Hirdetés
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy nem bírom a fehérjeport?
Kb 2 hónapja kezdtem el edzeni és edzések után iszok 1 adag myproteines fehérjét.1 hónapja kb enyhe nyomást/ nyomó fájdalmat érzek a hasam bal felső felén.
1 hétre abbahagytam kicsit enyhült, aztán ittam egy adaggal újra kicsit erősödött.
Más panaszom egyáltalán nincs.Lehetséges hogy heti 3 adag fehérje miatt lenne ez? Más megiszik napi 2öt.
Mindenesetre elmentem háziorvoshoz megtapogatott nem érzett semmit, kért székletmintát ott se volt semmi gond, jövőhéten megyek ultrahangra.
Ha az sem mutat semmit hogyan tudhatom meg hogy a fehérjétől van-e ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy ruhás topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest