- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Ez csak nekem új, hogy van olyan serpenyő, amihez nem szükséges olaj egy sütéshez?
Bevallom, sosem hallottam ilyenről.Update:
Oké, kerámiás nem teflonos, nem szóltam semmit -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, de hátha azóta van tapasztalat.
tápkiegnagyker-ről van valami tapasztalat? attól félek, hogy hamisított terméket árulnak, de nagyon kedvező az ár!Bármit tudtok róla?
köszi
-
Tamoo
nagyúr
válasz
AsakuraDave #151986 üzenetére
Jah. Derekaztam meg galamboztam egy jót.
-
kk831228
addikt
válasz
aelod #151989 üzenetére
Voltam egyszer high end show-n a westend-be, és az audiophile-ek is hasonlóan kellemes izzadságszagúak voltak, persze ing stb... Ilyenek a "kockák" is néha, sőt sok milliomos is ilyen... Nem érdekli őket, annyira királyok már...
XIV. Lali is csak 2 - szer fürdött életében, ha igaz..
Szóval... 👌😎
-
rwin5
őstag
válasz
marked one94 #151957 üzenetére
hol vetted a cipőt?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
AsakuraDave #151979 üzenetére
Ez is lehetett volna NSFW.
Nem volt kellemes ahogy nagy hangerőn megszólalt, hirtelen nem is tudtam kiXelni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
AsakuraDave #151979 üzenetére
Őszintén szólva valami kamerába pucsító segges jónő felhúzás videóra számítottam mint motiváció, erre belinkelted ezt és még te bzizol másokat?
-
Angel2014
addikt
válasz
bandus #151968 üzenetére
Ez....Vida Fittness Sebestyén Ágnes alsó derék edzése.. ez nagyon megindította nálam a hátsó részen a zsírégetést , ill szoktam oldalra is csinálni...erről tettem fel videót is.
Így:
marked one94 : neked el kéne gondolkodnod inkább hogy neked is el kéne kezdeni súllyal növelve, és lehet megdobná a felhúzásodat is.
-
Angel2014
addikt
válasz
aelod #151967 üzenetére
Annak mondják nem? Felőlem lehet stuccozás is!
Mikor kell elgondolkodnia valakinek vegyen vissza az edzésből intenzitásból és a sulyokból ? Hiszen én sem vagyok már mai gyerek sajnos...nehogy esetleg valami nagy gigszert csináljak...Arnold is edz de nagyon pici súlyokkal.
-
Angel2014
addikt
válasz
aelod #151965 üzenetére
Igen már szóltak a kevés is néha több lehet...PL: ma is!
Váll edzés:
Oldalemelés 18 kg 6x8
Vállból nyomás ülve 80 kg 6x8
Vállgép mellről 60 kg 6x10
Állig húzás 60 kg 6x10
Galambozás 38 kg 4x15
Ülve hátsóváll 16 kg 6x10
Kötéllel csigán hátsó váll 130 kg 5x10
Előreemelés 16 kg előre néző tenyérrel 4x16 nonnstopp és kalapács fogással 4x16 nonnstopp
Hasgép 5x20 45 kg
Lábemelés 4x20
Derekazás 4x20
30 perc kardió..
30 perc szauna volt ma
-
Woodslave
félisten
válasz
Mukucs #151949 üzenetére
mondjuk azért kiváncsi vagyok milyen indíttatásból jutottál el az egyik programtól a másikig. Vagy miben látod a második programot jobbnak mint amit eddig csináltál, mert elég ha megnézed csak a nagyobb izomcsoportok esetében a volument már jóval kisebbnek mondható, az egyes testrészek gyakorisága ugye nem is kérdés... A megmozgagott súly megint fényévekre van (figyelembe véve az intenzitást mint az egy ismétléses max %-át)
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #151961 üzenetére
Nem edzésen kell erősnek lenni hanem majd versenyen
+1
-
Woodslave
félisten
válasz
én is levideóztam múltkor mert féltem hogy nincs meg a mélység. Ez a legalsó pozi ahogy ki tudtam pausolni a videót
De valami fax beleguggolt előtte pedig az ülő lábhajlító végrehajtásomra lettem volna kiváncsi
-
aelod
veterán
válasz
Egész jó. Most legutóbb nekem 120,140,150 - 8-8-3 ismétlés ment.
(#151936) Angel2014
Tudjuk te 3 órát vagy lent a teremben heti 7 napot és még ott a cardio is.
(#151949) Mukucs
Komolyan nem értelek, mégis mire számítasz, hogy 3 hónap után ki leszel testnevelésedve?
. Kövess egy tervet csináld fél évig aztán változtass. Teljesen mindegy milyen edzéstervet linkelgetsz be ide nem lesz rossz vagy jobb. (Természetesen mindaddig amíg ki tudod pihenni és megfelelő mennyiségű jól összerakott étrend/kalória fedezi a regenerációdat)
Angel meg amúgy is bemelegít ezekkel mert meg sem érzi... -
válasz
Nem rossz. A munkasorozatról, amikor súly is van rajta, nincs felvétel?
-
marked one94
őstag
Jöttem linkelni egy normális guggolást nekem nincs semmi kifogásom hogy ne guggoljak elég mélyet
-
Mukucs
senior tag
Én nem türelmetlen vagyok, csak szimplán jól akarom csinálni ezt az egészet.
Szeretnék minél tájékozottabb lenni, ezért kérdezlek benneteket.
Szóval melyik tervet folytassam?
-
Zola007
veterán
válasz
AsakuraDave #151940 üzenetére
Ki fogja fizetni?
-
Mukucs
senior tag
Esetleg az 5x5 ös sorozat/ismétléstartományon változtathatok?
Amúgy ma kezdtem el egy másik edzéstervet, amiben minden izomra 2 gyakorlat van, már linkeltem is.
Eddig ezt csináltam, ezek mellé biztos kell még gyakorlat?
Ma ennek ugrottam neki. Azért jött a kérdés, hogy elég-e.
Jim-X: "1-2 ev es anyad nem ismer meg"
Bár úgy lenne!
-
Jim-X
őstag
válasz
Mukucs #151946 üzenetére
Ha rendesen csinalod akkor eleg. Amugy valtoztathatsz barmit ami neked a legjobban bejon, de az alapgyakorlatokat en nem hagynam ki.
Pl.: Azt mondtad ket gyakorlat mindenre, ebbol legyen egy alapgyakorlat mindig, a masikat meg tudod valtogatni. Legyen mondjuk a mell, met azt mindenki szereti
Mindig csinalsz valami alap mellgyakorlatot (fekvenyomas ruddal, egykezesekkel, dontott padon stb.) meg melle valtogatsz mondjuk egyik heten tarogatsz, a masikon tolodzkodsz, athuzol stb.
-
Mukucs
senior tag
De a lábra csak egy gyakorlat jut akkor, a guggolás, elég az "neki"?
Meg igazából mindenre egy, ne változtassak a gyakorlatokon sem?
Mondjuk egy döntött törzsű evezés helyett bármi egyéb? Vagy felesleges?
-
marked one94
őstag
válasz
AsakuraDave #151940 üzenetére
Egész korrekt, nekem volt pólóm meg trikóm meg mackó nadrág, szerettem amíg minek nőttem ki. Mondjuk én szerintem túl vannak árazva, de ez saját vélemény. Lényeg hogy nem gagyi a minőség.
-
AsakuraDave
őstag
Myproteinről vett már valaki ruhát? Barátnőm most rendelt egy leggingset magának mert már hónap eleje óta rágja a fülem hogy vegyünk már neki egy normális edzőgatyát. Szóval valakinek tapasztalat,hogy anyag minőségben milyenek? Köszi
-
patex1983
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz
patex1983 #151930 üzenetére
Ha tulsagosan is nagy az elteres, akkor hanyagolni kell a rudas es ketkezes (labas) gyakorlatokat. At kell allni az egykezes sulyzora, vagy valtva csinalni. Termeszetesen mindig a gyengebbik oldal hatarozza meg az ismetlesszamot es a sulyt
Edzestechnikai rovatunkat lattak
-
Zola007
veterán
válasz
Mukucs #151932 üzenetére
Túl sokat agyalsz
- "De nem jön a tömeg, vettem már tömegnövelőt, másik mérleget, 3000+ kcalt eszek, "Akkor csináld tovább.
" Pedig myfitnesspalba írom a kaját, de a hasam ugyanolyan girnyó és még nem vagyok 80 kiló szárazon, pedig legalább 3 hónapja edzek"
Mondtam, hogy túl sokat agyalsz.
Miután ezt ilyen egyhangúan megdiskuráltuk, egyél rendesen és csináld az eddigi alap edzéstervet folyamatos terhelés progresszióval további 3 hónapig.
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Heti 1x elég egy izomcsoportra 2 gyakorlat?
Pl hétfőn mell-váll-tricepsz, szerdán láb, pénteken hát-bicepsz s mindenre 2 gyakorlat!?
-
patex1983
őstag
Ha arra gondolsz, hogy a bal oldalad gyengébb, akkor nem. Asszimetria mindenkinél van, kinél nagyobb, kinél kisebb.
Nekem is gyengébb pont a bal oldalam, amíg nem kezdtem el edzeni, én sem vettem észre, de most pl. érzem, hogy jobb karral még simán menne 2-3 ismétlés, de ballal már semmi. Fekvenyomásnál ez hatványozottan jelentkezik... Egyszer majdnem emiatt maradtam a súly alatt, mert ballal alig bírtam kinyomni az utolsót.... Szép látvány lehetett....Emiatt én is jobban érzem, hogy a bal oldalam jobban "feszül". Ez van, majd megerősödik... Remélem
-
Deck
titán
Lehet kicsit furcsán fogom feltenni a kérdést de nem tudom, hogyan is fogalmazzam meg. Edzés közben a bal oldalon a szívemnél jobban érzem a bal részemet és feszül míg a jobb oldalt nem úgy. Ez nem probléma ugye?Mert, eddig fel sem tűnt ez.
-
Jim-X
őstag
válasz
Walter_White #151918 üzenetére
Egy megjegyzes: Ugyanolyan Ikejas zuhanyfuggonyom van az egyik furdoszobamban
-
Walter_White
senior tag
Köszönöm Szépen Mindenkinek
.
--
150-160g Fehérjével - 190g CH-val - 40-45g Zsirral diétáztam végig.
CH-t próbálom emelni fokozatosan hétről hétre - és figyelem a változásokat tükörrel. -
mayday00
őstag
válasz
Szép teljesítmény 🙂 Én gratulálok. + pont, hogy vállaltad az arcodat nem satiroztad ki😂
-
medica
senior tag
válasz
nehogy jojó legyen, inkább tartani kellene próbálni - jó eséllyel akkor is szedsz vissza idővel.
-
válasz
Ez igen, elismeresre melto valtozas, hogy igy leszalkasitottad magad.
-
Walter_White
senior tag
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest