- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyuri860213
tag
Ismeros. Continental vulkanizalo mukallomas, 10meters tartalyban vulkanizaljak a gumi szerelvenyeket, nyitakor gombafelho a 80fokos goztol, atlaghomerseklet nyaron 60fok. Ja en nem dolgoztam ott, csak ergonomiai szenzoros meresen voltunk, dolgozo meselte...
-
Angel2014
addikt
válasz
HussarF #146186 üzenetére
Kipróbálhatnák itt páran...lent 58 fok meleg, ...100000 zsák cukor vagy műtrágya...első zsákokat földről szedni, lépcsőzetesen letörni az aljáig ,hogy a raklapok amivel felküldöd elférjenek..mivel 16 méter magas...középső részt fej fölé kell föladni zsákokként, alsó sorokat ismét a földről kell felszedni..napi norma egy embernek 2200 zsák..és a következő a folyamata 20 zsák fér egy raklapra.amíg a daru kiemeli neked meg kel rakni a következő raklapot amíg a daru visszaér. Napi kesh..18000 ft.
Na én ezt csináltam 6 évig télen nyáron minden áldott nap.
-
Feriboy2
aktív tag
Tegnap volt szó a halak nehézfémtartamáról, találtam egy friss (tavaly decemberi) magyar laboratóriumi tesztet, 29 itthon kapható hallal: [link]
csak egy gyors ingyenes regisztráció és olvasható. -
válasz
Woodslave #146178 üzenetére
Tegnap beszálltam a taxiba(ügyfélhez menetet fizeti a cég
), 19, azaz tizenkurvakilenc fokra volt állítva a belső hőmérséklet. Azonnal megcsapott, ott kapta az utolsó szöget a torkom.
Hétvégén ősöket költöztettük, apám elkérte az új céges kisteherautót költözéshez. Első dolgom volt, hogy AC kikapcs, ablak leteker.
-
válasz
HussarF #146162 üzenetére
Előző válasz elveszett az éterben.
Szóval barátnőmnek már szóltam combfilé ügyben. Megy is a hentesünkhöz, hétvégén már azt fogom pusztítani. 800/kg-t mondott, ha jól rémlik. Az még a büdzsét is megkíméli, nem mintha számítana szerencsére, ha kajáról van szó.
Más: Az irodai légkondi olyan szinten szétkúrta a légutakat, hogy hihetlen. Ilyen még nem volt, de reggel rendesen fájt a tüdőm, torkom gyulladva, köpködöm a turhát. A légkondit a szobában kilőttem, ha valaki a controllerre ránéz, azt bepácolom, mint ez a pasi a combját(hatékony diéta
).
-
gyuri860213
tag
Igen, csak feljottem Pestre 2012 ben.
-
válasz
gyuri860213 #146170 üzenetére
Mezőkövesdi vagy?
-
Ijk
nagyúr
válasz
gyuri860213 #146166 üzenetére
Ne keresd mert elérted, pontosabban olyan közel kerültél a csúcshoz naturálban hogy igaz kozmetikázni mindig lehet, fejlődni apró lépésekben, de semmilyen csodamódszer nem fog látványos változást adni, legfeljebb a görbe tükörben, trikóban, megfelelő fényekben való mobilos 40x40 pixel kép.
-
-
válasz
Woodslave #146163 üzenetére
Sztem már a bennfentesek rég felosztották a piacot maguk között. Nem véletlen, hogy anno Csányi mennyit fektetett be sertéstelepekbe.
Nem is értettem, hogy mit akar ez disznókkal? Ez bankár meg focibuzi.
Aztán kijött, hogy csökkentik a sertéshús áfáját 5%-ra. Minden értelmet nyert. Biztos csak véletlenül nyúlt bele és szerencséje volt. Nem volt semmi belsős infója -
Ijk
nagyúr
válasz
gyuri860213 #146160 üzenetére
Még hiszel módszerekben?
-
válasz
aelod #146158 üzenetére
Én most lehet ráállok a csirkecombra. Vagyis részben. Csak abból filé kéne, nem akarok csontozni. Megnéztem kalóriatáblázatokat, nem különösebben zsíros az sem.
Az ÁFA csökkentés igazából azért kellett, hogy ne legyen annyi áfacsalás vele. De mivel az áfacsalt termék eddig is aránylag mélyen tartotta az árat, ezért ezzel a termelőknek kedveztek, hogy végre legyen valami profitjuk. Legalábbis így magyarázták. És ezért állt vissza az árszint.
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146154 üzenetére
ja csak az a nem mindegy, hogy valaki egy módszertől ha tele van kémiával izmosabb lesz, aki meg nincs az meg pont nem.
én megmondom őszintén ahogy korábban írtam lehet baj, de jobban hiszek még mindig az olyan embernek, mint aki az előbb általam linkelt képen (nem a testépítő forma) van Brad Shoenfeld akinál többet nem sokat foglalkoznak a hípertrófiával tudományos szinten.. Vagy Eric Helms, Alberto Nunez és társaik.
Mike Israetel. Mondjuk nála a naturálság nem kérdés (mármint hogy nem az)
-
gyuri860213
tag
válasz
aelod #146155 üzenetére
Na igen, kb az elmúlt fél évben kaptam rá a módszerére, azóta szerintem a két kezemen meg tudom számolni hányszor alkalmaztam. Nem naturálnak való az a volumen és intenzitás. Be lehet szúrni 1-1 ilyen szettet a végére vagy elejére de végigtolni a teljes programját...hát tuti nem regenerálódsz egyhamar. de tény hogy pezsdítő tud lenni az unalmas egyenes sorozatok és megszokott gyakorlatok után.
-
-
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #146154 üzenetére
Őt én is bekövettem. Brutál izomsűrűsége van. Persze alacsony de akkor is.
Mondjuk egy nem natural edzésmódszerét lekövetni le lehet. Kérdés, hogy mikor fogsz tudni regenerálódni belőle.
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #146139 üzenetére
Ezzel én is így voltam régebben. Szentségtörésnek vettem ha vállazáskor nem vállból nyomással kezdtük a napot, most meg... Én úgy vagyok vele ha egy kiemelkedő fizikumú testépítő (még ha látszólag tele is van mint a délibusz) a megszokottól eltérő edzésmódszert folytat az jelent valamit. Nem foghatunk mindent a kémiára.
Itt van ez a csávó!
Látszik rajta hogy tele van de mégis kiemelkedően vastag (jó tudom 160cm) és ezt az SST módszert nyomja főleg ami magas volumen és intenzitású óriás szettekből áll.
Párszor csináltam mellnapon ezt a szettjét keretben:
1x6-8 ismétlés bukásig
20mp pihenő
1x bukásig azonos súllyal
no rest
1x 5mp lassú negatív 20%al csökkentett súllyal bukásig
no rest
1x 5mp lassú pozitív 20%al csökkentetss súllya bukásig.
no rest
1x 30mp statikus tartás 20%al csökkentett súllyal.
ez egy kör, annyiszor ismétled amíg bírodén 4x csináltam végig edzőtársammal, a végén olyan savas lettem és izomlázas másnapra.. ja és utána még tárogatás, csigás összehúzás, tolódzkodás
-
aelod
veterán
válasz
Tamoo #146151 üzenetére
Én amikor 12órában (volt, hogy több is) fizikai munkát végeztem akkor elég sok mennyiségű kaját ettem meg. + heti 5 edzés. (Nem is értem, hogy bírtam
)
Ami jött felzabáltam. Mindegy mi volt. Emlékszem a nappalos üzletvezető mindig rinyált, hogy legyen ebédre darás tészta meg lecsó és ilyen nulla energiát adó kaják. Mondom baszki azzal aztán lehet sörös rekeszeket meg hordókat pakolászni...mondjuk utána kiettük a konyhát amit épp találtunk -
vendingo
veterán
Köszi a sok mellék infót, és tanácsot, de maradnék az eredeti kérdésem mellett, hogy melyik készítmény lenne a jobb választás.
Előre is köszönöm. -
Tamoo
nagyúr
válasz
gyuri860213 #146150 üzenetére
Targoncával?
Ha olyan aktivitása lenne, kívánná a kaját. De inkább nem okoskodok, nekem nem okoz gondot a hízás.
Elég levegőt venni hozzá.
-
-
gyuri860213
tag
válasz
aelod #146144 üzenetére
Nem biztos hogy az előfárasztás a jó kifejezés egy izolációs gyakorlatra. Persze itt is lehet bukásig csinálni, általában így is van, de messze áll egy komplex, összetett gyakorlattal elért izombukástól. Én személy szerint azért szeretem mert jól telepumpál vérrel anélkül hogy meg kéne szakadnom már a legelején így a komplex gyakorlatoknál könnyebb elérni a kívánt hatást, jobb az izomérzetem is. Kevés ch esetén azért nehéz rendesen bepumpálni az izmokat... De csak lábnál és vállazáskor csinálom ezeket, a többinél a klasszik vonalat választom, nagy súlyos, komplex gyakorlatokat elsőnek aztán izolálok a végén.
-
gyuri860213
tag
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #146131 üzenetére
Előfárasztást szoktam alkalmazni de nem feltétlenül egy szetten belül. Lábnál csinálom guggolás előtt feszítőt hajlítót szettben, 4-5 kört majd úgy jön a guggolás. Vállazásnál pl nem a sokak által preferált nagy súlyos nyomásokkal kezdek hanem a kedvencem a 3x3as dropset oldalemelés ülve. 16kg/12kg/8kg mindet bukásig, összesen 9 széria. aztán előre emelés egyenes sorozatok és úgy jön a military press vagy a viking press, power press. nekem bevált.
-
gyuri860213
tag
-
vendingo
veterán
válasz
bigmasterg #146135 üzenetére
Ott kezdődik a történet, hogy csirkét nem is eszek, csak sertés és marha. Szalonna, kolbász, sonka csúszik, szeletelt sertésből is csak a tarját, lapockát eszem.
A legfőbb gond az étvágytalansággal van, főleg a nagy melegben, illetve összevissza dolgozok és vagy annyira fáradtan esek haza, hogy csak bedobok valamit gyorsan, hogy mégse üres hassal feküdjek le, vagy melóban nincs időm enni.Most próbálok többet enni, de mindenképpen szeretném megtámogatni az étkezéseket extra kalória bevitellel gyorsan turmix formájában.
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg #146135 üzenetére
Én is ezt csinálom most. Kacsazsír és sertés zsírral főzök. Finomabb is minden
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Ismételten lenne kérdésem.
Elég gyors anyagcserém van, nehezen hízok, illetve gondot okoz a megfelelő kalória bevitel is, sokszor nincs étvágyam, nincs időm enni...
Dohányzásról leszoktam, gondoltam, majd megindulnak a kilók, de fél év alatt +2-3 kiló nem nagy eredmény.
Jelenleg rendszeresen szedek vitamint, magnéziumot, kalciumot, illetve a héten kezdtem fogyasztani a multi hypotonicot a nagy meleg miatt.
Keresek olyan terméket, amivel plusz "étkezést" tudok bevinni, illetve kaja mellé fogyasztva plusz kalória bevitelt tudok elérni.
A lényeg, hogy nem csak cukrot és azok különböző fajtáit akarom zabálni, mert abból bárki tud sok kalóriát bevinni. Nem zárkózom el a cukortól, de ne csak azért legyen benne sok kalória, mert tele van vele.
Anno zöld jumbot szedtem ilyen célra megtámogatva rengeteg túróval és tejtermékkel, pikpak felugrott 4-5 kiló, de annyira undorodtam a cukortól, meg a jumbo émelyítő ízétől, hogy abbahagytam.
Edzeni nem járok, de melóban pár tonnát megmozgatok apró részletekben.
Amikre gondoltam:
Meal replacement: Ebben nagyon kevés cukor van, pár gramm egy adagban.
Jumbo hardcore: Ez kicsit gyanús nekem, mert sok kalória van benne és csak 13g cukrot írnak.
Hyper Mass: Ebben elvileg nincs hozzáadott cukor, csak természetesen előforduló cukrot írnak, de arra nem találtam utalást, hogy pontosan mennyit.
Esetleg Muscle Mass?Ezek közül melyik lehet a jobb választás, vagy egyéb ötlet, tanács?
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146129 üzenetére
ja. én nem vagyok híve az előfárasztásos történeteknek meg triszetteknek, bár én is szoktam velük próbálkozni. De ez nem jelent semmit, csak igyekszem nem követni olyanokat akik idegesítenek bármi okból és nincs nagy csöcsük
-
gyuri860213
tag
Találkozott már valaki mellékvese túlműködéses zavarral? Van valami jó tanács? a ne stresszeljen mondaton kívül? Páromnál kiderült hogy elég magas a reggeli kortizolja (600 a felső érték neki meg 820) és valószínű emiatt van pajzsmirigy alulműködése és krónikus gyulladás is. Ja és mindezt nem sikerült az orvosoknak 2 év alatt kideríteni, én küldtem el egy kis guglizás után hogy nézesse meg a kortizol szintjét is, mindezt persze nem is az állami eü-ben hanem magán kórházban. MÁr ott tartunk hogy ha fizetsz se gyógyítanak meg.
-
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #146122 üzenetére
nem kell hogy még a te szemed is szúrja, szúrja ő magát eleget
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146122 üzenetére
ja valahol írja. Akkor is számít ha csak alap, mert vki trt-n van akkor is állandóbb "ellátás" van mintha full naturálban nyomod. Azért durva a képen a különbség.
Követtem a csávót, de nem értek egyet az edzésmódszereivel inkább nem idegesítem magam
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146119 üzenetére
trt megy nála azért az se mindegy.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #146119 üzenetére
Lehetséges. Egyszer egy Facebook csoportba (TWB, vagy Tesztoszteron, nem emlékszem) coming out-olt egy forma, leírta az összes kúráját, meg hogy évek óta "üres" és elég fasza a mai napig a formája, mert szinten tudja tartani.
Nyilván egy Mr. O tömeget nem lehet, de egy ilyet is, mint amit linkeltél lehet. -
gyuri860213
tag
válasz
aelod #146116 üzenetére
HÁt az igazat
Ki hiszi el róla? olyan mint egy faragott márványszobor. Full felesleges ez a parasztvakítás, max a 16 éves kezdők szopják be aztán 1 év után rájönnek hogy bcaa nélkül nem lesz akkora ugrás.
Itt van ez a fószer, állítja már tisztán csinálja, viszont a fizikuma még mindig elég masszív ahhoz mérten, lehetséges megtartani kémia nélkül full tisztán ezt a tömeget és szárazságot?
AMúgy meg elmehet a picsába, 18 évesen Ukrajnából 20 dollárral felkerült az államokba azóta megcsinálta a tutit. Jó-jó tudom irigy vagyok, mehettem volna én is, miért nem vagyok Ukrán... -
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #146114 üzenetére
mindig agyalok mi a rosszabb. De valszeg az, ha tényleg naturálok ezek az emberek
Mert ha nyilvánvalóan koxol, akkor legalább annyival tudja nyugtatni magát az ember hogy ő nem. Persze amúgy is genetika meg mittomén.
-
aelod
veterán
válasz
Mike Titan O'Hearn aki már 49 , biztos hallottál már róla, és ő is lifetime bcaa azt mondja
Mi mást mondana?
-
Woodslave
félisten
válasz
első mondtatnál mondom wtf. Aztán Mike-nál megnyugodtam
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave #146105 üzenetére
Nem lehetetlen, sok pénz és irgalmatlan mennyiségű BCAA kérdése az egész.
Amúgy ott van Mike Titan O'Hearn aki már 49 , biztos hallottál már róla, és ő is lifetime bcaa azt mondja, én hiszek is nekimegbízható arca van
-
gyuri860213
tag
válasz
AMD Power #146109 üzenetére
Ha nem diétázol (nagyon) akkor nem baj, leöntöd róla, átrakod papírtörlőre, aztán lehet enni. Én egy időben lidl olajos makrélát ettem sokat, olajat leöntöttem róla, aztán forró víz alatt leöblítettem a maradék olajat is majd a bőrét is lekapartam (mint az ázott wc papír kb) óvatosan mert sok zsír van alatta, aztán meguntam a macerát és azóta is tojást eszek
-
válasz
Ed3r_X_ #146104 üzenetére
Akkor pont fordítva, mint az USA-ban. Ott egy 20ezres városra volt vagy 3 olyan felszereltségű terem, mint Budapesten a legnagyobbak.
Na kitaláltam, hogy veszek a Crea Combat mellé valami por kreatint is, mert ha napi 8-at szedek a CC-ból, akkor 3 hetet sem bír ki. Cserébe nem kell púpos kanállal raknom majd a port, tényleg max 5 gramm, így 3 deciben is feloldódhat normálisan. Az meg pont elég ahhoz, hogy beszedjem azt a 10 tablettát, ami a reggelim
-
gyuri860213
tag
válasz
HussarF #146096 üzenetére
Nem szándékosan raktam oda, ez a mosdónál lévő tükör és így fértem oda illetve a telefon
de a lényeg látszik azért, nem vagyok még igazán száraz de alakul a törzsem is. amit kitakar a telefon, a has alsó részén még van egy kis pöcöllék
A segges combos azért kellett mert felmerült hogy csak felsőtestem van lábam nincs a 78kg miatt -
válasz
Ed3r_X_ #146104 üzenetére
4800 yen? 11 rongy egy kiló, basszus. Chepeli import vagy mi a fene?
Ez egy 100 ezres város és nincs egy normális termük? Szerintem elnézted, mert van ott 40-es kézisúly is: két kis japán vakarimaszka csajt a combjánál megfogsz, tudsz bicózni, ha kerítesz egy szumóst, azzal lehet fekvenyomni. Felhúzáshoz meg rendelsz a környékről használt fűtőelemeket, azok elég nehezek szoktak lenni. -
Angel2014
addikt
válasz
BÁ Nutrition #146075 üzenetére
Nem tolok semmit.és mindig viszek magammal arielt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na megnéztem Japánban a konditermet is (legalábbis ami itt van Chitose-ban). Hát nem valami jó.
- Fekvenyomó pad nincs is, csak Smith keret
- Legnagyobb kézi súlyzójuk amit összerakhatsz, az is csak 20 kg
- Van ugyan pár gépük, de még mindet Noé hozta a bárkán, de nem is ez a baj, hanem hogy csomó nem is állíthatóVágyom már haza, a jól megszokott termemhez, az az igazság. A kaja se olyan itt, fogytam két kilót 1 hét alatt, elég szemét kajákkal. Láttam fehérjét is náluk, 1 kg 4800 yen. Mondom kihagyom inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged