- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #153494 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
marked one94 #153493 üzenetére
Mióta írtad, hogy a legerősebb vagy, azóta senki sem mer kommentelni. (szerintem félnek!)
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok, még a nyáron rendeltem Stillmass fehérjét, lassan elfogy, rendelném az utánpótlást, erre nem jön be az oldaluk, megsszűnt a cég vagy én csinálok rosszul valamit?
Másnak sikerült rendelni tőlük mostanában?Facebookon fentvannak ahogy látom, de az nekem nem opció.
-
Ne legyetek vakok, ott van, hogy Mr. Universe Class Two.
Angel jó hogy az első osztályban versenyez. Vagyis ott ver tönkre mindenkit... -
Zola007
veterán
válasz
marked one94 #153477 üzenetére
nem sokáig
már beadtam a vízumkérelmet chepelre -
válasz
marked one94 #153477 üzenetére
Most se te vagy
-
Angel2014
addikt
A poweresek lényege a versenyre a súly megtartása , hogy lehet az, hogy egy pl: egy 80 kilós ember az évek alatt megtartja a súlyát , de mégis erősödik és akár többet nyom mint egy bulder 120 kilós? Az edzésben lehet a titok?
-
Zola007
veterán
válasz
tibcsi0407 #153471 üzenetére
nálunk már most ilyen
meghirdettek megint egy akciót, 3 hónap kondi+spinning/aerobic 21ezer, rogyásig leszünk fogyókúrázókkal
mondjuk a blackfridayes 60 ezer / éves ről lemaradtam sajnos -
tibcsi0407
félisten
Höhö: [link]
-
Zola007
veterán
válasz
m3tr0 #153466 üzenetére
Bátorkodom újra leírni, hogy az ízületvédő az nem gyógyszer sérülésre, hanem egy - biológiai hozzáférhetőségében erősen kétséges - tápanyag egészséges szövetnek.
Ez olyan mintha egy tönkrement motorban olajat cserélnél , aztán várnád tőle hogy megjavul. Nem arra való.
Egy rossz motor megjavítására az alábbiakat szoktuk használni:
• diagnosztikai kütyü (röntgen, MR)
• szervizmunka (pihenés, rehab)
• szükség esetén új alkatrészt (ortézis, protézis)
• szerelőt (orvos, sebész, fizikoterapeuta) szoktunk használni
és utána nem ugyanúgy vezetjük, mint amitől tönkrement (edzésmódszer váltás) -
m3tr0
őstag
válasz
tibcsi0407 #153462 üzenetére
Nem tartom máshogy a lábaimat,plusz szerencsére mindig fel kell kelnem a székből,szóval jövök megyek napközben.
Tényleg fura,mert semmihez nem tudom kötni,hogy mitől lehet.(sem edzéshez,sem munkához, sem semmihez)
-
m3tr0
őstag
válasz
tibcsi0407 #153460 üzenetére
Azt kihagytam,hogy csak a jobb oldali térdem recseg és fáj.
-
m3tr0
őstag
Nagyon off de hátha...
Évek óta ropog a térdem, értem ez alatt,hogy mondjuk huzamosabb ülés után felállok és érzem,hogy jól esne nyújtózni, ekkor állva megfeszítem a testem,ezzel együtt a lábamat és térdeimet hátrafelé feszítve is, ilyenkor a jobb térdem hatalmas kattanással/reccsenéssel jelzi,hogy megvan.Ez fájdalommal nem jár,inkább jó érzés követi.
Ellenben a recsegésektől,fizikai terheléstől függetlenül egyik napról a másikra, durva hátsó oldali fájdalommal kelek reggel. Ma éjszaka alig tudtam kimenni a mosdóba,reggel a felkelés is nehéz volt,a munkahelyen meg kalózkapitány módjára járok. Ez a fájdalom kb. 2 nap múlva tökéletesen el fog tűnni,de egyszerűen nem tudom mi lehet.
Valakinek nem volt/van hasonló tünete?
Ötlet,hogy mitől lehet ez?
Tudom menjek orvoshoz, de őszintén nem tudom,hogy bármit is tudna rá mondani azon kívül,hogy felír valami gyógyszert. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #153443 üzenetére
500g rizs 360g (2*180g-os adag edzésnapon) zab. Nem fulladok bele, csuszmákosra kell mikrózni.
Nem azért eszünk, hogy finom legyen. Benyomod kész. Hétvégén szoktam finomat enni akkor van idő rendesen főzni is.(#153440) Angel2014
Vissza az alapokhoz. Az ősember is nyersen ette a húst. Majd mond el milyen volt a csirkemell nyersen.
#backotheoldschool
-
Zola007
veterán
-
flash-
veterán
válasz
BÁ Nutrition #153446 üzenetére
én anno tejbe öntve simán betoltam,(amikor még nem diétáztam) azóta most egyenlőre nincs zab,csak rizs edzés után
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #153446 üzenetére
ha épp nincs diéta, le is nyeled
-
válasz
gyuri860213 #153443 üzenetére
Zabálj kevesebbet, nem leszel disznó, meg könnyebb lesz megenni. Win-win, még cask egyetemet sem kell hozzá végezni
-
gyuri860213
tag
válasz
BÁ Nutrition #153442 üzenetére
350-400g kozott, attol fugg mit zabalok ossze😄 Ha mindent tisztan eszek akkor 250g rizs kell es 100g zab kasanak. A rizstol mar hanyok, egesz evben azt eszem, a zabkasa meg 3x ra dagad fozes utan es belefulladok mire megeszem, igy kenyelmesebb ha csak megiszom a zablisztet.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gyuri860213 #153426 üzenetére
Mennyi ch-t eszel h nem birod bevinni rizsbol?
-
Zola007
veterán
válasz
tibcsi0407 #153431 üzenetére
ki ne hagyj belőle
-
tibcsi0407
félisten
Két mérőkanál fehérjét ittam, sőt még egy adag kreatin is ment bele.
Azt hiszem itt az ideje, hogy megírjam a végrendeletem. -
flash-
veterán
válasz
smallmer #153380 üzenetére
zolpidem alkalmi jellleggel..
de amúgy magnézium citrát por (levekvés előtt 3-6 gramm)
és glutamin -
mike1334
veterán
válasz
smallmer #153380 üzenetére
Melatonin vagy orbáncfű. Mellékhatásokra azért less rá, nem mindenkinek jók.
Én orbáncfüvet szedtem mikor hótideg voltam a munka miatt, engem rendbe tett és a "mellékhatása" az volt, hogy olyan mélyen aludtam és olyan "színeseket álmodtam", hogy hajaj....nem is ajánlatos nappal szedni. -
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #153419 üzenetére
Én mostanában rászoktam a zabpehely lisztre (sima zabpehely csak le van darálva) kicsit drágább mint a sima zab de nem megy el napi x perc arra hogy zúgatom a darálót+ az nem is igazán finom szemcsés. 120g reggel shakerbe vízzel aztán edzés után fehérjével megint 120g, így nem kell hányásig ennem magam rizsből meg krumpliból hogy meglegyen a napi ch mennyiség. Gyomrom nem fáj tőle, nem puffaszt.
-
brownus
veterán
ez a topik, love ya all
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #153419 üzenetére
Mit vitatkozol? Inkább tanulnál, hogy kell tökösen csinálni
___Tegnap láb vót atta.
100-8,120-8,140-8,160-1 guggolás és még egy 100ba 12 pumpálás
6 sorozat lábtoló
Merev lábas 150-ig, fekvő hajlító és két vádli. Rotty. Karácsony előtti héten már nem edzek, pihenek egy 7-10 napot szerintem, amúgy sem lesz idő semmire olyankor meg nem akarok rohangálni. Utálom amikor sietni kell az edzéssel mindennel mert van mindig valami. -
Ļantos
aktív tag
válasz
gyuri860213 #153404 üzenetére
Haverom elment múltkor kivizsgáltatni magát mert az asszony rábeszélte, azóta halálos beteg. Előtte nem volt semmi baja. Mondjuk most se, de ha már nem a megszokott oldalára fordulva ébred azt hiszi itt a vég, aznap be se megy dolgozni
-
gyuri860213
tag
válasz
Ļantos #153403 üzenetére
Legfőképp Gyuri murdel meg
Ja már érzem ahogy elhagy minden erőmKíváncsi lettem amúgy mit lát rajtam amit én nem, így írtam neki hogy felvilágosítson a témában. Nem zárkózom el semmitől, tény hogy a stílusa nehezen emészthető de ha okosat mond és beletrafál valamibe azzal csak nyerek, bár tény hogy nálam egészségesebb embert szerintem nem fog találni...De ezt inkább lekopogom
-
Ļantos
aktív tag
válasz
kk831228 #153394 üzenetére
Pont ez a baja, hogy senki nem keresi a tanácsaiért pedig ő mindenkitől okosabb. Legalábbis erre ébred minden reggel.
Cserébe megüzeni ennek annak, hogy itt van biztos ami biztos, hátha valaki elcsábul és akkor ő segíthet. Megmentheti. Mivel egyikünk se tart igényt a szolgálataira így itt marad magányosan, tele ésszel, tudással. Merthogy mi mind megdöglünk a segítsége nélkül. Legfőképp Gyuri murdel meg, aztán az Ogre és aztán mindenki. Mindenki is. A gyúrás miatt. Meg a BCAA miatt, de leginkább a megevett fehérjemennyiség miatt. Vagy a koksz miatt. De lehet a Tinder miatt. Vagy Zola mindennapi agyzsibbasztása miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro