Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz benfolds #184847 üzenetére
25-30 éves koromig nekem is marha nehéz volt hízni, emlékszem a 80at nagyon nehezen ütöttem meg. (181 vagyok) Tavaly 94nél viszont már azt mondtam kell valamit csinálni. Kb 4 hónap alap lementem 80ig, ahol már mindenki mondta, hogy ne fogyjak többet. Itt már éreztem, hogy vesztek bőven izmot is, meg arcomon is nagyon látszott. Nade a lényeg, hogy mikor lement a strandszezon, minden gond nélkül visszajöttem 3 hónap alatt 90re, szóval már "nem gond" a hízás.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
aelod
veterán
válasz benfolds #184847 üzenetére
Hízni bárki tud. Izmot építeni kevesen. Amúgy ez nem két nap eredménye volt. Most viszont alig akar jönni valami verseny óta. 3200 kalória kb az össz bevitel amit trackelek és kb 4 kilóval vagyok több mint a színpadon október végén.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Parfüm topik
- Trollok komolyan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok