- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
-
marked one94
őstag
válasz
oszi666 #152883 üzenetére
Nincs ismerősöd aki benne van a kondizásba? Figyu én 2 hét múlva fogom mini edzéseket adni gyere el kb 200km-re lakok pestre hidd el megéri
Nem sűrűn járok pesten de jópár helyen ahol van csoportos edzés első órák talán ingyenesek. Kipróbálod amiket szeretnél és ami megtetszik nyomod. De akár elmehetsz futni vagy úszni is vagy bicajozni ha nem a izomépítés a lényeg hanem hogy fitt legyél.
Másik szerinted egy gyúrós topicban trx-et fognak neked ajánlani? -
Angel2014
addikt
Na ilyenek hol születnek. És ha meg is születnek hogy jön rá az ember a képességeire?
-
oszi666
őstag
válasz
marked one94 #152882 üzenetére
Akkor valoszinuleg en szurtam el, nem irtam le rendesen a parametereket.
Kb 180 centis 28 eves ferfi vagyok ehgyomor reggel 80kiloval. Ebbol netto kb 10dkg izom es van egy tisztes pokhasam.Kifejezetten olyan helyet keresek ahol csoportosan lehet edzeni. A kondival sem lenne bajom, de mivel nem csinaltam sosem full kezdo vagyok es az elejen szerintem benaznek stb.
Ezert gondoltam hogy, jo lenne egy oktato. De a szemelyi edzo retek draga.
Emiatt lenne jo a csoportos edzes mert azok olcsobbak.
Tehat igazabol csak egy olyan hely kellene ahova jarhatok par honapig oktatasra edzesre valamire es utana gondolom menni fog magamtol is.
Nem az a lenyeg hogy gyors legyen az eredmeny a fontos. Falat maszni sem egy het alatt tanultam az egyetemet sem egy het alatt jartam ki. Jo munkahoz ido kell -
oszi666
őstag
válasz
marked one94 #152880 üzenetére
Direkt odairtam hogy ha van mas javaslat az is johet mivel nem ismerem a temat de azert koszi.
Nem akarom magam romma gyurni csak le akarom adni a hasamat. Ugy tudtam eddig hogy erre a crossfit alkalmas. -
oszi666
őstag
Sziasztok!
Ot ev tespedes utan mar nem tudom azt hazudni magamnak, csak a kiados ebed miatt van pocakom es lassan 30 leszek ideje gondolnom a jovore es mozogni.
A tanacsotokat szeretnem kerni.
Sose voltam gepen edzos konditerembe jaros ezert valami csoportos edzest keresek. Olvastam a trxrol es a crossfitrol ezek nekem elegge bejonnek. Ha van valami mas otletetek, azt is meghallgatnam.
A lenyeg, hogy mivel sose edzettem gepeken, ilyesmin mindig vmi "rendes" sportot uztem, kellene valami oktato vagy ilyesmi aki legalabb elindit de a szemelyi edzot nagyon draganak talalom.
Edzest keresnek valahol az Arpad hid es a corvin negyed kozott. Van diakigazolvanyom meg szoval az ar talan nem akkora gond. Hetkoznap altalaban delutan ot utan mennek mondjuk heti ket alkalommal.
Tudtok ajanlani valamit?
Elore is koszonom -
Angel2014
addikt
Na ezen besírtam... A VODKA 20 BÁMULATOS FELHASZNÁLÁSI MÓDJA
Vodkába cseppents egy pár csepp levendula illóolajat, edzés után masszírozd be vele az izmaid, és akkor nem kell attól tartanod, hogy izomlázad lesz. Hülye ez?? Inkább megiszom!
-
Remus389
veterán
válasz
kicsiogre #152871 üzenetére
Köszi a olcsó fehérje tippet.
Honnan tudod hogy én hogy nézek ki? Van azért izmom is. Meg hogy milyen szintre akarok eljutni?
Nyílván önmagamhoz képest akarok fittebbnek kinézni mint most, olyan március, aprilis mikor már nem pulóverben van az ember.
Esetleg tudtok egy jó háromnapos edzéstervet adni, amiben nincs sok láb?
-
Remus389
veterán
Sziasztok gyurmások.
Az elmúlt 1 hónapban ismét elkezdtem gyúrmázni, hogy tavaszra jól nézzek ki.
Paramétereim: 106kg, 188cm, 34 éves.
Hát olyan testes vagyok, de nem kövér.
Szóval Mass Gainer nem kéne, de fehérje igen. Mit ajánlotok? Van olcsó megoldás is?
-
Angel2014
addikt
-
rwin5
őstag
válasz
krisz4b70 #151578 üzenetére
drága Ho-d egy nagylabort nem vett le? Abban megnézi majd amiláz értéket (+minden mást), és legalább megnyugodhatsz, hogy nem a hasnyálmirigyed (bár ha ott lenne a gáz, már valsz. nem élnél
) rakoncátlankodik.
Szóval egy labort szerintem mindenképp vetess, energiaüccsikét nem szoktad tolni? az is szokott ilyet csinálni, de igazából bármi lehet, simán stressz is
szerk: aztkrva ez 1 hónapos komment, hogy jelenhetett meg nekem, mint legutolsó?
szerk: kiderült mi a baj?
-
Aurevol
csendes tag
válasz
krisz4b70 #151578 üzenetére
Hasonló tapasztalatom volt nekem is több MYP porral. Eleve nagyon rosszul elegyedik, végül beraktam a blenderbe. A szorító fájdalom miatt végül aznap nem is ettem mást. Estére nagyon erős refluxos tünetek jelentkeztek, majd éjjel kihánytam az egészet. Egyébként hasonlóan tényszerűen megírtam a magyar oldalon 1 csillagos kritikaként, de két hét után sem jelent meg.
-
válasz
kk831228 #152860 üzenetére
*naponta többször is!
Én a sperma donorságon gondolkoztam inkább, de mindig a BBT első részének első jelenete jut eszembe és inkább hagyom a francba
Amúgy láb vót atta. Kevés időm volt, úgyhogy gonodltam kipróbálom az Angel féle edzéstervet, abban úgyis 30 mp-es pihenők vannak. Meglenne hamar és talán beválna a csodamódszer. De aztán végiggondoltam, hogy öreg vagyok már bohócnak, úgyhogy csináltam inkább egy rendes lábedzést
-
Jim-X
őstag
Hat vot, atta. A vegen felhuztam, nem buzi modon (total raw)
ps.: Back Friday
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Vérplazmaadás befolyásolja a kondizást valamilyen módon?
-
Xelo
addikt
válasz
kicsiogre #152848 üzenetére
nekem 3390-et ír posta nélkül. 4×2 nem 8 amúgy?
-
kicsiogre
tag
Na lehet fehérjét tankolni szállítással együtt 2834 forint egy kiló a gymbeamnél , 2db per rendelés amit enged mindegy 4-szer rendeltem - 20 kiló fehérje
egy darabig elég lesz -
-
válasz
Lacy6 #152845 üzenetére
A tudattól, hogy nem proli fehérjét iszol. Mint Armani öltönyben meg Gucci táskával járni
Biztos van egyébként valami gyártástechnológiai különbség, amiben jobb, mint az olcsóbbak. De nem ez választja el azt, hogy ki lesz izmos, meg ki nem. Szerintem az árában az is benne van, hogy USA import és messziről kell szállítani meg vám meg tököm tudja még mi. -
Lacy6
senior tag
válasz
HussarF #152839 üzenetére
És ez miben jobb mint a Gymbeam Truewhey fehérje?
Csak mert közel dupla árban van.... -
Jim-X
őstag
válasz
HussarF #152836 üzenetére
Azota van mas, de az igaz, hogy abban az idoben ezek a gyogyszerek voltak a felelosek nagyon nagyon sok ezer tonna izom felepiteseert
ps.: Es az a durva, hogy az eredeti gyogyszertisztasagu cuccokat is marekszamra szedtek sokan
Emlekszem az egyik osztalytarsam a kozepsuliban hozta magaval mindig a Naposimot a kis uvegcseben
-
Angel2014
addikt
Jó kis cikk...[Nosztalgia ]
-
MATEO6600
őstag
(#152819) tibcsi0407: jó műsor bizony, rengeteg fasza beszélgetést hoz ki az ürge
(#152820) Woodslave: Nem fogom, mert akkor már lusta leszel meghallgatni
(#152821) Zola007:Wow, ezt nem tudtam! Tisztelet, elég sok helyen használt flow chart.
-
-
gaborn1
tag
Nem tudom, hogy ízre milyen lehet ez a fehérje, de ennyiért ajándék, azért dobtam be, hátha mást is érdekel.
Szerk: Gondolom lejárat után még pár hónapig fogyasztható nyugodtan
-
MATEO6600
őstag
Ha már így benne vagyunk az edzéstechnikai rovatban, és edzés módszerekről beszélünk, akkor engedjétek meg, hogy felhozzak egy más véleményt: [link]
Nem kell egyetérteni vele, ellenben ajánlott a végighallgatása, mert végre egy értelmes, tapasztalt, bölcs ember beszél az edzéstechnikáról.
-
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #152815 üzenetére
V-squat
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #152815 üzenetére
izmos lábaid vannak
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #152812 üzenetére
én se így edzek amúgy hanem "egyenes" szetteket csinálok. Megvan a súly, megvan az ismétlésszám. Mondjuk 4 sorozat. Az első kettőnél nem maxolok, hanem megcsinálom amit kell, a harmadik -1 vagy -2 (ami marad) az utolsó a maxos, néha én is csinálok back off szettet, de nem jellemző.
ja de amúgy azért egy guggolásnál felmegyek rúd, +40, +80, 100+ Aztán ami jön.
Az már tudományos tény
hogy a bukásig edzés nem szükséges a fejlődéshez, sőt a volumenre gyakorolt negatív hatása miatt még nagy részt kerülendő is. Főleg nagy súlyos alapgyakiknál, nyilván nem a kábeles tricepsz vagy oldalemelés.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #152812 üzenetére
260 hacken az igen
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #152810 üzenetére
Mondjuk én sem piramisozok soha. Melegítek 5 percet lightosabb súllyal aztán végig a rendes munkasorozathoz kigondolt súlyt használom, nyilván a 4-5 széria végén már nem megy annyi ismétlés mint az elsőben de ki nem sz*rja le. Tegnap pl lábazásnál 2 széria feszítő/hajlító szettben hogy legyen egy kis vér a lábamban aztán hack guggoló 240kg majd 260-260-260-240 (a 260 nem volt betervezve de jól ment a 240 ezért emeltem, aztán a végére már nem esett annyira jól és megkönyörültem magamon
)
Lehet szarul csinálom de én mindig maxon edzettem. Negatív piramist ritkán használok de azt is csak 1 szetten belül a végén "burnout-nak" -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #152809 üzenetére
gondoltam rákeresek már, aztán találtam pár nem hozzáértőt hogyan is melegítsünk 1RM-re--
itt van egy
Warm-up set # %1RM Reps Rest after set
1 ~ 30-50 8 ~ 2 minutes
2 ~ 60% 5 ~ 2 minutes
3 ~ 70% 3 ~ 3 minutes
4 ~ 80% 1 ~ 3 minutes
5 ~ 90% 1 ~ 5 minutes
6 (max out) 100% 1 5-15 minutes
7+ (max out) + ~ 2-5% 1 5-15 minutesnyilván nem lábtolón történik, mondjuk erőemelő versenyen nem voltam még de amennyit tudok nem sok lábtoló gép van amin a versenyzők melegítenek. (ez nem zárja ki hogy ők baxák el természetesen)
-
kk831228
addikt
Pörög itt a topik.. 👌
Angel nem gondokodtál még egy "személyesedző" tanfolyamon...?
Ha valaki ennyire benne van, valahogy kamatoztatni kellene ezt a tudást és átadni a halandóknak.
-
tibcsi0407
félisten
Hoztak egy Panatta tricepsz gépet. Sírok tőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó