- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146699 üzenetére
most kétszer. Heti négyszer edzek, ezt tartom fenntarthatónak.
láb: (quad)
1 nap
guggolás 4-5 sorozat (attól függően rakok bele vetkőzőt a végére lehet több)
egylábas 2-3 sorozat2. nap
legpress 4 sorozat, utolsó restpause, aztán még kettő vetkőző, két szűk lábtartású 20-25 ismétléses
combfeszítő 3 sorozat.tehát a max volumen (legalábbis ha itt a sorozatot számoljuk és nem az ismétlést) akkor 19 sorozat.
Hajlító
1. nap fekvő lábhajlító 4 sorozat (ezt most úgy csinálom hogy "spiccelve" 4-6 ismétlés, leszorított lábfej bukás közelig
merevlábas 4 sorozat2. nap deadlift 3 sorozat - valamit kap azért ettől is
ülő lábhajlító 2-3 sorozatEz csak 15. De mondjuk némi átfedés nyilván van a quad dominánsabb gyakiknál akár guggolás, pláne split squat.
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #146698 üzenetére
És te hányszor edzel meg egy izmot egy héten? Mennyi az össz volumened mondjuk mellre, lábra, hátra?
Pont ezért szedtem napi 3x5g leucint (meg mert hülye vagyok
mypro fillérekért van) annak ellenére hogy megy 80g tejsavó, 400-500g hús és mellé 4 tojás / nap.
Emellett ez is érdekes: The Anabolic Effects of HIIT: 3x30s High Intensity Intervals Increase mTOR & Ramp Up Marker of Protein Synthesis by +43% in Men and +222% in Women -
Woodslave
félisten
pár érdekesség
1) You can build muscle in a calorie deficit. Fat loss is an energy-dependent process whereas muscle gain is a signalling-dependent process. - egyébként erre hozom fel mindig azt az elméletet, hogy minél többször kell edzeni egy izmot mert az a "jelzés" amitől izmot építünk. Logikusnak hangzik minél gyakoribb a jelzés (ami nem megy a recoverty rovására) annál több izom...
.
2) If you're trying to gain as much muscle as possible, don't focus on total daily protein. Instead, get to a total daily protein as a factor of protein per meal (sufficient to hit leucine threshold at each feeding) multiplied by meal frequency (considering the refractory period)
.
3) Aim to lose fat gradually if trying to maintain performance. Perhaps eat at maintenance kcals on training days and create a larger deficit on non-training days.
.
4) Consume the majority of your kcals and carbohydrates pre-training. Protein is the only macro you really need in terms of optimal recovery (thinking about adaptation rather than simply replenishment). There may also be some benefits of recovering with low CHO availability (augmented aerobic adaptations). -
Ļantos
aktív tag
válasz
Angel2014 #146685 üzenetére
30-40 kevés a nagy súlyhoz, bohóckodni kicsivel talán elég.
Ha nem pihensz rá a "nagy"súlyra 1,5 de leginkább 2 percet, nem tudsz "nagy" súllyal második, harmadik sorozatot csinálni csak csökkentett intenzitással, vagy belóbálva helytelenül. Ha úgy érzed, hogy de mégis, mert ki ha Te nem, akkor az a súly relatíve nem nagy, ergo nem erősödsz úgy, mintha valójában nagy súllyal edzenél.Diétában pont azért kell megtartani a nagy súlyokkal történő edzésvolument, mert az izmok így kényszerítve vannak arra, hogy a bevitt fehérjédet visszaépítsék magukba, míg kisebb terhelésnél hajlamosabbak ezt elfelejteni és esetleg jobban fogynak mintha folyamatosan erőltetve lennének.
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #146691 üzenetére
De mi erősek vagyunk és többször tudunk egyet
-
marked one94
őstag
válasz
gyuri860213 #146689 üzenetére
Az a nagysúly amibe max 1et tudsz nyomni
-
AsakuraDave
őstag
[link] Ázsiai genetika numba one!
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146687 üzenetére
12 -> állóképesség, 8-12 ismétlés hipertrófia, 1-5 erő egy f@szság.
Diétában is ugyan úgy kell edzeni mint nem diétában.
-
-
Angel2014
addikt
Fogyás, szálasítás , zsírégetés , alatt érdemesebb lenne pici súllyal 16-20 as szériákat csinálni ? 20-30 mp pihenővel? Vagy esetleg super szettezek megállás nélkül pici súllyal?
Most nagy súlyon vagyok 8-10 es szériákkal 30-40mp-én.
Melyik lenne a jobb és ideálisabb?
Régen a csepelben egy kokszos bady bulder versenyző alig 1 1,5 hónap alatt versenyre vágta magát így..pl 54 es karról 48-as szálast csinált versenyre.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146683 üzenetére
(#146682) Woodslave
Megérett a világ a pusztulásra
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146679 üzenetére
Csak nehogy insta influencer legyél mint a korábban linkelt gyerek
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #146676 üzenetére
Ettől félek én is.
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146668 üzenetére
csajpdnak lassan nem jössz be, lehet érdemes alternatív útvonalakat is feltárni
-
kk831228
addikt
válasz
gyuri860213 #146674 üzenetére
nem rossz ez a technika
-
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #146675 üzenetére
Leszarják, a pénzüket így is megkapják, az egójuk meg csak nő.... ha az izmok nem is
Vendégből mindig lesz elég mert divatos manapság gyúrni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aelod #146669 üzenetére
Legalább nem elbaszott ego edzést csináltat a tanítványokkal, mint néhány edző itt a nyíregyházi Cutlerben. Komolyan mondom rosszul vagyok, ahogy nézem a rángatózásukat. Az edzők pedig egy szót sem szólnak nekik érte..
Több embernél is látom. Miért nem szólnak? Van ennek valami szakmai magyarázata? Vagy csak nincs kedvük a hülyékkel vitatkozni? -
gyuri860213
tag
válasz
aelod #146673 üzenetére
random emberektől lesi le a mozgásmintákat.
Érzem már mi lesz a mozgásmintám a jövőheti lábazáskor / guggolásnál.
-
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #146670 üzenetére
a tárcsát kívánta meg
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146668 üzenetére
Techinkát lesi el. Jóhiszemű vagyok. Velem is volt már ilyen. Másnap láttam ua. csináltatta mindenkivel az adott edző...ami nem baj csak értelem szerűen alapnak kellen lennie egy edzőnél a gyakorlatok változatosságának...
-
gyuri860213
tag
Újabb csámcsogni való. Teremben ahova járok vagy egy edző, valami Árpi. Jó vastag poweres kinézetű csávó és mindig figyel edzés közben, amikor meg összenézünk elkapja a tekintetét
Múlthéten hátaztam , merevkaros a végén, földön szoktam térdelve (így a pucsítástól nem fáj a derekam és a tartásra sem kell figyelni) Állok fel, látom hogy engem bámul miközben a vendége meg ezerrel dolgozik mellette. Következő széria, ugyanúgy bámul....
Tegnap lábnap végén 2 szett kitörést csináltam a teremben körben, Árpi fellépést csináltat és engem figyel ahogy közeledem feléjük, mikor odanéztem láttam hogy néz majd elkapja a tekintetét mikor ránézek, aztán újra meg újra....
Nem mintha ránézésre meg lehetne mondani de nem AZ a típus. Remélem nem szexkommunát akar velem egy német juhásszal és kerti törpével.... -
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #146663 üzenetére
Klasszikus idegrendszeri túlterhelésnek tűnik. A lábizomzatnak van némi átkeresztezési az arccal, az álli részen több triggerpont is van
Az arc izmai kicsik, dehidratáció, hipovolémia vagy hiperozmózis esetén a legkisebb izmok gyorsan reagálnak rá. Valószínűleg a tejsav szintje is az egekben, ilyenkor a mimika összeomlik.
-
brownus
veterán
válasz
gyuri860213 #146663 üzenetére
tényleg ez engem is érdekelne, Zola, ez nem az, hogy a vegetatív idegrendszerével van gond?
vagy csak egyszerűen geci fáradt, nicht minőségi elegendő pihenés..
-
gyuri860213
tag
Mikor túlságosan beüt az edzés előtti.
A régi teremben is volt egy tag (alkesz csávó, folyton borszaga volt ) aki ugyanígy rángatta a fejét random időben. séta közben, gyakorlat előtt, alatt. Gondolom csak tikkelt, de Zola biztos kijavít ha nem így van. -
Jim-X
őstag
válasz
gyuri860213 #146658 üzenetére
Ja, a csajoknak meg mutogatja keped... aztan ott sikitoznak
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146655 üzenetére
Ezeket a köröket mi is lefutottuk már. Csak nekem sosem mondják, hogy túl izmos lennék.
Diétában egy apró kis odaszúrás a kicsinek és össze csoffadtnak érzem magam panaszkodásomra, hogy most az is vagy felemelő tud lenni
Hiába az asszony már csak ilyen.
-
gyuri860213
tag
válasz
HussarF #146650 üzenetére
Azert nem kover, sot nem is tulsulyos.,atlagos noi test, van rajta 5kg zsir es akkor mar a torzse is eles lenne. 56kg es 160cm. Azert nem ennyire tragikus a dolog, ez csak pillanatnyi noi hiszti volt. Azota nem hoza fel. Nem veszem komolyan az ilyeneket csak panaszkodok hogy milyen mar az asszony mikor a belemet kidolgozom hogy buszke legyen ram😉
Kiallás?! Az milyen pokemon?! 😃 10 eve nem csajoztam, azt se tudom mivel szolitanam meg😅 -
-
válasz
gyuri860213 #146642 üzenetére
Olyan van, hogy nagy a felsőtested a lábadhoz képest, akkor buzique vagy és lábra kell edzeni. Olyan nincs, hogy valaki annyira izmos, hogy kicsi a feje, az nem amorf. A fej nem számít hozzá az izmossági testarányokhoz. Minél izmosabb, annál jobb.
Ne bassza már meg, hogy beszól a testedre, mikor ő meg IR-rel meg pajzsmiriggyel küzd. Gondolom akkor azért nem egy modell alkat, te meg mégis kitartasz mellette.
De amúgy van egy jó hírem, ha megunod a hülyeséget. Ilyen testtel, ha van mellé egy jó kiállásod, akkor találsz nőt, amikor csak akarsz(#146643) Ļantos
Olyan nincs, lásd fentebb.(#146648) Woodslave
Kíváncsivá tettél, mi az az egy? -
Woodslave
félisten
válasz
ezen kívül egyet tudnék kérdezni és ha a válasz nem akkor azt mondanám azonnal költözz
-
BeZol
őstag
Hali!
Eddig 4dl vizbe tettem 100g zabpelyhet majd ra a bsn true mass csokis tomegnovelobol, viszont voltam etelintolerancia teszten, es nem kene se zabot, se rizst egyek.
Most a rizs helyettesitesere vettem amaranthot, quinoat es kolest, a heten vegigkostolom melyik a bejovos, viszont a reggeli turmixos 100g zabpehely helyett mi az, amit ugyan igy belerakva azonnal turmixolva fogyasztani lehet?
Tojast sem ehetek, es puffasztott rizs is kilove, de en eleve kenyelmes vagyok, elmosogatassal egyutt 2 perces muvelet reggel egy ilyen turmix megivasa, csak a zabpehely helyett irjatok vmi jo kis helyettesitot, es h hol lehet kapni olcson
Koszi! -
Ļantos
aktív tag
válasz
Molnár Petinek kicsi a feje a testéhez képest, na az már full gáz.
-
gyuri860213
tag
válasz
aelod #146634 üzenetére
(#146632) HussarF
Ez ugyanaz, amikor az átlag 25-30 tzs%-os csaj beszól neked, hogy bocs, de szerinte te túl izmos vagy és ez már nem jön be a nőknek.
Azt mondja nekem tegnap barátnőm miután leszálltam az airbike-ról. " Le kéne már állnod a felsőtest edzéssel mert kezdesz amorf lenni. kicsi a fejed, csináljak mást , nem fogsz tetszeni... " Mondom mell-bicepsz volt, majd 15 perc intervall ezen a szaron, televagyok vérrel majd összeesek. Most nem nagyzolásból írtam azt az egészet,de erre mit lehet mondani.
10 éve vagyunk együtt és leszólja a munkámat. Persze leszarom mit beszél, mondtam neki hogy 77kg vagyok, nem lehetek túl nagy sem túl izmos mert olyan nincs.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
marked one94 #146640 üzenetére
Jó a forma
Zsolti példát vehetne róla.
-
aelod
veterán
Lesukov tudja mi a jó
-
Macka
veterán
válasz
marked one94 #146606 üzenetére
A fejeddel valami nem stimmel. Iszol te eleget?
A forma meg rendben van. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146635 üzenetére
Azért aludni fogsz tudni nem?
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #146633 üzenetére
Igen az már szerintem műtét jellegű dolog volt. Bár a tosz tudja.
(#146632) HussarF
Ez ugyanaz, amikor az átlag 25-30 tzs%-os csaj beszól neked, hogy bocs, de szerinte te túl izmos vagy és ez már nem jön be a nőknek.
Mondja ezt aztán este a zuhanyrózsával játszik kicsit a túl izmos férfiról fantáziálva.
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146631 üzenetére
nem tudom, de pl. azok az erek is amik Lantos Johnny vállán-mellén voltak nem úgy tűnik mint a rendes ügymenet részei..
-
válasz
gyuri860213 #146631 üzenetére
Mit finnyáskodsz? Ez ugyanaz, amikor az átlag 25-30 tzs%-os csaj beszól neked, hogy bocs, de szerinte te túl izmos vagy és ez már nem jön be a nőknek. Kiröhögöd, hogy mit érdekel az ő chubby véleménye.
A Páldi ugyanezzel a lendülettel röhög ki, hogy majd megtudod, csak gyúrjál még(#146633) Woodslave
Mondjuk az konkrétan visszér volt, amit műtöttek is, ha jól emlékszem. De rég volt már ez. -
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #146626 üzenetére
nem is neked kell, hogy tetszen, a csajoknak meg bejönnek az eres dolgok.
Csak egy pár példa :kék-eres
jólk-eres
audi eres-6 -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146626 üzenetére
Akkor a brokkoli a titok, most legalább megtudtuk. Erekből nálam sincs hiány viszont az én karom az övé mellett maximum úgy mutatna mint egy inas pulyka
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146623 üzenetére
Miért nem kiabáltál oda, hogy potato?
-
jpeetr
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #146618 üzenetére
Na jó, de meg kellett venni nagy tételben 100kilót
Most mit sajnálod már azt a kis haszont -
Woodslave
félisten
válasz
tibcsi0407 #146618 üzenetére
-
Pocee
senior tag
válasz
tibcsi0407 #146616 üzenetére
Sztem meg ,hogy ő 9ert továbbgondolja...
-
kicsiogre
tag
válasz
gyuri860213 #146589 üzenetére
Páldi az nem kaposvári ?
-
válasz
A motivációs poszterek is jók, a tribulust odaverik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
LOL, napi 5 kilót híznék.
-
brownus
veterán
válasz
te is ronda vagy mi, szegénykém....
-
Angel2014
addikt
válasz
Drága gyermekem te aztán jól kiöltöztél!
Jó a forma nagyon!
-
aelod
veterán
válasz
Diétám annyiból áll hogy már csak napi 1x eszek csokit, meg olyan 3-4000 kalória között legyek
Poweres diéta?
-
marked one94
őstag
Na kész a nyári formám
Diétám annyiból áll hogy már csak napi 1x eszek csokit, meg olyan 3-4000 kalória között legyek
ja és napi 10000 lépés meglegyen hétvégén meg egy bicikli túra. Heti 3-4 edzés megy. A reggeli súlyom 81kg
[link] -
válasz
gyuri860213 #146600 üzenetére
Most én azért is vagyok érzékeny erre, mert sokat melózom + hétvégén ősök házfelújításában segítettem hétvégente és nem nagyon volt időm pihenni. Az immunrendszerem gondolom legyengült. Lehet, hogy nem pucolták a melóhelyen a szűrőket, de a többieknek nincs semmi baja, szóval ez inkább egyéni szocprobléma
Az sem tett jót, hogy 30 fokról beültem a taxiba, ahol a sofőr 19 fokon nyomatta a légkondit. Gyakorlatilag beültem egy jégkockába. -
Jim-X
őstag
válasz
gyuri860213 #146602 üzenetére
Eljenek a legitarsasagok
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146600 üzenetére
Nem tudom mi az előírás arra, hogy mennyi időközönként kellene takarítani a szűrőket és fertőtleníteni, de a teremben annyira le volt húzva, hogy én is benyeltem egy ilyen göthét. Most már mérsékelten nyomatják az emberre. Alig lábaltam ki belőle én is.
Melóhelyen szerencsére nem jó a klíma. A klíma sem(#146598) inferno88
Én kb. 20.00 és 23.00 óra között eszem meg az utolsó kajámat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Automobilista 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!