Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Egy kis érdekesség.... A ChatGPT válasza arra, hogy mit tud erről az egérről....
-
-
Arphox
tag
Kár, hogy nincs a weboldalon beépített gomb a köszönetnyilvánításra. De a lényeg, hogy köszönöm a review-t!
Rendelek is egyet.
-
válasz
Black&White #10 üzenetére
Nagyon szívesen.
Én örülök, ha tetszik.
Nagyobb egér a Madlions MAD G MAX. Viszont könnyebb. 49 gramm.
Mivel nekem nagy a tenyerem, azt kel mondjam, hogy kényelmes.
Ennek az építési minősége zseniális. Szóval, előrelépés lenne. Minden téren. -
Black&White
addikt
Köszi ezekért az egzotikusabb tesztekért!
Egy Darmoshark M3-ról mekkora ugrás lenne itt bármelyik egér, ami a kommentekben előkerült?
Nem vagyok egy HC gamer, sőt...
Ami az M3-ban tetszik, az a mérete (nagy tenyerem van), súlya és ugye árban sem volt rossz.
Viszont építési minőségben el tudnék képzelni valami jobbat. -
-
Sokkal tovább bírja az akksi az 500-as mivoltánál fogva mint a többi. Ezt tapasztalatból mondhatom , mert háklis vagyok az akksi időre.
Az akksiidő meg relatív mindenkinél. Minél magasabb a pollingrate annál kevesebb ideig bírja. Én leírtam az írásomban a saját használatomat.
Ha elolvastad az írásomat és megnézted a képet, akkor az alvó vagy hibernált állapot 10 másodperctől állítható. Én 30-ra tettem. És az egér azonnal felébred ahogy megmozdítom. De ezt jelzi a dongle-ön a zöld jelzőfény. Azonnal felgyullad. Sosem volt még késésem vele. -
niof
veterán
Jól beletettétek a bogarat a fülembe...
Jó szenzor, jó kapcsolók. Egyedül az akksi üzemideje aggaszt egy picit. Értem én, hogy egy hét alatt alig ment le, de mondjuk állandó 1000-2000-en (max., nem játszok) mennyit bír a kis 500-as akksi? Meg ami még fontos, lehet csak átsiklottam felette, de mennyi idő alatt megy aludni az egér? Van e és mennyi idő, illetve lehet e állítani ezt az időt (tétlenség)? Ha elaludt, mekkora a delay/latency megmozdításkor? -
-
-
NvidiaRTX
őstag
Nekem is ilyen van, király mouse.
-
Ha találtok benne hibát, nyugodtan jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest