Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57251) Hi!King válasza emvy (#57245) üzenetére


Hi!King
őstag

Ez szerintem személyiség függő, simán lehet, hogy felét a csapatjátékok, felét az egyéni sportok mozgatnák meg a gyerekeknek, csak előbbi jobban benne van a társadalmi szokásokban, elvárásokban, amilyen képet kialakítunk egy gyerekről általában. Abba gondolj bele, hogy gyerekeknél sokkal cikibb lemenni délután az iskola 200 méteres futókörére futni, mint kosarazni vagy focizni a többiekkel, akik lementek a pályára, ki is néznék rendesen az előbbi gyereket. Ellenben ha enyhülne az ilyen peer pressure, nem biztos, hogy ennyivel többen választanák a csapatsportokat. Én például anno kosárlabda edzésre jártam, de azt szerettem legjobban, mikor futóedzésünk volt alapozó időszakban (ami ott nyár, és nem tél, mint az atlétáknál).

(#57252) Hi!King válasza Studi (#57250) üzenetére


Hi!King
őstag

Egyesületi szinten az egyéni sportokban is van közösség, a tapasztalataim alapján általában jobb közösség, mint a csapatsportokban, mivel kevesebb a függőség a sportolók között.

(#57253) Agony


Agony
aktív tag

Érdekes, hogy külföldön (pl. Amerikában) a futás is elég népszerű. Csomó fiatal sponzorált futó van, népszerűen a cross country futóversenyek és rengeteg a collage sport klub, ami nálunk kb. a gimnáziumi/főiskolás korosztálynak felel meg.
De ott gyanítom jobban is támogatják az atlétikát, mert ha megnézem bármelyik ottani kis/nagy youtuber videóit, amin feltűnik egy atlétika pálya, azok többnyire patika állapotban vannak. Már salak is elvétve van , de a felület mindenhol szép egyeletes, vonalak felfestve, stb... valószínű ott több perspektíva lehet ilyen sportba beleölni éveket, akár egy sportösztöndíj vagy sponzoráció kapcsán, mint erre felénk.

Start with a whisper, end with a scream!

(#57254) ígyvanferi válasza Hi!King (#57239) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A sima Apexben már van Hike mód és az "csak" 110 ezer Ft. Persze jóval több, de nem a duplája. Szerintem amúgy az sem kizárt, hogy elérhető lesz több sportmód a Pace-en is, mert kezdetben az Apex is csak kinti-benti futást, biciklizést, úszást és triatlont tudott, később vált elérhetővé mindenféle egyéb, és azóta is elég sok szoftveres pluszt kapnak rendszeresen a Coros órák. Persze erre nem lehet alapozni.
Suunto 5 még szerintem szóba jöhet nálad, azzal aztán tényleg mindenféle sportot lehet külön trackelni, még cheerleading is van. Vagy saját módot is lehet csinálni. A GPS pontossága szerintem hozza a régi Ambitokét, viszont nincs benne barométer, ennek a megléte nem tudom mennyire szempont túrázásnál.

(#57255) sherlock82 válasza Agony (#57253) üzenetére


sherlock82
senior tag

Egyesült Államokban az egyetemeken kb mindenki sportol valamit. Annyi lehetőség van a sportok tekintetében, hogy mi azt elsem tudjuk képzelni.
Ettől függetlenül nagyon keveseknek adatik meg hogy profi sportoló legyen ( NBA, NFL, MLS stb.. ) viszont ha kis affinitása is van a dologhoz és érdekli a jövője simán megtud élni a sportból.

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#57256) emvy válasza sherlock82 (#57255) üzenetére


emvy
nagyúr

ebből a posztból nem túl sok minden stimmel :)
- nem sportolnak sokan
- nem lehet könnyen megélni sportból

szerintem

while (!sleep) sheep++;

(#57257) sherlock82 válasza emvy (#57256) üzenetére


sherlock82
senior tag

Mihez képest? :)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#57258) bandus válasza sherlock82 (#57257) üzenetére


bandus
veterán

[I’ve been one of Nike’s most widely marketed athletes. If I can’t secure maternity protections, who can?]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#57259) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Írta valaki Polar Verity Sense-ről, hogy tud SpO2-t (oxigén szaturációt), de ha rákeresek egyik oldal sem dobja ki, hogy tudna ilyet. Van erről bármi link, vagy benéztük?

szerk:
Ja bocs, visszanéztem, azt írták, hogy nem tudja. Mondjuk akkor nem tudom miért ajánlották, de mindegy. Nézelődök még, hátha találok olyat, ami pulzust és oxigén szaturációt is korrektül mér. A Huawei Band 6-nál megnézem, hogy futásnál hogy áll a pulzussal, hátha van értelme mégiscsak olyat venni.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57260) ígyvanferi válasza inf3rno (#57259) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Neked is ilyen karpereces izék kellenek, rendes óra nem játszik? Mondjuk az SpO2 mérési eredményeket pont nem szoktam nézegetni a tesztekben, mert nem igazán tényező a választásnál, de majd végigfutom pár óránál ezt is, hogy mennyire megbízhatóak. Már csak kíváncsiságból is, ha már mostanában szó van erről. Plusz a kovidpara miatt is... Karpereceket, meg felkaros mérőket semennyire sem ismerem. DCRainmakert kell olvasni, ha valami érdekel amúgy. Band 6-ot pont nem tesztelte.

[ Szerkesztve ]

(#57261) inf3rno válasza ígyvanferi (#57260) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Az a baj, hogy én sem. Most jobbnak tűnik külön karperecet venni covid para miatt és külön pulzusmérőt a futásokhoz, mert a Band 6 tűnik még a legjobbnak, ami tud SpO2-t, és az ilyen pulzus mérésre:

Valszeg az lesz, hogy veszek egy Verity Sense-t vagy OH1-et pulzusra és egy Band 6-ot SpO2-re, aztán legalább lesz nekem is egy tesztem. Mondjuk pont most nem akartam 50-et elkölteni erre, dehát úgy tűnik ez van. Ma még agyalok rajta, keresgélek, aztán holnap megrendelem. Esetleg elengedem ezt az egész napos SpO2 mérést és veszek 5 pénzért egy olyat, amivel ujjról mérünk napi párszor, aztán kész.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57262) tomcica válasza inf3rno (#57261) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Szerintem,ha bebax a gebax azt nem kell majd merned SpO2-vel :N nezegetheted naponta ott lesz 9X felso reszen :K amikor baj van es beesik 8X-re akkor azt tudni fogod. Nem lesz levegod elmenni a mosdoig sem,nem kell meregetni.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57263) inf3rno válasza tomcica (#57262) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem ebből a szempontból érdekes, hanem azt mondják 85 körül mentőt kell hívni, és hát nem csak covidnál, hanem pl szívrohamnál is. Ezt érzésre nem feltétlen tudja mindenki betippelni. Vannak olyanok a családban, akiknek nincs toppon az egészségük. Most azt találtam, hogy a honor band 4 is tud ilyet firmware upgrade-el, úgyhogy apróról veszek párat fillérekért, aztán le van tudva. A futós pulzusmérést meg csinálom valami korrekt eszközzel, pl Polarral.

Csak tudnám mi a tökömet keres a tabletek között a fitness karkötő... [link]

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57264) tomcica válasza inf3rno (#57263) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Na igy mas a leanyzo fekvese :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57265) Agony válasza inf3rno (#57263) üzenetére


Agony
aktív tag

Óóó ne aggódj észreveszed ha 90% alatt lesz a véroxigéned. Engem nyáron a kórházba 86-87%-on már pattintottak is fel oxigénre és két napig szipuzhattam, pedig semmi közöm nem volt COVID-hoz. ;] :P

Garmin szenzora jó ha tízből egyszer eltalálta a pontos értéket, az ujjon mérős pedig jó ha egyszer hibázott, pedig az 10eFt alatti kis kütyü volt.

Start with a whisper, end with a scream!

(#57266) inf3rno válasza Agony (#57265) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Állítólag ez a Huawei rendben van, nem téved sokat.

Buliban hasznos! =]

(#57267) bandus válasza inf3rno (#57266) üzenetére


bandus
veterán

de ha ennyire fontosnak iteled meg, miert nem veszel egy celeszkozt ami nem “allitolag nem teved sokat”, hanem teszi a dolgat. nem egy okor ara tizezerert, foleg - ismetlem - ha szerinted ez fog segiteni a covidban.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#57268) inf3rno válasza bandus (#57267) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A céleszköz az ujjbegyes mérő, de az nem tud mérni rajtad 24 órában. Veszek olyat is egyet ellenőrzésre.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57269) Zozo0525 válasza inf3rno (#57259) üzenetére


Zozo0525
őstag

én ajánlottam, nem tud véroxigént de ha optikai pulzusmérő kell azok között a legjobb
sajnálom ha félreértetted.....

(#57270) inf3rno válasza Zozo0525 (#57269) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja átsiklottam a "nem" szócskán.

Buliban hasznos! =]

(#57271) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Nézegetem közben, mert ugyanaz a dilemma van, mint régebben, hogy a MioPOD vagy valamelyik Polar. De most már egyértelmű, hogy a Polar. Maga a Mio egyébként ennek az egésznek az úttörője, ők csinálták az első futós optikai pulzusmérőket, és úgy tudom a Garmin és a Polar tőlük vette meg a szabadalmat. Még mindig előrébb voltak a konkurenciánál, itt látni, hogy egy az egyben leköveti a pulzusmérőjük a mellkaspántokat szinte nulla késéssel [link]. A Polar OH1 és Verity Sense annyival rosszabb, hogy több ledes fényforrást használnak és még így is 5 másodperces mozgóátlagra van szükségük. Sajnos az eladások, reklám és a customer support nem volt erőssége a Mio-nak. Úgy néz ki, hogy valaki megvette a céget, és leültette. Gondolom a nagyok közül lehetett az egyik. Most már ott tartunk, hogy a weboldal és a mobil alkalmazás sem működik, úgyhogy le lehet húzni a rolót. Ez van. Örülök, hogy nem ugrottam bele pár hónapja, mert most szívnék keményen.

Polar OH1 van 25-ért valami noname boltból [link] (google maps-en legalább fent vannak [link]) meg Polar Verity Sense a Zergénél 33-ért [link], ami nem igazán tud többet szenzorilag csak üzemidőben. [link] Személyesen még odamennék a noname boltba, mert nekem nem éri meg a 20 vs 12 óra üzemidő ezt a 8 pénz többletet, de online nem rendelek, úgyhogy marad a Zerge. Ahogy nézem 2015-ben a Mio Linket ugyanígy 33-ért vettem ugyanígy a Zergétől, úgyhogy nem panaszkodok. Úgy látszik a minőségi optikai pulzusmérőnek konstans az ára.

Esetleg van Zerge kuponotok?

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57272) parandroid válasza inf3rno (#57271) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

“Úgy látszik a minőségi optikai pulzusmérőnek konstans az ára.”

Csak az a 33k 10 éve 150 eur volt, 5 éve 120, most meg talán 80…
Valójában még kevesebb, mert áfában is van némi különbség.

Épp ajánlani akartam, hogy Polar Vantage M van 150 euróért most akcióban amazonon, de áfa-különbözettel, szállítással, meg közel 370-es árfolyammal nem biztos, hogy annyira jó vétel. :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#57273) Zozo0525 válasza inf3rno (#57271) üzenetére


Zozo0525
őstag

úgy tudom az OH1 megszűnt. (kifutó modell)helyette van a sense....

(#57274) jimpo válasza HKorn (#57146) üzenetére


jimpo
aktív tag

A lassú tötyögés nekem szokott menni 12óra meló után. Egy másik itt pörgettem picit a lábam, viszont jó sűrű tejköd volt így lassabb volt a tempó. :K
Egyébként meg én is 150 és felette szoktam futni, itt egy jó kis 10km. ;)
Már lassan elérem az októberben futott távolságot. :DD

Stryd Next Gen

(#57275) HKorn válasza jimpo (#57274) üzenetére


HKorn
addikt

Alapvetően hozzád képest az én átlagos pulzusszámom ezeknél a tempóknál egy 20-assal több. De majd egyszer csak javul, még csak 2 éve futok, abban is voltak kisebb-nagyobb kihagyások.

Run&Ride

(#57276) bandus válasza parandroid (#57272) üzenetére


bandus
veterán

szerintem áfa különbözetet nem kell fizetni. de a 370-es árfolyam mindenképp szívás :/

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#57277) inf3rno válasza parandroid (#57272) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem akarok ilyen minden egybe órát. Télen szeretem, ha kívül van az óra belül meg a pulzusmérő, és tudom nézni futás közben anélkül, hogy lefagyna a csuklóm.

Ja, de nem euroban kapom a fizetést. Zerge helyett szerintem elugrok Decathlonba, és megveszem ott. 35-ért írják, nagyjából ugyanannyi, mint 33+szállítás, és amúgy is mennem kell a héten arra.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57278) ígyvanferi válasza inf3rno (#57277) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Egy áruházi készletet azért nézz előtte. Vagy próbáld ki ezt a Kalenjit féláron, hátha működik ugyanúgy.

(#57279) inf3rno válasza ígyvanferi (#57278) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Néztem már sok tesztet az elmúlt hónapokban. Nagyjából az a benyomásom, hogy az ár elég meghatározó. A Kalenji valszeg olyasmi lehet, mint a Honor Band 6, levágja sprinteknél a pulzus tüskéket akár 10 ütéssel és késik legalább 10 másodpercet. Az egybe órákkal is ez a bajom, hogy a Garminba a gyenge, a Polarba meg a közepes szenzorok kerülnek, mert így tudják olcsón adni őket, aztán sokan ezek alapján levonják a következtetést, hogy maga a technológia rossz, pedig csak a gagyit látták belőle. Vettem egy használt Honor Band 4-et, SpO2 miatt, a Band 5-öt sajna nem adták csak személyes átvétellel, úgyhogy azt elengedtem. Majd azzal összehasonlítom ezt a Polart néhány résztávnál, aztán meglátod te is a különbséget. Egyébként mellkaspántoknál is ugyanez van, hogy a drága a jó. Voltam lent edzőteremben még amikor a Garmin mellkaspántot akartam összehasonlítani másikkal, és amit az edzőteremben adtak, az is teljesen össze-vissza mért.

Buliban hasznos! =]

(#57280) #76500480


#76500480
törölt tag

Sérülésre vagy regenerálódásra, megelőzésre próbáltatok valami kezelést? Mágnesterápia, lökéshullám, masszázs, kriokabin, lagylezer?

Elég kényesek a csontjaim :( sok térdeléstől azonnal begyullad a csonthartya, sokszor repednek a csontok a futastol.

(#57281) inf3rno válasza #76500480 (#57280) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szerintem le kell masszírozni az izmokat, akár profi masszőrrel, MFR-el. A csonthártyát meg jegelni kell. A többi inkább drága placebonak hangzik. A krioterápia jó reumára, viszont csak a -50°C-os orvosi, nem az ilyen wellness. Ami még érdekes volt az tomcica módszere, hogy inkább többször kevesebbet futni, mint kevésszer sokat, attól igazán beindult a regeneráció. Este mosott szar voltam, mondom holnap lábra sem fogok tudni állni majd, reggelre mintha kicserélték volna.

Buliban hasznos! =]

(#57282) tomcica válasza inf3rno (#57281) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Inkabb sokszor sokat,de ki szamolja azt?! ;] :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57283) Hi!King válasza ígyvanferi (#57254) üzenetére


Hi!King
őstag

Még nézegetem, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Most rendeltünk télre hótalpakat is (tervben volt tavaly, de a határzárak miatt elhalasztottuk), rengeteget költöttem mostanában hobbi és sport eszközökre. A Suunto 5 mondjuk szimpatikus. Nem ragaszkodok már a barométerhez, Garminnál nem jöhet csak szóba barométer nélküli modell (épp ezért Instinct és Instinct Solar jöhet ott szóba), mert ahogy olvastam, azok nem tudják út közben megjelenítani a GPS alapján számolt földrajzi magasságot és szintemelkedést. A Polar M430 GPS-es magasság mérése egyébként nem rossz, csak olyan helyeken zavarodik össze, ahol a GPS is, mondjuk magas sziklafalak között, illetve ott van hogy 4 műholdat talál csak, és a magasságot elveszíti, de Strava amúgy utólag megbecsüli track alapján.

[ Szerkesztve ]

(#57284) #76500480 válasza inf3rno (#57281) üzenetére


#76500480
törölt tag

-50C nevetséges :DD Ahol néztem ott -140rol írnak de meg azért is sok az ezer Ft/perc.

(#57285) inf3rno válasza #76500480 (#57284) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Az orvosi olyan -50C-nél kezdődik. Persze van hidegebb is. Állítólag működik, de igazán nagyszabású tudományos kísérlet még nem volt róla, csak kis csoportos.

Buliban hasznos! =]

(#57286) sherlock82


sherlock82
senior tag

Az elmúlt nyolc hónapban többet súlyzóztam mint előtte így a súlyom 86 kg-ról 92 kilogram lett.
Szerintetek ez a súlynövekedés érezhető nyolc 10 km-es futásoknál ha gyorsulni szeretnék kicsit vagy ez a te súly különbség elenyésző nek tekinthető?

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#57287) tomcica válasza sherlock82 (#57286) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Attol fugg mennyire volt elotte kimaxolva az a 8-10km ;) 6kg tud am erzodni :K (meg akkor is ha izom...sot meg akkor is,ha labizom ;) )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57288) sherlock82 válasza tomcica (#57287) üzenetére


sherlock82
senior tag

Hát úgy érzem azért hogy azt az 5.00 Tempót picit nehezebben futóm mint mondjuk amikor 86 kilogram voltam
:)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#57289) tomcica válasza sherlock82 (#57288) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ha keves zsirral szep izmot epitettel,akkor csak az 5:00 vs 5:15 tempo miatt ne csoffaszd le :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57290) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Nektek hogy kezeli az órátok, ha tevékenység rögzítése közben elfogy belőle a szufla? Megállítja és elmenti még mielőtt teljesen lenullázódik? Csak azért kérdem, hogy ez mennyire alap a különböző óráknál, kell-e rá külön figyelni vásárláskor.
Idén elkezdtem rögzíteni a mindennapi bringázásokat is, csak egyszerű statisztikai célzattal, emiatt nem elég tölteni addig, amíg az adott futást szinkronizálja, mint korábban. Azóta már másodszor járok úgy, hogy leáll a rögzítés menet közben, mert elfelejtettem tölteni futás előtt. :( Ráadásul a háttérvilágítást is bekapcsolva hagyom ilyenkor sötétben, ami nyilván alapvetően felesleges lenne, de rossz szokásként megmaradt. Szóval ez is ellenem dolgozik ilyenkor a feledékenységem mellett. :D

(#57291) emvy válasza ígyvanferi (#57290) üzenetére


emvy
nagyúr

Folyamatosan rögzíti az adatot, tehát ha kikapcsol (vagy lefagy, pár havonta előfordul), akkor is megvan az infó. FR935.

while (!sleep) sheep++;

(#57292) norby_42 válasza emvy (#57291) üzenetére


norby_42
aktív tag

Suunto is, illetve a végén csökkentett módban logol

Eat pasta, run fasta

(#57293) inf3rno válasza ígyvanferi (#57290) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lövésem sincs, de pl Suuntot simán rá szoktam tenni power bankre hosszabb bringázásoknál, aztán ott figyel a táskában, amíg feltölt. Állítólag nem minden óra tud töltés közben mérni.

Buliban hasznos! =]

(#57294) parandroid válasza ígyvanferi (#57290) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Háttérvilágítás már az öreg FR235-ben is giroszkópra kapcsolt csak. Érezte, ha úgy tartod a kezed, mintha órát néznél, és csak akkor kapcsolta be (gondolom ha a számlap kb vízszintesbe állt). Amúgy egyszer jártam így egy félmaraton utolsó párszáz méterén kapcsolt ki, de az megvolt. Egy-két eset volt még, amikor edzés kb felénél-kétharmadánál merült le, azok nem. A Fenix5-tel még nem jártam így, úgyhogy nem tudom, ez mit csinálna.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#57295) LanyUs válasza tomcica (#57289) üzenetére


LanyUs
senior tag

Troll on: A zsírt nem csoffasztom le! Melegít télen :) Troll off...
Páromnak eszébe jutott, hogy a mellkas pántomat beejtette a szekrény mögé -> így ma reggel megerősítést nyert, hogy az alapozó pulzus nem változott 125-135, emelkedőn 145. Gyerekorvos kerítésre akasztottam egy mogyorós Frei kávét és egy cukormentes karamellás fehérje csokit köszönőlevéllel ( annyira rendes volt, hogy hétvégén is felhívott ).
Az a tervem, hogy innen 30 nap LEVEL I, majd dec. utolsó 2 hete LEVEL II. aztán jön a felmérő 12.31-én ( éppúgy, mint tavaly ) 10k.

(#57296) tomcica válasza LanyUs (#57295) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jo terv,tervek mindig kellenek :K szoova' szilveszteri 10K kopkodos? Tudsz te elni ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57297) Zozo0525 válasza LanyUs (#57295) üzenetére


Zozo0525
őstag

hajrá :-)
én lehet hétvégén egy félmaratonfelmérős kocogás lesz :D

(#57298) tomcica válasza Zozo0525 (#57297) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Kocogas,mi ?! ;] tessek becsuletesen megcsinalni a felmerot :K kb a versenyhez kepest 10%-al legyen csak konnyebb.Ne vedd lazabbra :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57299) LanyUs válasza Zozo0525 (#57297) üzenetére


LanyUs
senior tag

Vigyázz magadra!!! Még ha úgy érzed is ( szerintem ) néhány hét laza! Pihentesd a szívizmokat! Tudom, hogy érzetre jól megy... Legyél óvatos! Tudod mi a célom, inkább néhány hét laza, mint több hónapos kihagyás... De nem osztom az észt, jó szándék vezérel :R
Ha minden oké, akkor utána mehet a csapatás tomcica módszerrel :D

[ Szerkesztve ]

(#57300) Zozo0525


Zozo0525
őstag

köszi. igyekszem
tomcica azon leszek :-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.