Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
junior tag
780M-es gép 124-ért elég durva
[BMAX B8 A Pro] -
Multibit
nagyúr
A Samsung és Crucial RAM-ok jók általában. Ugyanilyen Asust vett a barátom, egy Samu RAM-ot adtam neki, hibátlan. TLC NAND-os SSD-t keress! Honnan nézik majd a szüleid a filmeket? A gép SSD-jére lesznek töltve, vagy külső háttértárról? Ha folyton az SSD-re töltik, hasznos a nagyobb kapacitású, DRAM-mal bíró típus.
-
h.g.f
csendes tag
Sziasztok! A következőben kérnék tanácsot: olyan mini PC-t keresek, ami hosszú távon használható marad általános otthoni célokra, olcsó, és itthon elérhető (nem kell Kínából rendelni).
Paraméterek:
- Felhasználás: idős szülő számára, emailek, hírolvasás, filmnézés.
- CPU és RAM: annyi, hogy pár év múlva még használható legyen (gondolom, valamilyen modernebb i5 és legalább 16GB RAM?)
- Windows 11
- Legyen itthoni garancia; édesanyámnak ne kelljen német Amazonnal vagy kínai forgalmazóval bajlódnia.
- Ár: nem sokkal több, mint 100 ezer forint körül…? Fogalmam sincs, hogy ez mennyire reális, mert elsőként ide írok, még nem néztem körül.Köszönöm a tippeket előre is!
-
szarnyasdino
junior tag
Kinatechen kuponos [Chuwi Ubox - Ryzen 5 6600H - 71400FT] Brutál jó ár ezért a tudásért
-
Sapphire Edge AI
Ez sem lesz rossz...
-
azbest
félisten
kicsit macerás, mert külön opció van a sima felhasználói fiókra, külön a rendszer indulásakori nyelvre és még ezen felül az ms store-on át települő programoknak is külön van a nyelvi állítása. És az aktuális windowsban ki kell keresni, hogy éppen mit hová dugtak el a beállításhoz. És még azon túl is lehet egy telepítéskor választott régió opció is, amit külön kell kiütni, mert némelyik program a régiós korlátozásokat abból nézi.
-
togaba
tag
Sziasztok!
Vettem egy MINIX Z97-et. Az a gondom, hogy csak részben lehet rajta magyarítani a Win11-et. Hiába állítom be mindenütt a magyar nyelvet, a menü pl. angol marad. Van erre valami kiegészítő megoldás, vagy teljes új install kell?
Köszi. -
hahakocka
őstag
válasz
atoszmester
üzenetére
Itthon is lehet venni valahol értelmes áron ilyet AOOSTAR-T? Nov hó vége fele vagy legkésőbb dec .elején akarnék venni végre MINI PC-t. De a mostani tapasztalatok alapján főleg Kínából nem ajánlatos rendelni ahogy látom. S az is elég gáz hogy EU raktárból is csak 1 év garit adnak. Sokaknál a reddit s egyéb fórumokon úgy láttam 1-2 év után tuti tönkrementek

-
pamesz
tag
Köszi a tanácsokat! Hát, én beszéltem rá őket, hogy legyenek fehér perifériák😅 már nem csinálok segget a számból. Nézelődök, hátha lesz jó színben. Van ott most egy CHUWI 6600H procival. Nekem van CHUWI laptopom, vagy 7 éves a cucc. Teljesen hibátlan azóta is. Lehet rámegyek arra. Simán lehet, minipc vonalon is jók.
-
uhdpicture
csendes tag
Van egy GMK tec G3PLUS mini pc-m . Új , 1 hónapoja van meg . Mostmár 2 allkalmazást is letiltott a windows . Azt olvastam , hogy ki kell kapcsolni az intelligens alkalmazás vezérlőt , és nem tilt le . De nem merem megtenni . Nem vagyok pc szakértő . Jótanácsot szeretnék kérni .
-
pamesz
tag
Sziasztok! Idősebb rokonoknak szeretném lecserélni a régi számítógépüket egy minipc-re. Teljesen általános felhasználás a cél. Mivel én megszívtam a GMKtec eu-s oldaláról való rendeléssel, kerestem egy Minisforum UM680-at Aliexpressről, lengyel raktárból. Az eladó 3 hét után feladta a hitegetést, így visszakértem a pénzem. Viszont, most nincs nagyon időm ismét kivárni 3-4 hetes szállítást. Tudtok valahonnan 130 ezer környékén barebone minipct, ami megérkezik 1 hét alatt, és lehetőleg világos vagy fehér színű? Sajnos a szín fontos, mert a perifériákat is frissítettem, amik fehérek lettek, mivel az UM680 fehér lett volna. Azért választottam az UM680-at, mert olyan gépet akarok nekik, amivel legalább 10 évig nem lesz gond.
-
miresz
veterán
Apropó, visszajelzés az ASUS NUC 14 Essential NUC14MNK150-ről. Megjött az Alzá-tól már másnapra. Első benyomásra minőségi, és méretéhez képest meglepően nehéz. 512 SSD, és 16Gb memória került bele. Beüzemeltem, Win 11 PRO felment minden gond nélkül. Egészen gyors a mindennapi feladatokhoz, halk még terhelésen is. Egy mindennapi otthoni PC feladatait tökéletesen ellátja. Akinek rendeltem, és beüzemeltem, nagy megelégedéssel használja.
Pár kép:
-
azbest
félisten
válasz
attilla84
üzenetére
nekem egy GMKtec K8 Plus megy folyamatosan majdnem egy éve, csak néha lekapcsolva. Nyáron levettem a plexi tetőt, hogy jobban szellőzzön, lassan ki kell porolnom, mert a ventin már lerakódott kicsit felül. Ahogy nézem kb fix 60% prociterheléssel, szóval így kicsit már van hangja is. Egyelőre bírja, de persze kinőttem kicsit, szal majd egy sok ramos használt alkatrészekből épült szerverre mozgatom át a rajta lévő dolgokat

A gmktec webshoppal óvatosan, a beszámolók szerint kínából jöhet a rendelés, bármelyik aloldalukon is rendeled. Én anno aliexpresses európainak írt eladótól vettem. Ha kínából jön, akkor külön rászámolnak áfát, kezelési költséget importkor.
-
scream
veterán
válasz
attilla84
üzenetére
Szerintem első körben nem lenne baj kideríteni, hogy miért is állt le a gép.
Pl. eredeti-e a Premiere Pro, vagy milyen hőmérsékletet produkált a gép vagy mekkora áramot vett fel a konnektorból - pl ha a hozzá tartozó táp túl kicsi.
Szóval azért sok tényezős lehet ez.
Én nem feltétlen keresnék nagyobb fogyasztású procit ilyen kis gépben (általában bármelyik R9), mert vagy nem elég a hűtés vagy messze nem a gyári értékeken megy a proci (szóval el is veszti a jelentőségét, hogy R7 vagy R9) vagy mind a kettő az előzőkből...
-
5leteseN
őstag
válasz
attilla84
üzenetére
Ha az Adobe Premiere Pro a program, akkor annak a rendes szintű használatához minimum 6GB-os dedikált VGA-kártya kell, már a netes első keresés szerint is. A Mini-PC IGP-je a negyed)seö sebességű RAM-ot használva(a grafukus kértyák VRAM-jához képest) elég lesz?
Én futnék még egy "bemelegítő" kört!Ajánlott tudású "vas" például ITT!
-
parfish
tag
válasz
deadbody
üzenetére
A fedex küldött egy emailt, ami arról szólt, hogy el kell intézni a vámkezelést. Én erre az emailre válaszoltam nekik annyit, hogy intézzék ők el, és elküldtem nekik a az általuk csatolt eseti vámkezelés nyomtatványt kitöltve, plusz egy screenshotot a vásárlásról. Erre nem érkezett válasz 3 napig, amikor írtam nekik, hogy mi a helyzet az üggyel, de erre sem érkezett válasz, de másnap jött a fedex-es email és sms, hogy jön aznap a termék. Így is lett, semmit nem fizettem rá, kifizették és elintézték helyettem.
szerk: és igen, végülis nem az euból jött hanem hong kongból indult.
szerk2: sejtésem szerint egyébként semmit nem is keleltt volna küldenem, hisz még alá sem írtam a nyomtatványt...intézték egymás közt. -
deadbody
tag
válasz
parfish
üzenetére
De végül is nem eu-ból jön az sem ugye? Visszaolvasva kicsit írtad, hogy első körben áfát kellett volna fizetni, vagyis akkor úgy működik hogy kínából jön és ha nem levelezed le a kínaiakkal akkor még extra költség is rámegy? Én is gondolkodom egy ilyen k8 plus-on, még -20eur kuponom is lenne hozzá így 340eur lenne.
-
parfish
tag
válasz
attilla84
üzenetére
Pár napja vettem és használom a k8 pluszt. A linkeden lévő ár nem a jó webshop. Van ott a terméknél egy zöld gomb ami átvisz az EU store-ba. Egyébként én nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal jobb mint amire számítottam. Könnyen szerelhető/tisztítható. Át is pasztáztam, de ugyan annyi hőfokokat kapok terhelés alatt. Van valaki akinek javult?
-
attilla84
tag
Üdv mindenkinek!
Mindenek előtt annyit, hogy a nyáron írtam ide ezzel kapcsolatban, [link] hogy a premiere pro program használatakor leáll a gép, egyébbel nem tapasztaltam amit én használok csak ezzel. Most októberben írtam az amazon.de suportnak, még csak nem is kellett mondjam mi a baja, elkészítette a visszaküldést, ingyenesen visszaküldtem, pénteken odaért a csomag, hétfőn visszautalták az árát.Most abban kérném segítségetek, hogy akarok venni egyet ismét, melyik lenne mégis jobb azok közül amit ide belinkelek, a saját oldalukról ha rendelem, bármelyiket is, az úgy jó lenne, mert azért az amazon rátesz ahogy nézem, olcsóbb talán a saját oldalon, és most megy valami halloweeni akció is több helyen.
Játékra nem kell, de egy ilyen erősségűt szeretnék venni, hogy azért 2-3 dologgal lehessen dolgozni és a háttérben futó dolgok ne lassítsák be. 32-ram és 1tb-os verzióban venném, de éppen a napokban néztem és lehet, hogy majd ezeket én venném bele külön.
1.) GMKtec K8 Plus [link]
2.) AOOSTAR GEM12+ [link]
3.) ACEMAGIC S3A [link]Melyiket lenne jobb megvenni, kérlek adjatok valami ötletet, vagy jöhet más is, ami bevált és ilyen kaliberű kb...
Ez az utolsó "állítólag" nagy akcióban van, de jó vétel lehet-e mégis ezzel a Ryzen 9 8945HS processzorral, pl barebone verzióban?Köszi a válaszokat!
-
pamesz
tag
Ma nekem is meghozta a futár a vámkezelt GMKtec csomagot. Én semmit nem fizettem, valaki kifizette a 80 dollár ÁFA-ját, 7140 forintot. Igaza volt a kínainak😀. Nem tudom hogy csinálták, én már nem is számítottam kézbesítésre. Most települ a win11. Ami más a k8 plushoz képest, az a táp. Ahhoz múltkor nagy téglát adtak. Ehhez a k11-hez, most egy kis picike volt csomagolva. Azon kívül ugyanaz a csomag. Tényleg nem zavaró az RGB világítás, teljesen jól mutat az asztalon. Telepítek mindent, és teszt

-
Letöltötte a GMKTec K6 miniPC-m a Win11Pro 25H2 verziót, működik rendesen
-
parfish
tag
Megérkezett a gép. Semmit nem kellett ráfizetnem. Gyorsan ki is próbáltam, de netet még nem adtam neki, mert inkább rakok majd én rá egy win11-et. Az alkatrészek stimmelnek. Amennyire én értek hozzá, elég szépen van összerakva a belseje is.
-
parfish
tag
Oda semmit nem írtam. Az árra pedig azt írtam be amit tényleg fizettem a boltnak. (435,99€). elküldtem nekik ezt a vámkezeléses dokumentumot plusz csatoltam egy screenshotot a rendelésről amit a gmktec írt ki a rendelés után. Plusz a szöveg mailben annyi volt hogy: A csatolmányban küldöm a vámkezeléshez szükséges dokumentumokat.
Magánszemélyként kérem, hogy a vámkezelést a FedEx végezze saját kezességével, mivel nem rendelkezem VPID számmal és ügyfélkapu hozzáféréssel.Tényleg el sem hiszem csak ha hozza a futár hogy ennyi kellett csak..
-
sgx
tag
válasz
parfish
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy számlaszámnak mit írtál be ide?
Külkereskedelmi áru számlaszáma:
Ide azt a számot, amit a vámrendezéses mail-ben küldött egyik pdf-ben - COMMERCIAL INVOICE -, a HS-Code alatt szerepel?
Illetve nem gáz, hogy a totalvalue kisebb, mint amennyiért én rendeltem az árut? -
-
parfish
tag
Fejlemény a gmktec rendelésemről. Ma jött email és sms a fedextől hogy a mai nap kézbesítik. A gmktec is írta emailben. Hétfőn küldtem el a kitöltött eseti vámkezeléses papírt, amiben azt kértem hogy intézze a fedex a vámos dolgokat. Nem kaptam választ sem rá. Tegnap érdeklődtem, arra sem jött semmi, de ma elvileg kézhez kapom. Nem fizettem rá semmit, nem írták hogy kellene. amint kézhez kapom elhiszem
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
hahakocka
üzenetére
Mindenki úgy kezeli ezt a külföldi garit mint a leprát. Én már gariztattam anno táblagépet amit én tettem téglává. (Shenzenbe küldtem a gépet) Annyi volt a kérésük írjam le mi a gond. Csináltam nekik videot ahol magyarul beszéltem és angolul feliratoztam bemutatva a "jelenséget"
A hiba az volt hogy az akkut a kb 3. percbe kisütöttem egy mokolt töltövel így a gép nem kapcsolt be. Persze ezt én nem mondtam meg nekik csak a videoba mutattam hogy nem megy a gép csak akkor ha hálozatból áramot kap.
Semmit se szóltak kicserélték az aksiját és visszaküldték.Külföldi garival egy a baj csak távol van és kb 8-10K+ lesz a csomagküldés semmi több
-
hahakocka
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Persze bár nem 1-2 bolt árulja általában azért itthon se s nem azonos árakon sokszor akciós is, így nem mindegy melyikbe pl ugyebár.
De csak azért írtam hogy rizikós is lehet. Egyik ismerősöm 4 hónapot várt EU raktárról mire 4 levél után megérkezett , a másik ismerősömnél meg gariztatni kellett s macerás volt sajnos kintre. De végül 2 hónapon belül az is megoldódott.Csak hogy tudja hogy azért rizikós ennyi .
-
-
hahakocka
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Csak ha gond van vagy gariztatni kell akkor azért ez is macerás lehet akár
Bár még mindig jobb mintha pl Kínába kéne küldeni 
-
-
zso79
őstag
K8 plus beszerzésre létezik most megbízható, problémamentes alternatíva?
-
scream
veterán
válasz
hahakocka
üzenetére
Ezért írtam, hogy utána kell nézni/kérdezni, hogy honnan jön. Nem csak elolvasni, amit beleírnak - adott esetben csak egy képre rakják rá - a hirdetésbe. Ez történhet direkten az eladó keresésével vagy adott esetben fórumokon/egyéb portálokon megosztott tapasztalatok alapján.
Ez szerintem időben nem akkora ráfordítás, hogy ne érné meg, legalább megpróbálni. Aztán ha a válasz nem egyértelmű, vagy nem szimpatikus, még mindig ott van magán célra a drágább út.
-
-
scream
veterán
válasz
hahakocka
üzenetére
Ez így azért nem igaz. Elég annak utánanézni/kérdezni, hogy EU raktárról jön-e az adott termék, amit rendelsz. Ha EU-ból érkezik, akkor nincsen gond és 1-2 héten belül nálad van a csomag.
Amiért itthon érdemesebb adott esetben vásárolni, az max a garancia kérdése - kényelmi szempontból mondjuk, hogy egyrészt fel tudod/akarod adni vissza a gyártónak tengerentúlra (esetleg van EU-n belül szervizközpontja), ha baja van, másrészt meddig van rá garancia, illetve meddig tudod nélkülözni a gépet.
Aki mondjuk munkára használja és 1 nap alatt ledolgozza az árkülönbséget, ott nyilván nem kérdés, honnan fogja rendelni.
-
pamesz
tag
Hosszas levelezés után, amiben már a kínai fenyegetett, hogy amennyiben visszaküldöm, levonja a 200-300 dollár visszaküldési díjat a visszatérítésből, ez lett:
Dear customer, our logistics provider has submitted the necessary documents and paid the customs duties. Your package is now awaiting delivery. Thank you.
Sincerely,
GMK Customer Support
Ha megint kamuzik, akkor tényleg megy vissza a csomag, és indítom a PayPal-es refundot. Na de már tényleg bocsi a sok OFF-ért. -
-
-
Gabonetta
aktív tag
-
hahakocka
őstag
No kiderült hogy itthon egy szaküzletben se a Mediamarktban még a nagykerben se találtak akár csak hasonló típusú tápkábelt. Lehet az is kínai volt mégis ? Végül visszavittem ugye. Akitől vettem ő is utána hasonlókat számolt be sajnos, hogy mindig leáll a gép.
S amiket itt írtok most az is megfélemlített úgyhogy lehet kénytelen leszek itthon venni valahol picit drágábban de biztos állapotban kapom legalább.
Ha nem ott a 2-3 éves gari.
Egyik ismerősöm 4 hónapot várt a GMKTEC 6-ára (GmKtec oldaláról rendelve) mire ideért. Kiderült szállítási gondok voltak de most cseréltek szeptembertől ott is Fedex-re.
Alliexpresszről viszont sokan meséltek jókat mostanság. -
pamesz
tag
válasz
parfish
üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, annyi a különbség, hogy én most kaptam meg ugyanezt a levelet, hogy meg is érkezett a csomag. A 80 eurós fizetési kötelességedet rosszul értelmezted. A 79.9 Euró az a kínai által megadott csomag értéke. Elvileg ez után kellene befizetned a 27% ÁFA-t. Viszont itt bukik meg a dolog, ugyanis a VÁM bekéri a bizonylatot, hogy mennyit fizettél. Ugyebár az nem 79.9 Eur. Én pont emiatt leveleztem a kínaival, hogy így nem kérem a csomagot, mire ő írta, hogy nyugodjak meg, vegyem át és majd ő kifizeti a 79.9 27-százalékának különbözetét. Én esetemben ez lenne a K11 410 Eurós árának 27 százaléka, plusz vámkezelési díj, cirka 50 ezer FT. Na ebbe ugye nem mentem bele, írtam, hogy írjon egy paritás számlát, amin az áll, hogy ő, mint feladó fizet minden felmerülő költséget. Erre visszaírta, hogy nyugodjak meg, rendezve van minden, csak vegyem át. Erre most kaptam az email, hogy megérkezett a csomag. Szívás. Most azt csinálom, hogy kitöltöm a vámkezelési megbízást úgy, hogy a feladóra terhelem a költségeket, aztán meglátjuk mi lesz. VPID számot egyébkét 1 nap volt igényleni a NAV-os mobilappban.
-
parfish
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Kávé után is elolvastam, és annyira nem vészes, elvileg lehet pont azt kérni amit írtál; a fedex rendezze. Így nem kell se ügyfélkapu se DÁP. (nincs is nekem semmi ilyesmim...)
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Persze, a holdraszállás se bonyolult dolog, van rá topik
Az más kérdés, hogy 50 éve sikerült párszor, de azóta se, soha senkinek 
Szóval már az bicskanyitogató, hogy akár egyszeri vámkezeléshez egy magánembernek is VPID számra van szüksége

A VPID számhoz meg DÁP/ÜK+ kell, amibe a beregelés 10 emberből 5-nek nagyon komoly problémát jelentett (tudom, van rá topik
).Elhiszem, hogy van olyan, akinek ez az egész procedúra nem bonyolult, de azért nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy nem volt jobb a korábbi módszer, amikor a nyomtatvány kitöltésével egyszerűen megbízást adtál a postának/DHL-nek/Fedexnek a vámkezelés elvégzésére és semmi mást nem kellett tenned, csak fizetned

-
parfish
tag
Ez jött ma a fedextől, elég bonyolultnak tűnik, 80€-t kell egyébként ráfizetnem a melléklet szerint.
Tisztelt Ügyfelünk,A tárgy rovatban található fuvarlevélszámon vámáruja fog érkezni.
A küldemény státuszát a https://www.fedex.com/hu/ oldalon tudja nyomonkövetni.
Kérjük Önöket, hogy a kitöltött vámkezelési megbízást, számlát, megrendelés visszaigazolást és az áru kifizetését igazoló banki bizonylatot pdf formátumban (max. 2 MB terjedelemben) az import.bud.hu@fedex.com e-mail címre szíveskedjenek visszaküldeni.
A megbizást legyen kedves a megrendelés visszaigazoláson szereplő értékek szerint kitölteni.
A kitöltendő nyomtatvány(ok) az alábbi link(ek)re kattintva érhető(ek) el:
Eseti vámkezelési szolgáltatás közvetlen vámképviselettel magánszemélyek számára
Vámkezelést csak saját VPID számmal rendelkező magánszemély kérhet. Amennyiben nem rendelkezik VPID számmal, úgy az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazásban, ügyfélkapu+ vagy DÁP -on keresztül elektronikusan tudja megigényelni.
Az alábbi linkeken talál segítséget a VPID szám megigényléséhez, illetve az azonosítószám lekérdezéséhez. A VPID számát mindig szíveskedjen feltüntetni vámkezelési megbízásán.
VPID igénylés Ügyfélkapu+ segítségévelVPID igénylés NAV-Mobil alkalmazás segítségévelVPID lekérdezése
Abban az esetben , ha feladóra szeretné a vámköltséget terheltetni akkor normál eljárást jelölve a fizetési módnál a Fedex kezességét kell jelölni és mellé irni, hogy feladó fizet. Amennyiben a feladó nem vállalta a fizetést jelezzük Önnek.Továbbá megkérjük Önt, hogy az alábbi rövid tájékoztatást vegye figyelembe a vámkezelési megbízás kitöltésénél.
Mindig legyen kedves aláírni a megbizást.
A Megbízó neve az a személy, akire a számla szól. Minden árut vámkezelni kell, ami az EU-n kívülről érkezik.
Ajándék: vámmentes lehet magánszemélytől magánszemélynek 45 EUR értékhatárig.
150 EUR számla értékig csak fizetendő Áfa van.
150 EUR érték felett viszont Vám és Áfa is lesz.A vámhivatal által az áru vámértékének helyességének vizsgálatára bevezetett fokozott ellenőrzés következményeként az ügyintézési határidő esetenként meghosszabbodhat.
A szolgáltatások díjait itt találják : https://www.fedex.com/hu-hu/ancillary-clearance-service.html
Üdvözlettel:
FedEx vámcsoport -
-
hahakocka
őstag
Elvileg ugyanaz az alapja van hogy ezt hozza be rá kb. Beelink a magja kb.
Persze nem egy az egyben de az alapjai azonosak elvileg.
Legalábbis ezt találtam a neten. Most lett is probléma de ez szerintem tápkábel kontakthiba gyanús. Volt hogy 1-2 percig volt jó azt elment kikapcsolt volt hgogy 45 percig s fel is raktam még gamet is pedig rá. S ha hozzáértünk a tápkábelhez vagy feljebb raktuk az asztalra jó lett majd 10 perc múlva elment a gép megint. De ezt holnap le tudjuk tesztelni. HDMI kábelt 2-3 at 2 monitoron 1 tv-n teszteltük nem az volt a gond. De visszacseréli a srác ha gond van azt mondta még megnézzük holnap vagy hétfőn. Ez is kínai külföldről érkezett. Lehet biztosabb ha itthoni boltból veszed bár az is Kínából jött az tuti csak sokkal drágább amúgy. Mert oda azonnal vissza tudod vinni ha gond van. Ezt egy hétig tesztelte egy teszter srác aki ilyeneket és rollereket is elektromos bicajt is MINI PC ket is tesztel. S e srác barátja adja el ezen dolgokat mert ő ilyenekkel nem foglalkozik a munka és tesztelés és egyebek mellett. Kint voltam s magam vettem át amúgy. A srác megbízható a hardverapró szerint teljesen mielőtt valaki írná! Ez amúgy 109e Ft volt és ugyanez 170-180e volt asszem külföldről amúgy. Ez is ugyanaz csak 8745HS kb ugyanaz mint a H255 -
hahakocka
őstag
A Ninkear Mini PC kről mi a véleményetek? Úgy tudom a Beelink kb az alapja az egésznek. Mostanság 420-450 euróért is mennek 8745-HS-8845HS esek.
-
parfish
tag
Kaptam ma reggel egy üzenetet és emailt is a fedextől, hogy jó lesz e a 20. hétfői kézbesítés. Meglátjuk hogyan alakul a továbbiakban a dolog.
-
azbest
félisten
Garancia teljesen nincsen. De ha nem veszed át, az is lehet veszteséges, nem biztos, hogy az adóra hivatkozva jogosnak tartják a pénzvisszatérítést a paypalnál, nem tudom.
Az a baj, hogy nincs úgy leírva a mostani oldalon, hogy ez tuti eun belüli. A régi oldalon rendeléskor nem tudom ott volt-e. De zűrös.Ezért is ódzkodtam eddig közvetlenül tülük venni. Bár aliexpressnél sem 100% a garancia, hogy nem küldik -e máshogy, de talán picit nagyobb esélye van gond esetén az alival, mint harmadik féllel egyezkedni. De persze ott is lehet rossz ügyintézőt kifogni, mert egy reklamációra csak másodperceket szánhatnak valsz. Meg persze utólag könnyű okosnak lenni. Előre nem lehet látni a tutit.
-
parfish
tag
Én hétfőn rendeltem egy k8 plust. Ma jött mail, hogy úton a csomag. A csomagkövetés szerint hong kongból...Nem sok jóra számítok a fenti kommentek alapján...
-
sgx
tag
Sziasztok,
ha valaki "véletlenül" az utóbbi pár héten belül rendelt a https://de.gmktec.com/ oldalról, akkor hány nap múlva kapott bármilyen azonosítót a rendelési azonosítón kívül?
-
Darkness1
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Gondolom ez attól függ, hogy az adott modell van e EU raktáron vagy sem.
Számítani kell ilyesmire szerintem, ha kínai eredetű az áru. -
Gabonetta
aktív tag
Akkor inkább az Aliról érdemes rendelni.
-
pamesz
tag
válasz
Darkness1
üzenetére
Elvileg csak ÁFA van és kezelési költség, mert az informatikai cuccokra nem kell vámot fizetni. Viszont ez így, akkor is szívás. Jelen esetemben a K11-re kellene még fizetni 50k HUF-ot. Írtam a supportnak, hogy vagy kifizeti, vagy megy vissza a csomag és full refundot kérek. Kíváncsi leszek mit ír.
-
Goose-T
veterán
Ez rohadt drága ám ennyiért. Én 50 ezerért vettem egy Firebat T2-t, amiben már volt 16GB RAM és 512GB SSD is. Ja és még aktivált Windows 11 Pro is járt hozzá (újratelepítettem saját telepítőről, és utána is tudta aktiválni magát).
-
pamesz
tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
miresz
veterán
Na végül is az N150-et rendeltem meg. Holnap elvileg meg is jön, telepítem aztán meglátjuk hogyan muzsikál. Remélem meg lesznek vele elégedve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

).