Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz fogkefe21 #191388 üzenetére
Nálunk nagyon sok öreg jár gerincsérvvel edzeni, csak annyi, hogy jó pár gyakorlatot kerülnek pl. Guggolas, deadlift, meg fekvenyomásnál felteszik a lábukat a padra.
+1vacakol sokat a derekam, gerinc szetkopva, serv nincs. ezeket nem csinalom. (gug, deadl)
fekvenyomast pont igy, ha rovid a pad, akkor step padot rakok moge es azon van a labam. a derekam elsimitom a padra (allam kicsit mellkas fele mozdul)
illetve inkabb a ferde pad + smith keretes fekvenyomast preferalom, az erzesre kevesbbe terheli. illetve pl. bicepszet 70%-ban ulve, 30% kisebb sullyal allva, es olyankor is feszitem a derektaji/hasizmokat es egyenesen tartom a hatam.
-
Vitee
aktív tag
válasz fogkefe21 #190811 üzenetére
Ezt ha elkezded, jah, egy eletig szol.
De oszinten kb 2-3 perc az egesz, mire benyomsz egy adagot, most heti 4 injektalast csinalok, kb 10 perc lehet egy heten...
Ugye a test potlas legtobb esetben termeketlenne tesz, igy a gyermeknemzes sokkal nehezebb, sok esetben nem is lehet, ha ez zavar valakit akkor HCG kell melle, emellett termekeny maradsz.
Sokan vannak, akik sok ev utan leallnak vele, cold turkey, vagyis szimplan abbahagyjak es ennyi, semmi PCT, semmi segitseg, hogy a crash kevesbe legyen szar.
Legtobb ember par het utan visszaall a kiindulo ertekekre, de allitolag az a par het igen szar.[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
python1
veterán
válasz fogkefe21 #189137 üzenetére
Az MHN nagyon fasza, èn 1- ève nyomom, csak ugye a szukralózos változatát pont, innentől nem játszik, de van steviás is.
3- fèle van nekik, èn a 82%- ost toltam, ha a mostanit letoltam áttèrek a steviás változatára.
Amúgy igen, nem lenne baj nekem a többivel sem, de ez nem terhelte a gyomrom soha, ès a számok is kedvezőek nagyon[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fogkefe21 #187129 üzenetére
Szerintem felesleges, ha visszaolvasol, akkor pont itt írtuk, hogy milyen laborértékeink vannak és valszín edzés/fehérje bevitelnek köszönhetőek a differenciák. Amennyiben durva eltérésed/eltéréseid vannak, vagy vmi nem tiszta, akkor úgy is konzultálsz a dokiddal, aki meg majd irányba rak, hogy kell e bármin is változtatnod.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Fred23
nagyúr
válasz fogkefe21 #184817 üzenetére
Mióta kezd normális testzsírszázalékom lenni, ezt a csalókaságot egyre gyakrabban figyelem, és a nagyobb, de zsírosabb formát egyre jobban leértékelem, pedig ruhában általában tényleg az a látványosabb.
Egy szerencsés genetikájú ember egy kis izommal brutálisan tud kinézni ruhában 25% testzsírral, és van szerintem abban is egyfajta szépség, csak ha aztán ezt az embert megnézzük nyáron a strandon, akkor már inkább mondjuk rá azt, hogy kezdő aputeste van, míg egy enyhén izmos, de kockás hasú ember sportosnak tűnik, és azt feltételezzük róla, hogy tudatosan táplálkozik, odafigyel magára.
-
Lajmund
őstag
válasz fogkefe21 #183326 üzenetére
Ez jó ötlet Van egy haverom ő is régota a kevesebb néha több elvet nyomatja sok pihenéssel és elég szépen ki van testnevelve Mondjuk nála inkább az a cél hogy minél nagyobb vaddisznó legyen.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Rivaul
addikt
válasz fogkefe21 #183181 üzenetére
Kár. A Buzzhoz képest csökkent az adagonkénti fehérje tartalma, gondolom nem volt nekik elég hogy emeltek, minőségből is le kellett csípni. Tipikus... Most MHN-t vettem. A professional teljesen jó áron van és elvileg bevizsgáltan az van benne ami rá van írva. Jól oldódik, nem puffaszt, lehet rá enni, viszont az íze egy hordó gejl f..s. Legalábbis ennyire mű vaníliát, régen ittam. De a 2 kiló végére azért hozzá lehetett szokni. Vicc amúgy hogy életemben annyi xar mellett egyedül csak Puregoldot dobtam ki. Ma is felsírok a rizspuding gondolatától...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz fogkefe21 #182997 üzenetére
Igen, kb 15k egy ilyen labor a synlabnál.
Szerintem 1 hónap után már kell lennie változásnak de valószínű hogy csinálok 3 hónap után is. Amúgy 4 hetente tervezek 1-2 hét kihagyást hogy ne szokjak hozzá túlzottanhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
perempe
veterán
válasz fogkefe21 #182315 üzenetére
Kipróbálom. Elég saját súllyal, a guggolásokat minimális súllyal?
Húzódzkodásra nem volna elég kezdetben egy alacsonyabb rúd?
Egyik barátomnak van rúdja, nála legalább 3 sikerült áprilisban.Könnyű helyzetben vagyok, mert bármit csinálok, innen csak fejlődni tudok, én nem indulok a magyar bajnokságokon, mint innen páran. Pl. most lemerítettem magam egykezes swingekkel, csináltam oldalemeléseket, evezést, bár utóbbiban nem vagyok biztos, hogy jól csinálom a Shop.Builder.hu Fűrészelés hibák videója után. Bizonyos gyakorlatoktól tartok (pl. side bend egykezessel), egy rossz evezéstől legalább nem sérülök meg.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Rivaul
addikt
válasz fogkefe21 #182267 üzenetére
"Haverok majd cikiznek"
Nah ez amit pont lexarnék. Én használok kesztyűt is ahol szükséges és gurtnit is. Egyiket sem állandóan, de minek csesszem szét magam ha nem szükséges? Csak mert a másik hülye? Mikor átjönnek a haverok és elmennek pis..lni. Gyerekek vannak itthon és nem szeretem ha áll a vizeletbe minden. Ki van adva hogy csüccs mint a lányok. Az elején volt belőle vicc de elfogadták. Mostanra rájöttek hogy ez ebben a formában lényegesen higiénikusabb mint macsóként tele sprézni a falat meg kb mindent. Azért mert valaki ostoba, nem kell utána menni vagy neked kellemetlenül érezned magad.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
thomasvold
őstag
válasz fogkefe21 #182267 üzenetére
Én nem bántam meg konkrétan ezt a kesztyűt. Először én is fenntartásokkal kezeltem, de kellemesen csalódtam. Nagyon kényelmes, nem vastag. Ebben a dögletes időben sem izzad a tenyerem benne. Tenyér részen a kritikus pontokon meg van erősítve és teljesen bőr. Lehúzni is egyszerű, van hozzá segítség rajta. Persze a méretet el kell találni.
-
aelod
veterán
válasz fogkefe21 #181305 üzenetére
Laci már korábban is kvalifikált de végül nem indult poszt covid miatt (legalább is ezt mondta de szerintem mentálisan nem volt kész).
Bereczki pedig még nem is profi. Ahhoz, hogy kvalifikáljon először is nyernie kell egy profi kártyát érő versenyt aztán pedig egy profi kvalifikációs versenyt is. Igen ő open testépítésben versenyez.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Dazsar
aktív tag
válasz fogkefe21 #181290 üzenetére
Dietgainz: vele az a bajom hogy egyik szavával üti a másikat, múltkor közölte hogy hülye aki edzésnaplot használ, aztán rá pár napra, egy interjúban közölte h ő is használ, de hogy szerinte nem kell, mert úgy is egy időután megjegyzed a súlyt, utána meg hogy nem kell megjegyezni a súlyt, mert ha nem lenne a súlyra ráírva hogy hány kiló, akkor is érzésre tudnod kell hogy ez megfelelő számodra , vagy nem. (Ebbe m van igazság)
Athlean-X: rengetek videó van róla fent, hogy akkora faszságokat mond, és csinál, hogy hányinger.
És épp ezzel van a gond: senkit ne köves, mert mindenki birka csak ő a pásztor. Ja és vedd meg a programom. Na ezért nem tudom eldonteni h ki a hiteles!
[ Szerkesztve ]
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
stingy2
senior tag
-
Qtya123
őstag
válasz fogkefe21 #181006 üzenetére
Nekem lenne bőven időm aludni. Éjjel is, legtöbbször délután is. De a hajamra kenheten, mert nem vagyok jó alvó.
Fiatal koromban sem értettem a cimborákat, hogy a tökömbe tudtak hétvégén 10-12 órákat aludni. De a feleségem is ilyen volt gimis korában. Ha jött a hétvége délelőtt fél 12-kor kelt fel. És nem azért, mert buli volt.Sosem tudtam sokat aludni, de ha meg 7 óránál kevesebb, akkor diszkomfortos. 7-nél több meg nem megy. Akkor sem ha hulla fáradtan fekszem le.
Kisgyerekként is a hajan égnek állt, amikor a szüleim, nagyszüleim erőltették ezt a délután le kell feküdni kisfiam dolgot. Hónapokig erőltették, mire belátták, hogy nem fog ez nekem menni.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz fogkefe21 #180592 üzenetére
Szobamérleg tzs% pontossága elenyésző. Arra viszont jó, hogy a kijelzett viszonyszámokhoz képest tudod látni, hogy mennyi a difi.
Ha nincs túl nagy izmosodási vágyad akkor ez teljesen rendben van. Ha meg van akkor inkább redukáld a bringát és futást.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest