Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #151497 üzenetére
Tisztelt Gyúróság!
Nagytiszteletű BÁ' róúr elnököl.
Apollyon, kérem álljon fel.
A rómaiszék meghozta döntését.
Szófosásra felbújtás bűntettében ezennel bűnösnek találtam.
Az ítélet száraz, mint Bohos Kornél.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz Radnix #151493 üzenetére
ÁÁÁÁ megedzőttem már olyan vagyok mint az Orosz Tél.
Mai nap lesz a hab a tortán...13.30 kor meg kell jelennem a Csepeli Biróságon rágalmazásért.
Itt a családom jelentett fel édesapám testvérei, hárman és unokatestvérem mert kiírtam a valós dolgokat a Facebookra róluk.
1. Egyik testvére elfoglalta a zalai ingatlant mondom kifizetem az ügyvédet és a család és a többi öt testvér nevében tulhasználati pert indítunk ez meg volt beszélve ...mikor kértem a többiektől az ügyvédi költséget osszuk szét azt közölték velem akkor lássak pént tölük mikor az első dömperemet .
2. Mivel ezt a zalai ingatlant édesapám fizette ki a 60 as években egyedül, és rengeteget dlgozott benne ..egyszer csak fel hív szkipén az unokatestvérem és a halott édesapámat sértegeti,hogy semmirekelő volt ,nem dolgozott, s nekem nincs helyem és közöm a zalai ingatlahoz,
3. keresztanyám apám testvére...
Itt az első ugyből kifólyólag a testvérét kitagadva nagymamám miatt eltartási szerződést kötött a nagymamámmal ,évekig fizetnem kelett ezért havi díjjat...ő ápolta etette stb ezért. Mikor meghalt a nagymamám hagyatéki tárgyaláson a a korrupt ügyvéddükkel egy előkészített lemondási és ajándékozási szerződéssel lemondattak édaspám szántójáról a nevükre Mivel ez Keszthelyen volt és ment a vonatom sem elolvasni sem átnézni nem volt időm mit iratnak át velem.
Itt szerintem nem ez lett volna a helyes hogy egy perc alatt kelett dönteni és lemondatni valakit főleg egy hagyatéki tárgyaláson. az ügyvédnek ezt meg kelett volna küldeni a szándékát korábban...másik ezt a házat édasapám fizette ki, harmadik évekig fizettem a járadékot nagymamának hogy a nevemre kerüljön az amit korábban kifizetett az édesapám , és végül milyen keresztanya az olyan aki képes lemondatni a saját ügyvédével a saját keresztgyermeke szántóját, soha nem kaptam tőle semmit és ezt is inkább elvette.
Na ezeket finoman senkit nem rágalmazva kiírtam facebookra így mind a hárman feljelentettek rágalmazásért.
Ez volt a kiírás ráadásul csak ismerősök látják :
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Angel2014 #151496 üzenetére
És mit követtél el?
Agresszor vagy? Azért jó lenne tudni, hogy ha esetleg még egyszer visszamegyek a fitness 2000-be, és te is ott vagy, akkor elkerüljelek-e majd vagy sem >_<#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #151495 üzenetére
Így van....ezt egyesével adta be ...van olyan amit elkövettem de sok indokolatlan volt ..javarészt mivel fél, és tudta azt mit tett az volt a szándéka börtönbe juttason .
HussarF Az bizony...7 hónaposan simán járt már. Egyedül csúzdázott a 2 méteres nagycsúzdán, [link]
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #151491 üzenetére
Azert aki ellen gyanukent felmerul 27 kulonbozo eset az valszeg nem artatlan. Ennek ellenere tobbedszer hozod ezt fel ugy h meg te erzed sertve magad. Ismerve ahogy viselkedni szoktal sajat magad elmondasa szerint ebben testi sertes, garazdasag, fenyegetes, rongalas, szemelyi szabadsag megsertese, zsarolas, garazdasag stb tuti szerepelt ki tudja hany rendben. Vagy gondolom a tobbrendbeli eseteket osszeadva jon ki a 27. Mondjuk ez nagyon idetartozik xd
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #151490 üzenetére
Olyasmi...hogy az enyém nem tudom, megcsalt az anyja 27 ügyben jelentett fel 6 hónapos kora óta nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #151488 üzenetére
Látod többet ér..
Mikor Bálint hat hónapos volt nem szopott már, beba h2 tápot szedett mikor játszottam vele úgy fülön vágott beszakadt a dobhártyám 2 hét betegállomány.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #151486 üzenetére
Esküszöm keresek valami szoptatós béranyát többet ér mint ha kokszolnánk!
Imétlem,hogy béranyát és nem bérapát!
[ Szerkesztve ]
-
válasz aelod #151471 üzenetére
Nem, mert így nem lehetett volna elrejteni a spontán ejakulációt
Amúgy itt is volt most egy, körbenyálaztam ezt is. 20-as felni volt rajta, de kitöltötte a belsejét teljesen a féktárcsa
-
Blackhole13
senior tag
Van ötletetek hogyan lehetséges az, hogy reggel első étkezésnek szörnyen rosszul emésztem a zsírokat, és egy fél napig küzd vele a gyomrom, ha pedig valami egyszerű ch-s reggeli után 2-3 órával eszem ugyanazt, akkor semmi baja?
-
válasz marked one94 #151463 üzenetére
Aztán közben kiderült, hogy nem is vagy kopasz
Én most csináltam egy viszonylag jót boomerang-gal, de insta sztorit úgy láttam, hogy nem tudok linkelni. Meg amúgy is telefonról néz ki jól
-
Woodslave
félisten
én is elgondolkoztam melatonin vásárlásán mert botrány xarul alszok. 1mg-osan keresek aki szedi honnan szedi?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz marked one94 #151463 üzenetére
nem az én vagyok a gyúrástól
-
Mukucs
senior tag
Jó de a pushpulleg leginkább heti 4szeri edzéshez van, nem?
Tehát nem pihen a felsőtest 4 napon keresztül...
Az izmok felosztásán változtatnátok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz marked one94 #151460 üzenetére
erőemelő létedre kicsit sokat mutogatod magad
de ez bőven jó. Milyen magas vagy amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz Mukucs #151458 üzenetére
Igen mert ugy hangzik jól. Push/leg/pull meg kimondani is rossz
Aki meg nem tud eleg ch-t bevinni egyen pizzat vagy hambit
Én be is hiztam igy 85kg ra[link]
Jovohet utan mar azert visszafogom magam decemberre ujra 80-82kg korul kell lenni.
Woodslave: Fenébe megelőztél
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Mukucs
senior tag
Push/pull/leg osztásban heti 3x edzéssel muszáj a 3. Napra tenni a lábedzést?
Nem lenne célszerűbb betenni mondjuk a 2. Napra?
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #151454 üzenetére
igen, ha valakinek el van mászva zsír/kreatin/cukor/stb, de muszáj jót hozni pl. munkaalkalmassági vagy PÁV-os jogsi miatt
én magamnak csináltatom, saját magam b..znám át vele, ha "bekészülnék" egy vérképre
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #151450 üzenetére
évi 200 edzés
nincs meghackelve
[link]
Én úgy vagyok vele, ahogy egyik nagy öreg mondta:
"Tarts meg mindent, ami működik és dobj mindent, ami nem"Ezt alkalmazom kajára, edzésre, pihenésre. Úgy állítottam össze, hogy éveken keresztül fenntartható legyen, se anyagilag, se egészségileg, se az élet más területében ne érjen hátrány miatta.
Én szeretek inkább mindenben átlagos lenni, mint egy dologban jó, azon kívül mindenben szar.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Mukucs #151444 üzenetére
az előtte lévő 4 órában sincs 3 perced felönteni forró vízzel?
-
Mukucs
senior tag
válasz Zola007 #151440 üzenetére
Állat..
És ha a zabos procedúrára elkészítéssel-evéssel (ivással) együtt van 10 perced, akkor mi a megoldás?
4:20kor kelek, 5 kor már indulok dolgozni, de mással is kell foglalkozzak, nem csak a zabbal. Utána 8 kor van kajaszünet, aztán 2 ig nadi..1-1 banán, ez-az.. nos?
-
Zola007
veterán
válasz aelod #151439 üzenetére
mai reggeli nekem is 3 tojás, 1 pritaminpaprika, 1 sima, 2 zsemle (szigorúan 16 forintos legolcsóbb anti-gyúrós zsemle)
bár én ilyen 85 grammos tojásokból nyomom, szóval így lesz 3 tojásos rántotta 6 sárgával
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Mukucs #151426 üzenetére
Te lassan nagydoktori szintre hozod magad önszopatásból
100x leírtam már, hogy 1x tömeg zab + 2-2,5x tömeg forrásban lévő víz
Hagyod állni fél órát és még Gordon Ramsay is megnyalja a 10 újlányt.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #151437 üzenetére
Én szombaton a tojásom alá vágtam 100g házi szalonnát. Cht nem ettem mellé csak paradicsomot meg paprikát. Ugyan olyan éhes voltam utána és kb annyival mintha megcsináltam volna a zabos tojást, ahogy szoktam.
20 óránkénti 1x evés jön be
Szörnyethalnék szerintem.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz Apollyon #151437 üzenetére
én is így vagyok. Mondjuk tömegelésnél próbálkoztam könnyű kalóriával reggelre (gofri meg almapüré lidl - ebből könnyedén bemegy 500kcal reggeli után). De maradok én is a 3 tojás zöldség stb. megoldásnál. Bár a reggeli ch-től álmos nem leszek. Múltkor ettem egy svédasztalos reggelit, röhögtem hogy ha ez ebédre lett volna tuti kóma
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #151434 üzenetére
El nem tudnám képzelni, hogy reggelire zabos cumót egyek tojás helyett. Én mindig reggel viszem be a legtöbb zsírt, azzal egész sokáig elvagyok, egy zabos kaja után beálmosodok, és ugyanúgy éhes leszek mintha csirkerizst ennék csak. A zsíros kajával kibírom 3+ óráig is éhség nélkül, zabbal (vagy egyéb ch-val) kb. 2 óra...
Persze kinek mi, van akinek ugye a 20 óránkénti 1x evés jön be, vagy mi volt itt a múltkor.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz Jim-X #151431 üzenetére
Persze. 1 ujjnyira ellepi a víz a zabot és mikro. Sokkal jobb lesz. Csuszmákos tejbegríz szerű állaga lesz, utána meg ha kihűlt kicsit megy bele ízlés szerint gyümölcs vagy fehérje.
(#151430) Mukucs
Edzés után fehérjével én is megiszom. Lehúzom és kész. Akkor is egy 165g-os adag a jussom.
(#151432) Woodslave
És az csak a reggeli
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #151428 üzenetére
komolyan mondom ha valaki más mondaná (mármint akit még ennyire se ismerek) nem hinném el hogy meg lehet enni 165 gramm zabot egy adagra.
Jim: ja. Este megcsinálom, bele mondjuk fagyasztott meggy vagy mazsola és éjszakára hűtő. Jobb vagy nem nem tudom, nekem így nem okoz problémát, korábban ha nem így ettem nagyon savasított.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #151425 üzenetére
5 étkezés.
Ja és a tojásrántotta reggelire, de az csak 3 XL-es tojás. Szal napi 6x vagy 7x eszem, attól függ meddig vagyok ébren. De ez most így jó és kényelmes.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
válasz Apollyon #151424 üzenetére
jóvan azért ez a 310 gramm se semmi. Hány kajára eszed meg?
Most annyit változtattam, kipróbálom a 2x 75 gramm zabot. A 100 gramm edzés előttnem teszi túl konfortossá az edzést pedi másfél óra is elteli, de így tömegeléssel súlyosítva nem túl előnyös
-
Zola007
veterán
válasz do3om #151417 üzenetére
ki beszélt itt alkoholizmusról
A kajának ki is kell jönni valahogy, te nem szoktál újságot vinni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
Kellett orvosi alkalmassági, mert lejárt a jogsim, így aztán ha már ott voltam, éltem a lehetőséggel és beutaltattam magamat vérvételre.
Nem sok meglepetés ért: magas kreatinin és kreatin-kináz szintet állapítottak meg.
Reggelente 5-6 g kreatin megy, heti 4 edzés, soha nem eszem zöldséget, csak ami a hamburgerembe kerül. Ezen paraméterek mellet a következő értékek adódtak: [kép]Kíváncsian várom a laktóz intolerancia tesztet, ha egyszer kapok időpontot...
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #151415 üzenetére
én örülnék, ha büntetlenül tudnék annyit zabálni
Az edzéstől csak 2 dolgot szeretek jobban: kajálni és ***niMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz aelod #151402 üzenetére
én még szoktam. utána küldeni egy fél liter tejet, hogy tutira megfulladjon
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #151407 üzenetére
Este lemérem, amúgy 1,2 (egy egész két tized) bögrét szoktam főzni, ami 1 nap alatt elfogy ha csak rizsből van ch.
Ez az a mennyiség, amit kimatekoltam szemre úgy, hogy még nem leszek éhes ha ennyit a megadott időközökkel megeszek. Tudom ez gyökérség stb., csak nem akartam belefolyni a méregetős dologba, mert elkap az ékszíj, és ha elkezdek kalóriát is számolni, megőrülnek otthon ha külön főzök magamnak.Ja és nem párolom, hanem ~ 2,5-szeres mennyiségű vizet adok hozzá és úgy főzöm. Nem szeretem ha pergős, az nekem száraz, én úgy szeretem ha nedves.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
válasz Apollyon #151406 üzenetére
aha. Az kb. 1.2 kg ha simán vízben főzöd. Lehet ha valami tuti párolója van az embernek, vagy sikerül pergősre csinálni akkor nincs annyi.
én kétszer eszek egy nap és mérem. 250 gramm de most már inkább 225 gramm. De két alkalomra se kényelmes megenni igaz nem szószós.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #151405 üzenetére
Kicsit hülyén fogalmaztam... szóval azt akartam írni, hogy szósszal az egyébként a nem túl finom rizs is finom lesz.
Nem számolom, de ha egy nap csak rizsből viszek be szénhidrátot, akkor szerintem simán megvan a 300-350 gramm.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #151398 üzenetére
Mondjuk ha jól el van készítve a rizs, napi 20x se lenne "uncsy"
Bár pl. a krumplit én is jobban komázom. Az összes rizshez pedig ha szószos csirkemellet csinálunk, pl. szechuánit (alias takony), akkor dupla zsé rizs über frankó.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
senior tag
Szegediek közül tervez valaki a héten Myprotein rendelést? Alpha Ment akarok venni, illetve C-vitamint, beszállnék a postaköltségbe.
Apropó C-vitamin: van bestbuy? Vagy vegyem a Myproteinről?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest