Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Nálam is megjelenik (Edge) egy pillanatra, majd gyorsan el is tűnik, teljes képernyőn sehogy sem tudom rábírni hogy megjelenjen. (125% felskálázás, QHD monitor.)
-
boborján2
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Vagy megnyomom jobb alul afilm közben az ikonját vagy f11 , de lényegtelen mert ugyanaz az eredmény.
@dolon75
Ezt néztem én is, de azt még nem tudtam elérni ,hogy csak lejátszás alatt legyen aktív. Ha az egész domainta teszem ,akkor nem lehet a kezdőoldalt sem görgetni.@steele80
Ha szűz böngészőben nézem ,akkor is ott van.
De ez nem mindig volt így , pár hete jött elő. -
dolon75
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
Ez durva.
Én tévén nézem, de érdekelt, mit lehetne...Nekem a Copilot ezt javasolta:
tegyem fel az extensiont:
Stylus - Chrome WebáruházEzzel stílusokat lehet manipulálni adott weboldalon.
Csak a skyshowtime oldalon engedélyeztem a használatát.
Majd a Stylus bővítvménynél felvettem ezt a stílus kiegészítést:
/* Hide vertical scrollbar on SkyShowtime */::-webkit-scrollbar {width: 0px !important;background: transparent !important;}
body {overflow-y: hidden !important;}arra kellett figyelni, hogy a felvett stílusnál is meg lehet adni url-t, hol jusson érvényre, én ott "mindenhol" (vagy ilyesmi) választottam, és a böngésző engedi csak a sky oldalon a bővítményt futni.
és most már nincs ott a scrollbar
Mondjuk ez nem egy átlagos usernek való...
-
boborján2
senior tag
Win11 alatt bármilyen böngészőben FHD felbontáson megjelent oldalt a görgető csúszka tejles képernyős nézetben (is). Értelme semmi nincs , azon kívül hogy fél centit lehet fel/le mozgatni a videót, de legalább idegesítő. Van erre valami megoldás azon kívül hogy lemondom a rákba és letöltöm torrentről ami kell??
-
Gloob
addikt
No megjött a tv box. Beüzemeltem, minden rendben van vele. Megy rajt a SkyShowTime! Ez volt az egyik leglényegesebb. Majd jövök még, ha valami nem tiszta. Köszönöm mégegyszer!
-
Toth_Jani
őstag
De igy hirtelen ránéztem, volt Philips ambilight TV-m de az normál Android TV volt, gyakorlatilag bármit rá lehetett rakni, Kodi, SmartYoutube.
Ahogy látom már átálltak egy zárt rendszerre, ami benne van azt kapod, majd néha a frissítések során beépítenek újabb alkalmazásokat. -
kungzi
veterán
Üdv
Philips Titan OS-re tényleg nem elérhető a SkyShowtime?
-
Gloob
addikt
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Megrendelve a Xiaomi tv box S 3gen. Ha megjön, jelentkezem, ha valami gondom lesz kérdezek. Remélem nem lesz vele gond. Kb szerda, csütörtökre várom.
-
fmfazekas
csendes tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Köszönöm a tippet!
(Hang)akadozás és technikai hibamentes boldog új évet!
-
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Technikai kérdésem lenne. Van olyan fórumtárs, aki a SkyShowTime androidos appot egy Xiaomi tv box 3gen-n használja? Ha igen, akkor rendesen működik minden gond nélkül? Van egy H96 Max 4k kínai okosítóm, ami gyárilag rootolt. Azon nem működik az app. Nem kompatibilis eszközre hivatkozik. Valószínűleg a rootot veszi észre. Arra gondoltam, hogy lecserélem egy Xiaomi tv box s 3gen-re. Ezért lenne fontos a kérdésem. Nem szeretnék addig 20e ft költeni rá, amíg biztosat nem tudok. Köszönöm, ha valaki érdemben válaszol. -
-
Toth_Jani
őstag
válasz
razorka777
üzenetére
A Lidl ajánlata olcsóbb ha 6 hónapig megtartod.

-
balint82
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szia, ez valahol nyilvánosan elérhető ajánlat új előfizetőknek is?
-
razorka777
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ki akartam próbálni a promóciós kódot, de jobb ajánlat fogadott:
Ez lehet megér egy próbát.
-
l.skywalker
Topikgazda
Lidl Appban 40% kedvezménykód van
6 hónap SkyShowtime Standard előfizetésre
Az ajánlat január 22-ig tart
[kép] -
fmfazekas
csendes tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Szia! Fenn áll még a hangprobléma ? Nálam ugyanez van 77-es oled Lg G5 a legújabb szoftverrel. Sikerült megoldást találnod? Köszi: F. Laci
-
gorgocska
tag
Hogy hogy nem szinkronos az Olaj ügynök 3.része?
-
RedCactus
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Most, hogy mondod én is régen találkoztam ilyen reklámokkal.
-
TrollBalint
addikt
Kb. 1 hónapja, vagy inkáb több, kaptam ingyen hozzáférést Wandának* köszönhetően. Persze, a legolcsóbb, reklámos** verzióra. Azt vettük észre, hogy kb. 2 hétig volt reklám minden sorozatrész előtt és közben is egyszer, de úgy kb. 1 hónapja sehol nincsen. Megszüntek ezek az ajánlók?
*Telekomos AI aszisztens, vagy valami hasonlót mondott a telefonba

**Tudom, nem reklám, hanem ajánló, de én most itt szinónimaként használnám a szóismétlés elkerülése végett.
-
seneca07
tag
Sziasztok, eddig lehetett az applikációból (ios, android) a filmeket, sorozatokat tükrözni pl. Chromecastra, vagy Fire tv -re, de ez a kis ikon most eltűnt. Tudja esetleg vki. hogyan lehetne ezt valahogy visszavarázsolni? Elòre is köszönöm.
-
Miért csak a Skyshowtime "akad" a 77" G4 oled evo tvmen ?
Kép hibátlan, de a hang az néha szaggat , ami ki*aszott idegesítő.
A többi 6 streaming adóm hibátlan, netem gigás.
Kábeles és wifis módban is tré, legújabb frissítés van appon és tévén is.
Érdekes továbbá, hogy a másik 2 led tévén nincs ez a hiba, ugyan azon a hálózaton, illetve ezek közép kategóriás led tévék, szintén LG.
-
AMD Power
titán
-
drstupid
tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Nekem ezzel a spanyol régió váltással sikerült és újra fut. Szóval ezt tudom ajánlani
-
Mano66
senior tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Ha nem sikerült a spanyol verzió letöltése ott valamit elrontottál. Vagy nem létező spanyol cím vagy régió váltás után nem inditottad újra. Újra indítással előtt várj legalább 10 percet. Madrid térképen néz ki egy éttermet és helyesen írd be a címet. Nálam be vált. Telepítés után vissza állhatsz magyarra.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Az biztos hogy az alkalmazás nem az erősségük, Android TV-re valami hibrid dolgot írtak és a Google WebView jeleníti meg a képet.
De mondjuk a mobil app az jó, ott legalább a folytatásból ki lehet törölni ami mégsem tetszik, ezt sehol máshol nem engedi. -
SalBorgese
csendes tag
Az Amazon Firestick topikban már írtam, de ide is beírnám a kérdésem.
A Skyshowtime app megint frissítést kér.
Tudtok működő Skyshowtime linket Stickhez?
A spanyolra átrakás és a Kodi kivételével?
Mindig találtam egy verziót ami buhera nélkül ment, most semmi.
Hihetetlen, hogy lassan két éve Magyarországon vannak, és azóta is képtelenek arra, hogy Magyarországról megjelenjen az amazon stick appok között az app, anélkül, hogy lokalizációt kellene állítani.A spanyolra váltásnál nem akarta letölteni az appot. Innentől viszont tanácstalan vagyok.
-
Apa+Fia
aktív tag
Üdv mindenkinek! Toni és Ziva sorozatnak van magyar szinkron?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Na igen a Netflix a Youtube és az RTL+ is alkalmazás, a Skyshowtime pedig a Google WebView alkalmazást használja, ezért lehet hogy nem is megoldható a dolog??
(Az Android TV alkalmazásról írtam.) -
macilacipaci
tag
Elolvastam a hozzászólásokat. TCL C645 Android alapú Google TV-re még mindig esélytelen az 5.1 és a HDR? Netflixen megy, sőt még YouTube-on is a DD+.
-
válasz
kuntics
üzenetére
Mint minden szolgáltatónál, hivatalosan a SkyShowtime esetén is csak az azonos háztartásban élők oszthatják meg az előfizetést:
"16. Hozzáférhet a háztartásom egy másik tagja is a SkyShowtime-hoz az én fiókommal?
Csak az Önnel egy háztartásban élő személyek férhetnek hozzá a SkyShowtime-fiókjához (az Ön engedélyével) („Engedélyezett felhasználók”). [...] Korlátozhatjuk az Ön SkyShowtime-fiókjához kapcsolódó egyidejű streamek maximális számát, beleértve az Ön fiókjához bármikor csatlakoztatható eszközök és engedélyezett felhasználók számának korlátozását: (a) a fiók háztartásokon kívüli megosztásának megakadályozása érdekében; (b) biztonsági okokból; (c) a harmadik féltől származó tartalom szolgáltatására vonatkozó korlátozások betartása érdekében; és (d) ha észszerűen úgy véljük, hogy a SkyShowtime-fiókjával visszaéltek. [...]"
Forrás: [link] -
kuntics
aktív tag
Sziasztok,
Egy regisztrációt hány helyen tudok használni? Induláskor előfizettem, bar nem nagyon használom, ezert nem is vagyok képben a dolgokkal. 1 előfizetés alatt létrehozott több profilt lehet használni egyszerre több helyen? Nézhetek filmet a saját profilomon, miközben szüleim otthon a nekik létrehozott profilon más néznek? A létrehozható 5 profil működik egyszerre, ha profilonként csak 1 készüléken megy a lejátszás? Vagy egy idő után lelövik az előfizetést?
-
boborján2
senior tag
Ha teleba...a reklámmal a prémiumot ,akkor viszlát és helló torrent.
-
n@p@lm
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Köszönjük az infót!
Arolotifar : az én tv-men nem volt újabb verzió, de azért köszi! -
viperabácsi
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Beszéltem a suportal tudnak a hibáról , elvileg orvosolták is , ki kell jelentkezni , utána vissza elvileg utána jónak kell lennie .
Ezt írták :
Nagyon köszönöm az együttműködésedet és megértésedet ebben.Egy nemrégiben felmerült technikai probléma miatt korlátozott számú felhasználónak jelentek meg harmadik féltől származó hirdetések, annak ellenére, hogy Prémium előfizetéssel rendelkeztek.A csapatunk tudott a problémáról, és tegnapig megoldotta.Ha továbbra is hirdetéseket lát, kérjük, próbáljon meg kijelentkezni fiókjából, majd újra bejelentkezni.Ez gyakran segít frissíteni az előfizetés -
-
lemmy9
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ugyanez a csomag, nekem sincs reklám.
-
n@p@lm
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Na majd ma te is sorra kerülsz

-
viperabácsi
addikt
válasz
Arolotifar
üzenetére
Akkor szerencsés vagy nekem ugyan azzal a csomaggal 3 reklámot is bele tett a filmbe
-
válasz
viperabácsi
üzenetére
Samsung TV-n néztem egy Gátlástalanok részt. Örök féláras csomag, csak a sorozatrész elején volt 15 mp-s ajánló, közben semmi reklám.
-
n@p@lm
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Remélem megoldják, mert ez tarthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Interactive Brokers társalgó
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm a tippet!
(Hang)akadozás és technikai hibamentes boldog új évet!