Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57301) ígyvanferi válasza parandroid (#57294) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az enyém nem kapcsol be magától, csak gombnyomásra sajnos. Ilyenkor vagy pár másodpercig világít, aztán kikapcsol, vagy ha úgy állítom be, akkor kikapcsolásig folyamatosan világít. Bár logikusabb lenne előbbi beállítást használnom, utóbbit szoktam, hogy spóroljak a nyomogatással, kb. induláskor bekapcsolom és marad is úgy. Nem is szokott ez gond lenni, amennyiben nem néhány százalékon van az akkuja, amit nem veszek észre és így indulok neki.
Az mondjuk nem jó hír, hogy vagy elmenti vagy nem (nem kéne ezt befolyásolja, hogy még csak pár perc telt el vagy másfél óra).

(#57293) inf3rno: az oké, hogy van, amit lehet akár menet közben is tölteni, de nem túl életszerű egy sima futáshoz powerbankot vinni. Ráadásul ha eszembe jut, hogy vinni kéne PB-et, akkor azzal is tisztában vagyok, hogy nemsoká lemerül az óra, akkor meg inkább egy fél órával később indulok el, addig töltöm otthon. Nem tudom egyébként, az enyémet lehetne-e tölteni menet közben.

(#57291) emvy: ez viszont jó hír, akkor lehet parandroidnál is csak valami gikszer miatt nem mentődött el ilyen esetben az edzés.

[ Szerkesztve ]

(#57302) ballazol


ballazol
senior tag

múlthéten 3*10 km, 9-es átlagtempóval abszolválva...
csak szétmállott a TomTom Cardio 3 szíja, így rendelt nekem egy újat a barátnőm Kínából
egyszercsak megjön, addig, gondolom, kibírjátok a térképeim nélkül... :D
balesetmentes csúszkálást a 2°C-os avarban mindenkinek!!

"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung

(#57303) jimpo


jimpo
aktív tag

Ma néztem, tavaly nem toltam túl a sportot az tuti, bár idén sem viszont az összidő már a duplája eddig. :DDD Kicsit gyorsultam is átlagsebességben 0.5km/h, az átlag pulzus maradt ugyanaz szinte.

Illetve ma is futottam egy 10-est ittam előtte egy kis (15g) Hot Blood Hardcore-t, igaz nem Dragonblood de azért nem ártott. Legalább finom íze van, piros gyümölcsös... ;]
Nem mostanában ittam ilyesmit, vagy 6+ éve mikor súlyzóztam akkor sem rendszeresen csak ritkán próbálgattam párat.
A multivitamin az megy, abból többféle is felváltva illetve Magnézium meg Joint Complex.
Egyébként kicsit sajnálom hogy van benne koffein, így meló után este 7 órakor már tuti nem iszok belőle. :O
Ki milyen étrend-kiegészítőt szokott szedni, van más is aki szokott valami "Edzés előttit" fogyasztani? Ez a Hot Blood nálam impulzív vásárlás volt, már ha eddig két túlórát is bevállaltam ennyit megérdemlek. :))

Illetve kellene majd egy cipő latyakos időre, nike.com-on szokott BlackFrájdéj lenni ilyenkor?
Kellene valami ami jobban bírja a vizet mint a mezei futócipők, aki tud valami tippet ne tartsa magában.
Leginkább Saucony és Nike cipőim voltak egyébként.
Jelenleg Saucony Guide 14 amit keményebbnek érzek és NIKE Air Zoom Structure 24 van használatban utóbbi hófehér színben, ami meg már majdnem puha. Illetve van egy Saucony Guide Iso 2 ami már 900+ kilométeres, ez jelenleg a szántásban futós nem sajnálom cipő. :K

Stryd Next Gen

(#57304) Agony válasza jimpo (#57303) üzenetére


Agony
aktív tag

Én most már szinte minden kiegészítővel felhagytam, mert elhanyagolható teljesítménynövelő hatást tapasztaltam, ellenben elég költségesek. Amúgy ha futáshoz keresel edzés előttit, szerintem a Scitec Ami-NO Xpress az egyik legjobb választás. Van benne minden ami kell: BCAA, Beta-Alanin, Citrulline, Taurine, Tyrosine, vitaminik, stb..

Azért csodát ne várj tőlük, én semmivel nem lettem gyorsabb vagy bármi hasonló, inkább fejben adott valami pluszt, hogy hűű most ezt ittam és micsoda edzés lesz. ;] :P

Mostanában nálam már csak multivitamin (többnyire Biotech Daily Pack) meg valamilyen izületvédő (Biotech Arthro Guard Drink Powder vagy Proenzi Intensive) megy kúra jelleggel aztán annyi. Reggeli zabkásába 10-15g fehérjepor (többnyire Biotech Pure Whey), de ez nem igazán köthető a futáshoz, senkinek se árt és jó ízű lesz a zabkása. :D

Start with a whisper, end with a scream!

(#57305) tomcica válasza Agony (#57304) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Edzes elott esetleg egy eros fekete kave,ugy natur. Foleg,ha a delutani sziesztabol megyek ki rombolni,na akkor eletet ment :DDD
Edzes utani visszatoltes na az fontosabb ;) (oda mehet a feherje,glutamin,BCAA)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57306) jimpo válasza Agony (#57304) üzenetére


jimpo
aktív tag

Majd ha elfogyik a családi kiszeralésű Hot Blood Hardcore, akkor talán meglesem a Scitec Ami-NO Xpress -t. Bár az más, alapból edzés közbeni. Nekem néha az elindulással van baj. :DDD
A Biotech Pure Whey, biztos jó csak annyi baj van vele hogy 100g ban valójában 73-76g fehérje van.
Én nem szoktam jelenleg fogyasztani, viszont valószínűleg Nutrend 100% Beef Protein lesz, amiben már 100 g ban 88g az arány. :U Ráadásul nem sokkal drágább igaz nincs csak 900g-os kiszerelés belőle, meg csak két fajta íz van.

[ Szerkesztve ]

Stryd Next Gen

(#57307) inf3rno válasza ígyvanferi (#57301) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én nem futáshoz mondtam, hanem bringához.

Ki lehet próbálni. Elindítod az edzést, aztán rádugod töltőre, hogy tölti e.

Buliban hasznos! =]

(#57308) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Én megszívtam közben a Band 4-el. Nagy valószínűséggel SpO2-t csak a Huawei Band 4 tud, és a Honor Band 4, amit rendeltem nem. Egy cég, nekem kb. egyformának tűnik az összes ilyen fekete karperec, szóval ez van. Nem került sokba, majd odaadom valakinek aktivitásmérőnek ajándékba, aztán kész. Körülbelül egy kémszoftvert kell feltenni hozzá, ami mindenhez is hozzáférést akar, fénykép, tartózkodási hely, kapcsolati lista, alap adatok, összes edzés, stb. Üdv. a 21. században...

Vettem rendes SpO2 mérőt ujjra csiptetőset. Ma mosott xar vagyok, 97%-ot mért. Apámnak szintén. Szóval bármi is van, egyelőre nem kovid, vagy gyengék a tünetek. Én mondjuk ma nem ettem még szinte semmit, úgyhogy lehet, hogy azért.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57309) Agony válasza jimpo (#57306) üzenetére


Agony
aktív tag

Ha testépítő vagy és minden gramm számít, akkor lehet jelentősége a fehérje százalékos arányának, de futóként nem kell ezen stresszelni. Én általában azt veszem, aminek korrekt az összetétele és aktuálisan jó áron van, részemről tök mint egy hogy melyik nagy gyártó matricája került a hengerre. Ezt is csak azért hogy változatosabb legyen az étrendem, mert amúgy a 1.5-2.0 g/tskg fehérjét nem egy nagy művészet bevinni hagyományos forrásokból.

A Scitec Ami-NO Xpress meg inkább edzés előtti mintsem közbeni... mi értelme a tyrosinnak, taurinnak, beta alaninnak és citrulinnak ha megiszod az edzés felénél, aztán mire felszívódik és elkezd hatni addigra mész nyújtani? :U

Én saját hibámból tanulva továbbra is azt mondom, hogy a tápkiegészítők 90% pénzkidobás és a marketing adja el... főleg ilyen amatőr szinten. Abból a pénzből simán tudnál venni egy új futócipőt, vízálló kabátot, stb.. aminek több hasznát veszed pl. télen.

Olyan ez mint a karbonlapos cipők, persze jelentenek pár százalékot, de 5, 6, 8, 10 perces tempónál egy jó felépített edzéstervvel, kitartással nagyobb eredményeket lehet elérni és nem is kerül annyiba. :K Nekem is van Vaporflyom, de 2020.10.15 óta 70 km került bele (1 teszt futás, meg 3 félmaraton) pedig külföldi futók akik már 10 km-t le tudnak futni egybe, gyakorlatilag WC-re is valamelyik szupercipőbe mennek. :U ;]

Start with a whisper, end with a scream!

(#57310) Agony válasza inf3rno (#57308) üzenetére


Agony
aktív tag

Nem ilyen hasmenés, hőemelkedés (enyhe láz), levertség, izomgyengeség, émelygés téma?

Nálunk itt a városban most ez pörög, sikerült is benézni valahonnan, úgyhogy két napig én is offon voltam.. ma estére már csak a hasam nyűgösködik, de remélem holnapra az is észhez tér, aztán este mehet a futás. :)

Start with a whisper, end with a scream!

(#57311) inf3rno válasza Agony (#57310) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem. Nincs igazán más tünet, csak általános gyengeség, meg ha hirtelen állok fel, akkor megszédülök. Pulzus is nagyjából rendben, 70-80 között mértem most ülve, bár inkább 60-70 között szokott lenni régebben. Vérnyomás 110-120 között. Van egy kis gyulladásom, áll ki egy csontszilánk az ínyemből, de nem vészes. Jövő héten néz rá a szájsebész.

Én szerintem inkább az a gond, hogy nem eszek egész nap, mert nincs időm, aztán ilyen este 6-ra már rendesen megéhezek, de ilyenkor meg már nem tudok, meg nem is akarok annyit zabálni, hogy bepótoljam, inkább csak a fehérjére, mint az energiára szoktam koncentrálni, hogy ne legyen nagy izomvesztés, bár most májkrémes kifli meg cantuccini volt a menü mangó lével és kávéval a szokásos konzerv halas tésztás valami helyett. Egy hónap alatt mozgás nélkül lement így 4kg. Az emésztőrendszerem lájkolja, mert sosincs kb. túlterhelve, energiában viszont ez messze nem elég. Majd egy idő után úgyis beáll a testsúly, vagy ha nem, akkor elkezdek jobban odafigyelni. Gimis koromban voltam 57kg hasonló súllyal, most 68 vagyok valamivel több izommal, úgyhogy még bőven van mozgástér. Olyan 63-65-nél majd elgondolkodok rajta, hogy hova tovább, ha addig lemegy. A végén még futó testalkatom lesz.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57312) Agony válasza inf3rno (#57311) üzenetére


Agony
aktív tag

Végülis ez is egyfajta időszakos böjt! :D

Start with a whisper, end with a scream!

(#57313) inf3rno válasza Agony (#57312) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja ha úgy vesszük. Vagy ez a napi egyszeri étkezéses mittoménmi diéta. Csak annyi a különbség, hogy általában nem vagyok éhes, vagy ha igen, akkor kb. 5 perc alatt elmúlik, amíg átgondolom, hogy mit ennék. :DDD :N Szerintem azért ez változni fog. Most egy ideje megint nem futok. Majd a szájsebészet után újra kezdem, aztán akkor kaja is kelleni fog mellé.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57314) ígyvanferi válasza Agony (#57310) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ilyesmi volt nálam a múlt héten, egy borkóstoló után késő estére időzített müzlievésre fogtam, illetve hogy ezek a komponensek összevesztek a hasamban. De akkor megnyugodtam, hogy még meg bírok inni pár pohár bort következmények nélkül, nem biztos, hogy ez volt a baj. :B

(#57315) inf3rno válasza ígyvanferi (#57314) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Múlt pénteken sokaknak csúnya vége lett itt. Valami volt a levegőben, mert többektől hallottam, hogy nagyon berúgtak Márton nap alkalmából, köztük én is. Pedig előtte talán 5 évvel volt az utolsó ilyen bulim.

Buliban hasznos! =]

(#57316) ígyvanferi válasza jimpo (#57303) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Teljesen jók a meglévő cipőid latyakban is. Ne vedd rossz néven, de havi 60-70 km kedvéért ilyen időjárás mellett fölösleges külön cipőt venni ezért. Tavaszig kb. 15-20 km-t kellene futnod latyakban, és ezzel lehet túlbecsültem, erre jó lesz a guide iso 2 is.
Amúgy esélyes szerintem valami kuponakció a nike webshopban hamarosan, már csak azért is, mert rég volt utoljára.

(#57317) inf3rno válasza ígyvanferi (#57316) üzenetére


inf3rno
nagyúr

+1, nekem sem nagyon volt bajom a hóval. Inkább a téli versenyeknél lehet érdekes, ha pont úgy jön ki a lépés, és csúszik a pálya.

Saucony-ra van valami akciód?

Buliban hasznos! =]

(#57318) jimpo válasza ígyvanferi (#57316) üzenetére


jimpo
aktív tag

Tudom hogy jók a jelenlegiek, viszont minden lépésnél felcsapódik egy kis víz vagy hó a cipő orrára. Továbbá nem egy szezonra venném, hanem többre majd csak elkopik. Nem hiszem hogy a lábfejem már nőni fog.... :DDD
Azért eléggé elvesz a futás élményéből, mikor csak azt érzed pár km után hogy tiszta víz a lábfejed. Fagyban nincs ilyen gondom, akkor csak annyi kell hogy lyegyen valamennyi tapadása a cipőnek jégen is. ;)
Egyébként perpill több mint 60+km :K

#57309 Agony

"Ha testépítő vagy és minden gramm számít, akkor lehet jelentősége a fehérje százalékos arányának, de futóként nem kell ezen stresszelni. "
Nekem is csak azért mert nem vagyok a pénztárcám ellensége. Bár ha lesz OutletDay vagy BlackFraiday akkor már más.
Scitec Ami-NO Xpress valóban nem edzés közbeni, sorry. Bár bármikor is meg lehet inni, mint az energiaitalt. Amitől sokaknak annyi energiája nincs hogy a kukába dobja az üres dobozt. :((( :W
" aztán mire felszívódik és elkezd hatni addigra mész nyújtani? "
Nálam ilyen veszély nem fenyeget, nagyon ritkán nyújtok... :U :B

[ Szerkesztve ]

Stryd Next Gen

(#57319) tomcica válasza inf3rno (#57311) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az lehet adrenalis faradtsag (akar sok stressz tartosan,ez tud magas alappulzust es gyengeseget/allando faradtsagot okozni) valamint lehet cukorproblema is (a megszedules).

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57320) Agony válasza inf3rno (#57308) üzenetére


Agony
aktív tag

Most jött ki egy DC Rainmaker teszt egy új Whoop-ról, ami egyebek mellett to véroxigént is:

https://www.dcrainmaker.com/2021/11/whoop-4-band-platform-in-depth-review.html?

Start with a whisper, end with a scream!

(#57321) Zozo0525 válasza Agony (#57320) üzenetére


Zozo0525
őstag

ennek a whoopnak mi értelme is van? nem mér távot....
nekünk kocogóknak miért is jó? :DDD

(#57322) tomcica válasza Zozo0525 (#57321) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Inf3rno-nak kell,hogy tudjon nyitott agymutetet is vegezni ;] :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57323) Zozo0525 válasza tomcica (#57322) üzenetére


Zozo0525
őstag

;] ;] ;] de ez nem huawei

(#57324) tomcica válasza Zozo0525 (#57323) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez lesz a kontrollcsoportos kutyu :K nem xarra gurigazik,komolyan veszi

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57325) LanyUs válasza tomcica (#57324) üzenetére


LanyUs
senior tag

Én ismerek olyan profi edzőt, aki 5 másodperces videóból megállapítja a kezdődő göthölést ( légzésből)! :) Nem kell neki semmilyen kütyü. Amúgy teljesen igaz, hogy érzi is az ember, hogy nem a megszokott a tüdőkapacitás. Mázli esetén napokon belül helyreáll. Valójában Agony jól látja, hogy tök mindegy a 78 vagy 88% fehérjetartalom és a zsírégető tartomány is túl van misztifikálva. Ezek az apróságok nem a fórum 98%-nak fontos, hanem a 2-nek.

(#57326) inf3rno válasza tomcica (#57319) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja hát stressz is volt az utóbbi hónapban rendesen, meg gondolom a vércukrom is lent lehet nap közben a padlón. Majd a futás helyretesz. Ma este jó lenne menni, ha sikerül a zh, de ahhoz még egy 10 órát kell tanulnom.

Buliban hasznos! =]

(#57327) inf3rno válasza Agony (#57320) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Most nincs időm megnézni, de az igazán fontos, hogy mennyire vágja le mozgóátlaggal a csúcsokat és hogy mennyi a késése egy mellkaspánthoz képest, ami azonnali értéket ad. Olyan 5 másodperc késés, ami még belefér, ha sprinthez, fokozóhoz, stb. is akarom használni, már pedig akarom. Azt hiszem néztem már egy régebbi Whoop-ot, és annál ilyen 10-15 másodperc körül volt a késés, azért engedtem el. Nem tudom ennél az újnál sikerült e faragni belőle.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#57328) tomcica válasza LanyUs (#57325) üzenetére


tomcica
Topikgazda

0.01-nek :K a tobbi eleg,ha rendszeresen edz,es heti 1x (egy,csoffadt EGY) kilep a komfortzonabol egy picit hosszabban ;)
Amugy tegnapi 10 x 400-nal ereztem a tel,a futoszezon,a szmog "aldasos" hatasat...nehany ismetlesig mint egy oreg V8-as motor hideginditasnal.Hangot adott,teljesitmenyt nem annyira ;] 6-7-ik ismetlesre mar szepen duruzsolt,es jol is ment minden. Ez ilyen,na nem is cibaltam az elso nehanynal :N turelem kell ilyenkor magunkhoz.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57329) Fred23 válasza inf3rno (#57326) üzenetére


Fred23
nagyúr

Ilyen hirtelen felpattanásból szédülés nekem is volt, mellette pedig hőemelkedés érzete hőemelkedés nélkül, és valamivel gyengébbnek is éreztem magam. Arra tippeltem, Covid, mert sosem vagyok beteg, és mivel oltva vagyok, talán ennyi tünet a normális nálam, mikor éppen bepróbálkozik a vírus.

#57330: Szerintem is. De feleségem anyujának se voltak sokkal komolyabb tünetei, csak mivel csináltatott tesztet, be is igazolódott a Covid. Egész simán viselte, nem mindenkit üt ki durván.

[ Szerkesztve ]

(#57330) inf3rno válasza Fred23 (#57329) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lehet. Szerintem az a jó, ha sosem tudjuk meg.

Buliban hasznos! =]

(#57331) LanyUs válasza tomcica (#57328) üzenetére


LanyUs
senior tag

Megleptél! Nem gondoltam volna, hogy a levegő minősége ekkora hatással lehet a teljesítményre. Érdekes! Köszi, hogy megosztottad...

(#57332) Agony válasza Zozo0525 (#57321) üzenetére


Agony
aktív tag

A kb. 100 hozzászólás óta tárgyaló Huawei/Honor Bandekben vajon van GPS? :U

Ez ugye egy külső szenzor, mint a mellkaspánt, ami BT-n keresztül küldi az adatot órának/telefonnak/futópadnak és Inferno olyat hasonlót keresett mint a Polar Verity Sense, csak véroxigén méréssel.

Start with a whisper, end with a scream!

(#57333) tomcica válasza LanyUs (#57331) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Meg a paratartalom. Nalunk a stadion/palya kint van a varos szelen,egy regi tiszai mellekag lapos medrenek szelen. Szinte egesz evben van szel,es ha a kod/para/szmog barmi "beul" oda,akkor ott is marad. Tokeletes a kikepzesre ;] de nem kenyelmes :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#57334) HKorn válasza LanyUs (#57325) üzenetére


HKorn
addikt

Ezek az apróságok nem a fórum 98%-nak fontos, hanem a 2-nek

Így van, mint ahogy a hajszálpontos távolság meg pulzusmérés, teljesen felesleges ezeken rugózni, futni kell, senki nem olimpikon itt, hogy ilyenek számítsanak.

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#57335) Fred23 válasza Agony (#57332) üzenetére


Fred23
nagyúr

Huawei Watch Fit-ben van, Band 6-okban nincs GPS.

(#57336) Zozo0525 válasza Agony (#57332) üzenetére


Zozo0525
őstag

én már nézegettem ezt a cuccot, de szerintem nekem felesleges. azért köszi a tesztet belinkelted.....a bandos dolog viccnek szántam :-)

(#57337) Agony válasza Fred23 (#57335) üzenetére


Agony
aktív tag

Meg még kismillió másik okoseszközben, de nem is említettem sehol Huawei Watch Fitet. :U :F

Nekem tökéletesen mindegy ki, milyen felszerelésre költi a pénzét. Én csak a Polar OH1 és Verity Sense mellé linkeltem egy hasonló eszközt, ami külső optikai szenzor, van benne véroxigén mérés és egy jól felépített átfogó teszt van róla, mellkaspánttal, órával és a Polarokkal összehasonlítva. :K

Start with a whisper, end with a scream!

(#57338) LanyUs válasza Agony (#57337) üzenetére


LanyUs
senior tag

Én ezt sem vittem túlzásba. Van egy 8-10 éves Decas Optonia pulzus övem analóg órával. Fél éve vettem egy bluetooth övet akcióban ( 12e helyett 3e Ft-ért Tesco-ban ). Kétszer 10 km alatt összemértem őket és 1-2 ütésen belül voltak összhangban, így maradt a bluetooth és a csuklómra rögzített karpánton követem a telefonon a fejleményeket ha szükséges. Az Aldis 3e Ft-os futónadrág is bevált. Egyedül cipőkre kell horror összegeket kiadnom...

(#57339) Zozo0525 válasza LanyUs (#57338) üzenetére


Zozo0525
őstag

nekem most gatyát kellene vennem.
aldiba létezik? :-)
intersportba voltam tegnap de 20 ezrest sokallom így karácsony előtt

(#57340) LanyUs válasza Zozo0525 (#57339) üzenetére


LanyUs
senior tag

Vettem termo hosszú futónadrágot is! Tudod hányszor volt rajtam? Egyszer sem :) Egy laza őszi bőven jó -5-ben is. Sőt a bevált receptem egy hosszú szárú zokni ( akár kompressziós ), 3/4 aláöltözet+tetejére rövid.

(#57341) Zozo0525 válasza LanyUs (#57340) üzenetére


Zozo0525
őstag

nekem egy nagyon vékony decatlonos gatya volt csak, na az elkopott :-)
és helyette kellene valami. hajnalba rövidgatya már nem az igazi :D

(#57342) sherlock82 válasza Zozo0525 (#57339) üzenetére


sherlock82
senior tag

Inter sportban szinte semmit sem szabad venni!
dràga bolt!
aldi ban szezonálisan szoktak ilyen cuccok lenni
figyelni kell az újságot
vagy Lidl
Én mondjuk sportdirecten rendeltem meg amit kell
miután màshol felpróbáltam

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#57343) ígyvanferi válasza jimpo (#57318) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Saucony-nak vannak a RunShield cuccai, az valamennyire vízlepergető. Guide 14-esből is van, még Endorphin Speed 2-esből is, ami ráadásul tök jól néz ki. Persze az amúgy is borsos alapára így még magasabb. Vannak a shieldes Nike-k, Pegasus pl., de talán Structure-ből is van ilyen verzió. Várható hamarosan kuponakció szerintem a webshopjukban, azt érdemes megvárnod. Van gore-texes Nike modell is pár, de azt hiszem csak trail vonalon. Gore-tex felsőrésszel amúgy majdnem minden márka hoz ki meglévő modelljeiből vízálló változatot.
Téliesített cipők is vannak külön, adidasnál Cold.RDY a kulcsszó, Asicsnál AWL (all-winter long) pl.
Aztán ha meg beüt az igazi blizárd, nincs mese, venni kell egy Salomon Snowspike CSWP-t és nem lesz több kifogás, miért nem megy az ember futni télen.

(#57317) inf3rno: kimondott Saucony akciót nem tudok most. Illetve Aboutyou-n 28 ezerért vannak a Ride 14-esek, ha van működő 20%-os kupon, akkor 22-ért nem rossz, de nem bestbuy, pláne a kupon nélkül. Saucony-ból én csak Kinvara 12-t, és az Endorphin cipőket figyelgetem inkább, de azokból sehol semmi rendes akció nincs.

[ Szerkesztve ]

(#57344) Zozo0525 válasza sherlock82 (#57342) üzenetére


Zozo0525
őstag

köszi a sportdirect nem ingyenes szállítás jól emlékszem?

(#57345) sherlock82 válasza Zozo0525 (#57344) üzenetére


sherlock82
senior tag

Többen rendeltünk és így osztozunk a postaköltségen

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#57346) HKorn válasza ígyvanferi (#57343) üzenetére


HKorn
addikt

Lehet egy rövidebb futáshoz nedvesebb időben elég egy impregnáló spray is a normál cipőre, de ezt még nem próbáltam mivel van GTX cipőm az ilyen esetekre.

Run&Ride

(#57347) inf3rno válasza sherlock82 (#57342) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Intersportnál én is csak az 50%-osakat szokom venni, azok vannak úgy normális áron.

Buliban hasznos! =]

(#57348) inf3rno válasza ígyvanferi (#57343) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Köszi! Akkor várok.

Buliban hasznos! =]

(#57349) Hi!King válasza HKorn (#57346) üzenetére


Hi!King
őstag

GTX amúgy nem helyettesíti a vízlepergető képességet, mert a GTX hártya belül van, attól még a külső anyag magába szívhatja a vizet.

(#57350) HKorn válasza Hi!King (#57349) üzenetére


HKorn
addikt

Akkor GTX meg egy kis impregnálás, azzal már azért ki lehet menni

Run&Ride

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.