- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
marked one94 #152882 üzenetére
Akkor valoszinuleg en szurtam el, nem irtam le rendesen a parametereket.
Kb 180 centis 28 eves ferfi vagyok ehgyomor reggel 80kiloval. Ebbol netto kb 10dkg izom es van egy tisztes pokhasam.Kifejezetten olyan helyet keresek ahol csoportosan lehet edzeni. A kondival sem lenne bajom, de mivel nem csinaltam sosem full kezdo vagyok es az elejen szerintem benaznek stb.
Ezert gondoltam hogy, jo lenne egy oktato. De a szemelyi edzo retek draga.
Emiatt lenne jo a csoportos edzes mert azok olcsobbak.
Tehat igazabol csak egy olyan hely kellene ahova jarhatok par honapig oktatasra edzesre valamire es utana gondolom menni fog magamtol is.
Nem az a lenyeg hogy gyors legyen az eredmeny a fontos. Falat maszni sem egy het alatt tanultam az egyetemet sem egy het alatt jartam ki. Jo munkahoz ido kell -
oszi666
őstag
válasz
marked one94 #152880 üzenetére
Direkt odairtam hogy ha van mas javaslat az is johet mivel nem ismerem a temat de azert koszi.
Nem akarom magam romma gyurni csak le akarom adni a hasamat. Ugy tudtam eddig hogy erre a crossfit alkalmas. -
oszi666
őstag
Sziasztok!
Ot ev tespedes utan mar nem tudom azt hazudni magamnak, csak a kiados ebed miatt van pocakom es lassan 30 leszek ideje gondolnom a jovore es mozogni.
A tanacsotokat szeretnem kerni.
Sose voltam gepen edzos konditerembe jaros ezert valami csoportos edzest keresek. Olvastam a trxrol es a crossfitrol ezek nekem elegge bejonnek. Ha van valami mas otletetek, azt is meghallgatnam.
A lenyeg, hogy mivel sose edzettem gepeken, ilyesmin mindig vmi "rendes" sportot uztem, kellene valami oktato vagy ilyesmi aki legalabb elindit de a szemelyi edzot nagyon draganak talalom.
Edzest keresnek valahol az Arpad hid es a corvin negyed kozott. Van diakigazolvanyom meg szoval az ar talan nem akkora gond. Hetkoznap altalaban delutan ot utan mennek mondjuk heti ket alkalommal.
Tudtok ajanlani valamit?
Elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)