapon. Ez eddig bevalt, jol hozta az erot, de tavasszal elmertem a kajat es felszaladt egy 6-7 kilo zsir novemberre, ami mar zavaro lett, ezert lottem be jo adag aerobot es vagtam vissza a zsirbevitelt. Eddig tokeletesen mukodik, masfel honap alatt -4kg, eroszint megmaradt. Januar vegeig kovetem ezt a tervet, utana visszaallok a 4 naposra, kicsit megemelt ch-val. -
Apollyon
Korrektor
válasz szőröscica #184870 üzenetére
Azért mert most kimarad pár nap, nem borítanám emiatt a tervemet...
Viszont érdekel, hogy ha már 6 napra bontottad a heti edzést, külön napokon a bicepsz, tricepsz is stb., akkor miért 5 nap felsőtestes edzés van, az alsótest meg szimplán el van intézve 1 lábnappal?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
szőröscica
addikt
válasz aelod #184869 üzenetére
En kicsit bajban vagyok, hogy a karacsony elotti utolso edzesem mi legyen. Dietazok, ezert aerob hangsulyos volt az utobbi masfel honapom, az elmult het pedig igy nezett ki:
-szombat: hat + aerob
-vasarnap: bicepsz + aerob
-hetfo: mell + aerob
-kedd: tricepsz + aerob
-szerda:lab
-pentek: vall + aerobHolnapra lehetne hat, de egy eros vall utan az sosem megy jol, vagy egy altalanos felsotest+kar atmozgato 2-2 gyakorlattal, esetleg csak aerob. Utana szerdaig off.
-
TomDeNemm
csendes tag
Heti 1 park, 1 pályán cardio meg volt. Eskü. falun rendes túrista látványosság egy edző ember a parkban, nem tudom miért? Pályára pedig a szégyellősök nyugalmával megyek, hogy ki az a hülye, aki ilyenkor rajtam kívül ott van, aztán vagy 10-en fociztak ma is. Na, de innentől bejgli és egyéb.. csak
-
aelod
veterán
válasz persil #184864 üzenetére
Köszi mindenkinek. Csak összehasonlításképpen tettem be a before aftert. Pedig hidd el sokkal kisebb vagyok a kép nem adja vissza a méreteket. Ami eddig feszült rajtam ruha most lafog. Anyjuk basztat már, hogy mikor leszek megint olyan jó nagy .
Ez is időbe telik."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Fred23 #184857 üzenetére
Nah, tévedsz, én ectomorph alkat vagyok (nézd meg az ujjaim és a csuklóm ) alacsony izomtömegre predesztinálva. Csak hogy 16 éves korom óta járok kondiba kisebb-nagyobb (több éves) kihagyásokkal. Mondtam már, tudom milyen az amikor valakinek jó ehhez a felépítése alkatilag, én nem olyan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Woodslave #184851 üzenetére
Nah igen. Most 80kg vagyok. Pólóban sokkal magabiztosabban. De ha le kell venni akkor messze komfortosabban voltam -10 kilóval. Az hogy nagy is legyél meg izmosnak is látszódj... Sosenem tudom meg milyen
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #184845 üzenetére
A bal oldali formádhoz hasonlót rengetegen hozzák, és bár már az is jobb az átlagnál, a jobb oldali fizikum az, amiből meg alig van. Egyszerűen ez az izomtömeg ilyen alacsony testzsírszázalékkal már elérhetetlen a legtöbb ember számára, vagy ha nem, akkor olyan befektetéseket igényelne (pénz, idő, odafigyelés, lemondások, stb.), amikre nincs kapacitása egy hobbigyúrósnak. Mégis, értékesebb forma számomra ez a jobb oldali, ahogy valszeg a topikban itt kábé mindenkinek. Az anyukáknak viszont tippre a magasabb testzsírszázalék jön be jobban, felénk legalábbis ez a helyzet.
Oppenheimer: Sok tényezős dolog ez a jó genetika, és nem is ismerhetek ezekből mindent, de a képeid alapján szerintem van olyan jó genetikád, mint aelod-nak. Szóval nem ott hibádzik valami.
Ebből a 75 kilós képből megint csak azt látom, hogy nekem 70-nek kéne lennem egy szép formához, viszont nem szeretnék 70 kilós testet.
-
Janaboy
veterán
Egy kis érdekesség: voltam a szokásos évi nagylaboron, bár szerintem ebben nincs benne minden amit edzések miatt jó lenne vizsgálni de mind1.
Szóval az se klór megh. egy hajszállal a határérték fölött van.
Kérdezte az asszisztens hogy nem eszek-e nagyon sósan. Mondom nem.
Akkor sok ásványvíz? Mondom igen azt iszok napi 3-4 liter, akkor mondta valószínűleg az lehet.
Szentkirályit iszok amúgy. Szóval lehet keverve kellene tisztított vizet és ásványvizet inni?Janaboy
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #184853 üzenetére
46 leszek januárban.
legalálisan itthon nem nagyon tudsz. Amúgy nincs olyan alacsonyan (legalábbis a múlkori vizsgálat alapján) Nyilván rövid távon biztos nem ártana heti 300mg csak ez egy egyirányú utca ha bemész nincs nagyon visszaút.
de ja néha úgy érzem küzdök mint disznó a jégen aztán lófax legalábbis ahhoz a mércéhez képest amit sikerült az insta meg youtube videókkal a fejembe rakni. Elengedni nem tudom csak szétbaxom magam a nagy próbálkozással
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nekem a jobb oldali, de no homo
#184851 Woodslave
Nekem is valahol 75 kg körül kellene lennem hogy nyáron legyen valami kinézet, hát majd meglátjuk mit hoz a 2024 túl optimista nem vagyok, megtanultam a leckét
Ha jól emlékszem, te 45 körül vagy lassan? Nem kezdtél el gondolkodni esetleg valami TRT-szerű dolgon? Tudom, ez mondjuk itthon nem annyira egyszerű, mint az USA-ban.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Oppenheimer #184850 üzenetére
a f...szt. Viszonylag szűk a vállövem, lábamhoz képest hosszú a törzsem.
-
Woodslave
félisten
akárki akármit mond a "normális" nőknek a bal oldali hiába kínozza magát az ember
Amúgy szép átalakulás. Én is irigylem aki így be tud tömegelni, ahogy benfoldsnál nálam is comb, segg úszógumi a sorrend, én is voltam anno 95kg, ingben is látszott hogy "nagy" vagyok, - nyilván nem mert ahhoz 110kg-nak kell lenni, de ruha nélkül meg nem igazán nézett ki jól.
Nekem is valahol 75 kg körül kellene lennem hogy nyáron legyen valami kinézet, hát majd meglátjuk mit hoz a 2024 túl optimista nem vagyok, megtanultam a leckét
Amúgy ezzel a jobb oldali formával már el lehet lenni, pláne ha 3200 kalórián nem hízol el, mert abból már lehet gazdálkodni. Én 2400-on pont tartom ami van az "elkerülhetetlen" melléevésekkel, pedig nincs túl sok belőle. Emiatt gondolom, hogy ha egyszer sikerülne jobban élesíteni a dolgot könnyebben meg tudnám tartani. Aztán lehet nem.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz benfolds #184847 üzenetére
25-30 éves koromig nekem is marha nehéz volt hízni, emlékszem a 80at nagyon nehezen ütöttem meg. (181 vagyok) Tavaly 94nél viszont már azt mondtam kell valamit csinálni. Kb 4 hónap alap lementem 80ig, ahol már mindenki mondta, hogy ne fogyjak többet. Itt már éreztem, hogy vesztek bőven izmot is, meg arcomon is nagyon látszott. Nade a lényeg, hogy mikor lement a strandszezon, minden gond nélkül visszajöttem 3 hónap alatt 90re, szóval már "nem gond" a hízás.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
aelod
veterán
válasz benfolds #184847 üzenetére
Hízni bárki tud. Izmot építeni kevesen. Amúgy ez nem két nap eredménye volt. Most viszont alig akar jönni valami verseny óta. 3200 kalória kb az össz bevitel amit trackelek és kb 4 kilóval vagyok több mint a színpadon október végén.
-
benfolds
őstag
válasz Qtya123 #184835 üzenetére
ez a "legyél határozott" a kedvencem. sok olyan embert ismerek, aki szerintem full fogalmatlan, de legalább biztos magában, az jó? miben lehet igazából biztos az ember a halálon kívül? értem, hogy magabiztosság = biztonság = az ember legalapvetőbb szükséglete, ezért erre van igény. de igazából ennek vagy a butaság vagy hazugság lehet csak az alapja. esetleg tényleg kurva okos vagy és tudod, hogy az vagy, szóval lehetsz magabiztos is. kb. az emberek 3%-a. egy dolog van, aminél tényleg azt mondom, hogy muszáj, hogy magabiztos legyél, nem baj, ha hülye vagy, az pedig a gyereknevelés. a gyerek úgysem tudja megítélni, hogy az apja hülye-e vagy sem, azt viszont érzi, hogy biztos-e magában vagy sem. márpedig a gyereknek muszáj azt éreznie, hogy az apja a legnagyobb király, hogy biztonságban érezze magát. nem baj, ha kreténség az apa "meggyőződése", a biztonság az első. nincs rosszabb egy bizonytalan szülőnél, hiába okos. inkább legyen hülye, de magabiztos. lehet, hogy a csajokkal is ugyanez van? gyanítom, hogy igen. "gyanítom"...a faszomat, határozottan állítom. na, így kell.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
A tömegelés csúcsa 92kg vs a mostani verseny után 2 hónappal 75kg forma:
Lehet tippelni, hogy melyik jön be jobban anyjuknak.
-
aelod
veterán
válasz Oppenheimer #184843 üzenetére
Nem gáz. Jó lesz az.
Ha két nap edzés van én úgy osztom fel h egyik edzés az láb a másik meg mell hat kar váll.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz aelod #184832 üzenetére
Most jonnek az unnepek es csomo minden felborul, en azt fogom csinalni hogy nem zsufolom bele a 3 edzest a hetbe, hanem 1-2 pihenonap mindig lesz, es szepen jonnek sorban a napok vetesforgoban. E heten osszejott a hetfo - szerda - pentek, ahogy a nagykonyvben meg van irva, de ez mar 1-gyel el van csuszva mult hetrol. Jovoheten megint elcsuszik 1-et, mert sztem csak 2x fogok eljutni.
-
Rivaul
addikt
válasz aelod #184837 üzenetére
Nekem a feleségem gyakorlatilag visszatetszőnek találja az izmos palikat. Sok a nézeteltérés is emiatt köztünk. Pedig még izmos sem vagyok, de neki ez is sok. Amikor összejöttünk, egy hosszabb offba voltam. Vékony, enyhén sportos. Ezt most már nem szereti.
-
szőröscica
addikt
-
persil
nagyúr
-
válasz aelod #184837 üzenetére
Ha visszamehetnék az időben és csajozási tippet adhatnék a tizenéves önmagamnak, akkor az az lenne, hogy "Nyugi, a csajoknak fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. Mondanak ezt-azt, de fingjuk sincs. Meg kell nekik mutatni, hogy mit kell akarjanak, és hpgy az pont Te vagy!"
-
aelod
veterán
Amikor az asszonnyal ismerkedtünk kérdeztem, hogy milyen palik jönnek be neki. Az első válasza az volt, hogy legyen magas és nagydarab. Egyik sem vagyok
Tökmindegy, hogy nézel ki ha egy szerencsétlen vagy és nem tekint rád férfiként. Nyilván előny ha nem vagy egy telibefosott búvárruha és nézel ki valahogy (felesleges itt tzs%on aggódni) de ha nincs önbizalmad akkor lehetsz te a CBum is akkor csalódás leszel..."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cs1csó
félisten
+1 Az a véleménye, hogy hiába izmos valaki ha kicsi.
Ez így van, csak az emberek egy elenyésző százaléka tudja értékelni a szép, definiált, arányos DE kicsi izomzatot, kell a méret, és lehetőleg minél nagyobb az izomzat annál kevesebb zsír " hiányzik" ahhoz hogy esetleg "lehengerlőbb" látványt nyújtson valaki. -
Qtya123
őstag
válasz HussarF #184828 üzenetére
Nyilván egyéni ízlés, hogy kiknek mi tetszik. De valóban egy 20%os esetén már bőven jó és erősen alá menve nincs már nagy "népszerűség" ugrás a tetszési skálán.
De én pl voltam kevésbé zsíros, de nulla izom és úgy látom jobban bejövök hogy zsírosabb vagyok jóval, de van némi izmom is.
A feleségem pl olyan, hogy hiába látszik minden izom valakin, ha az összességében egy 75-80 kg-os ember. Akkor nem elég magas/széles. Az sem segít, ha feszülős ruhában van. Egyik haverom ilyen, a feleségem annyit mondott rá, hogy ZsebStallone. Az a véleménye, hogy hiába izmos valaki ha kicsi. De nyilván van aki meg az ellentétes véleményen van.
De felesleges túlzottan ilyeneken rugózni, mindenkinek úgy sem lehet tetszeni. Amúgy is, ahogy a mondás tartja, ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, már oké.
Egyébként szerintem sokkal fontosabb a stílus és az önbizalom. Sok olyan embert ismerek, aki határozott, de mellé nem pofátlan, továbbá figyelmes és ezáltal a kinézetéhez képest lényegesen jobb kategóriájú a felesége.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Oppenheimer #184831 üzenetére
Ezek olyanok, mint az esküvői felvételek, hogy elkészülés-szerkesztéskor megnézitek egyszer, utána pedig soha nem kerülnek elő csak rakosgatva vannak innen-oda, vagy bevételgenerálós oldalakra kerülnek?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Fred23
nagyúr
válasz Oppenheimer #184830 üzenetére
100%-os pontossággal a DEXA se mondja meg, de nekem ránézésre 19% az említett képeken, mert az enyém meg olyan 21-22%, és ha ráfeszítek a hasamra, halványan látszik a felső két kocka. Kin hogyan oszlik el a zsír, illetve mennyi az izomtömeg. Akin van bőven izom, könnyen hiszi magát alacsonyabb testzsírszázalékúnak.
Viszonylag széles a vállad, hozzá elég keskeny a derekad, és jó a csontozatod. Így együtt ezek szerintem bőven lefedik az átlag feletti testépítő genetikát.
-
aelod
veterán
válasz Oppenheimer #184826 üzenetére
Hogy néz ki egy edzésed? Gyakorlatok ismétlés tartomány, izomcsoport felosztás?
Ha úgy alakul, hogy mondjuk csak heti 2 napot tudok edzeni egy héten a 3 helyett akkor én próbálom minél távolabb rakni a 2. edzést. Az sem baj ha átcsúszik a következő hétre. Az sokat segít ha mondjuk nem heti blokkban gondolkodsz hanem edzésnap és pihenőnapokban. A heavy duty lényege ugye a magas intenzitás ámbár rövid ideig tartó edzések. Ha sűrű az edzés gyakoriság akkor könnyen túledzés lehet belőle.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Fred23 #184829 üzenetére
Hmm azt mondod inkább 18-19 lennék? Olyan testzsírszázaléknál nem szoktak látszódni a kockák a hason. Szerintem a 16-17 reálisabb becslés.
Köszi amúgy, de nekem tényleg nincs jó genetikám. Fiatalon kajakoztam, láttam korombeileket akiknek tényleg jó izomépítő genetikájuk volt. Sok srácnak az alapizomzata (alig edzetten) nagyon komoly volt. Mindig irigykedtem rájuk. Én max átlag jóska vagyok.
Ami nálam látsz az évek kitartó munkája. Konzisztencia, perziszentencia és kemény edzés, nem buziskodás!
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz Oppenheimer #184826 üzenetére
Neked azért nem okozna hátrányt, mert magasabb izomtömeged van, és szerintem k.rva jó a genetikád is erre a sportra. A testzsírszázalékodat viszont nem jól állapítottad meg, alábecsülted. A nov. 29-én betett képeiden szerintem 19%-on lehetsz, szóval ha azóta elérted a 18-at, akkor ügyes voltál.
benfolds: Az még a jobbik eset, ha csak ruhában tűnsz vékonynak. Nálam az a veszély fenyeget inkább, hogy ruha nélkül is nagyon vékony leszek befogyva. December végére reményeim szerint már kerek 75 kiló leszek -perpill nagyon stagnál a súlyom-, majd akkor teszek be képet én is. Tippre valahol 20,5-21% testzsíron leszek. Ha lemegyek egy 15%-os tzs-re, alig marad majd valami. Szóval inkább megállok 72 kilón, és testkompozíció váltásos étrend a diétázósnál kábé 250 kcal-lal több energiabevitellel.
Hussarf: Ezt látom én is, vagyis nekem már csak akkor éri meg a több befektetett munka, ha kizárólag számomra fontos annyira, nekem ér meg annyit. A feleségemnek jó vagyok most is, és anno más nőknek is jó voltam a jelenlegi testzsírszázalékommal. Igazából csak úgy 25% körül kezd kínosabbá válni a helyzet, 25 alatt még egy férfi simán nyerő lehet sok nőnél. 20% körül meg test szempontjából szinte az összesnél. Az már más tészta, ha nincs BMW-d, vastag pénztárcád, és az a baj.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fred23 #184825 üzenetére
Hátrányba nem kerül sztem, de a befektetett plusz energia nem feltétlenül térül meg ebből a szempontból. Látják, hogy izmosabb vagy, de a "max pontszámot" már megkapod a 20% tzs körül, felette már nem jár többlet,ha jobb vagy.
Egy csajom volt, aki viszont értékelte. Huu, mai napig azt mondom, hogy kurva jó volt. Úg yéreztem magam abban az időszakban ,hogy tényleg van értelme edzeni. Egyszerűen láttam rajta, hogy sosem tud vele betelni, nagyon önbizalom pumpáló érzés volt
#184826 Oppenheimer
Ezt a Patrick Bateman féle dugást már én is régóta űzöm
Sajnos a mostani csajom szégyellős, nehéz ilyesmikre rávenni, pedig meg lennének hozzá az adottságai. Mondjuk most én is relatíve dagadt vagyok...#184827 benfolds
Le lett már írva fentebb a megoldás. Egy mérettel kisebb ruhák...[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Fred23 #184825 üzenetére
Ezt személyesen szeretném cáfolni, 15% körül van a testzsírom és ez nem okozott/okozna hátrányt a csajozásban, pedig közelében nem vagyok annak hogy versenyre járjak valaha is (full átlag genetika).
Más téma: heavy duty workoutok.
Nem megy pihenőnap nélkül. Ha valamiért besűrűsödik a heti program és emiatt egymás utáni 2 napon menni kell edzeni, a második nap már nem tudom elérni azt az intenzitási szintet amivel elégedett vagyok.Továbbra is kurvára bejön ez az edzésmódszer, valószínűleg én már nem térek vissza high volumera.
Tükörben úgy látom csomót fejlődtem a váltás óta. Újra jött fel rám izomtömeg. Hálóban minden irányban tükrök vannak, tegnap dugás közben néztem hogy milyen kurva szexik vagyunk, kéne filmeket forgatni.
-
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #184820 üzenetére
Alacsonyabb izomtömegűeknél tán nem mindig, vagyis inkább sokszor az ítélő szemén múlik, azon, hogy mennyire hozzáértő. Itt van például a futós topikból jimpo fórumtárs formája. (Ő tette be ezt a képét többször is ott a topikba, ezért nem gond tán, ha onnan linkelem. Meg futóhoz képest szép fizikum is szerintem, simán lehet, hogy ebben a topikban is nem egy ember nézne ki hasonlóan ilyen alacsony testzsírszázalékon.)
De van egy olyan érzésem, hogy sok nőben mélyebb benyomást keltene, ha szimplán több kiló lenne, vagyis még úgy is, ha lenne rajta +3-4 kiló zsír. Mert sok nő csak azt venné észre, hogy majd' egy centivel vastagabb úgy a karja. Legalábbis még a feleségem előtti időkből voltak ilyesféle személyes tapasztalataim is.
Én látnám, hogy az a több az zsír, de random fehérnép meg egyáltalán nem biztos, simán lehet, hogy érzékenyebb lenne a szeme a puszta tömegre.[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
Babyfaced Vladislava Puts Me through Insane Workout!
"...Are you natural? - Yes, since 3 months..." And if Larry is on TRT dose of 150 or 175 or whatever he claimed to be, then i am Santa Claus for this year...." -
Fred23
nagyúr
válasz fogkefe21 #184817 üzenetére
Mióta kezd normális testzsírszázalékom lenni, ezt a csalókaságot egyre gyakrabban figyelem, és a nagyobb, de zsírosabb formát egyre jobban leértékelem, pedig ruhában általában tényleg az a látványosabb.
Egy szerencsés genetikájú ember egy kis izommal brutálisan tud kinézni ruhában 25% testzsírral, és van szerintem abban is egyfajta szépség, csak ha aztán ezt az embert megnézzük nyáron a strandon, akkor már inkább mondjuk rá azt, hogy kezdő aputeste van, míg egy enyhén izmos, de kockás hasú ember sportosnak tűnik, és azt feltételezzük róla, hogy tudatosan táplálkozik, odafigyel magára.
-
fogkefe21
csendes tag
válasz Qtya123 #184813 üzenetére
Hát amúgy erre pont most jöttem rá, hogy teljesen csalóka, mert tényleg lehet, hogy valaki zsírosan izmos és bazi nagy darab, pólóban ingben megijedsz tőle, közben ruha nélkül meg nem szép, mert aránytalan.
Kondiba meg ahová járok van egy személyi edző srác pólóban volt mindig, tudtam, hogy izmos, de na így gondoltam magamban kb utcán sétál senki nem mondja meg, hogy szokott edzeni én erősebbnek nézek ki nála. Ja egyszer levette a pólóját kardióhoz. Hát szálkásabb volt mint egy egész kárász raj, hogy egy klasszikust idézzek.
Lehet, hogy ruhában átlagosnak néz ki, de amúgy az ő eredménye mögött ezerszer több munka van.
-
TomDeNemm
csendes tag
vagy egyes testépítők ,akik annyira izmosak, hogy már dagadtak kb. életvitelben is
-
Qtya123
őstag
válasz bigmasterg #184809 üzenetére
Különben is. Addig nem vagy izmos, amíg ruhában nem látszik, hogy az vagy.
-
aelod
veterán
válasz szőröscica #184811 üzenetére
Én jelenleg a skinny bitch halmazt gyarapítom
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Szerintem igaz lehet. Aki nem izmos, az zsírdisznó, vagy gebe mint a ló. Semmiképp sem ember. Esetleg nem is élőlény, hanem telefosott búvárruha. Én az utóbbiak táborát erősítem.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
azokat lenézem akik legalább annyira nem izmosak mint én, de mivel ilyennel még nem találkoztam ezért ez a hozzáállás még várat magára.
-
bigmasterg
addikt
Múltkor olyat hallottam, hogy az is ugyanolyan ember, aki nem izmos.
Mit mondtok, ennek lehet valamennyi igazságtartalma, vagy full fake news? -
-
Woodslave
félisten
válasz itouchfan #184801 üzenetére
kb annyit tudunk mondani amit beütsz a googliba és kidob találatot. Ha szereted csináld, mert tuti hogy semmi olyan hatása nem lesz amit észrevennél. Mármint hogy nem lettél annyira izmos a szauna miatt, mint szauna nélkül.
Én egy terembe jártam anno ahol volt, én mindig szaunáztam utána. De most lehet izmosabb vagyok
-
itouchfan
senior tag
Sziasztok, edzés utáni szauna használattal kapcsolatban milyen pro és kontra érvek szólnak? Van aki szokott edzés után szaunázni mondjuk egy 2*10-12 percet?
Alapvetően izmosodni szeretnék, a testzsírom 11-12% környéke évek óta (tehát fogyás abszolút kerülendő cél, állóképességi sport volt a fő profil), de szeretek szaunázni és hiszek a pozitív hatásaiban. Segíti, esetleg gátolja a folyamatot, van erről valami cikk vagy kutatás?[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest