Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56601) HKorn válasza sipi700 (#56597) üzenetére


HKorn
addikt

Ezt már sokszor kivesézték miért nem feltétlenül a leggyorsabb/legjobb futókat szponzorálják, hanem sokszor csak a teljesen átlagos teljesítményű futókat. Azokat akik jobban eladják magukat a közösségi médiákban, érdekesebb tartalmakat csinálnak, karizmatikusabbak, valahogy több embert megfognak.
Tom egyébként tényleg jó szponzor alany lenne, mert amellett hogy karizmatikus, és fanatikus, szívvel-lélekkel csinálja a futást, még komoly teljesítményre is képes. Csak hát a kockás füzet és a PH fórum mellé kellene némi social media aktivitás is. :)

Run&Ride

(#56602) tomcica válasza HKorn (#56601) üzenetére


tomcica
Topikgazda

majd bedobom a testem a Tinderen :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56603) HKorn válasza tomcica (#56602) üzenetére


HKorn
addikt

:DDD azonnal jobbra húzlak

Run&Ride

(#56604) tomcica válasza ballazol (#56599) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez mar szep emberes alapozas :R egy dolog utotte meg a szemem 157-es atlagu a lepesszam,ez nagyjabol valos? Mennyi lehet akkor a vertikalis elmzdulas (pattogva futsz) vagy olyan nagyokat lepsz? :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56605) inf3rno válasza tomcica (#56602) üzenetére


inf3rno
nagyúr

:C :C :C

Buliban hasznos! =]

(#56606) Zozo0525 válasza HKorn (#56601) üzenetére


Zozo0525
őstag

Letezik olyan idiota aki azert vesz valami draga .... Mert valami infulenser olyat hasznal? Azlkkor az meg is erdemli. Pl tomcica akármennyire szereti a toltottkaposztat en azert nem ennek mivel utalom a káposztát..... Hiaba tisztelem mint futó es sportember.....:R

(#56607) tomcica válasza Zozo0525 (#56606) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az japan szuzlanyver ;] :P :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56608) Peterhappy válasza tomcica (#56607) üzenetére


Peterhappy
őstag

:D

@Zozo: lemaradtal, a borso az uj kaposzta :D

@This no owl: nalunk csutortok este volt borsofozi a menu :)

[ Szerkesztve ]

(#56609) SpaceKombajn válasza tomcica (#56600) üzenetére


SpaceKombajn
tag

Szerintem PEAK KING-et akart kiírni neked, csak biztos nem fért ki :)

Na közben azért "futottam (sánta hintaló vágta)" :) is az elmúlt hétvégén, mégpedig az erdei részen (ahol tavaly év végén és idén év elején csak sétáltam/gyalogoltam), ahol 2 km egy kör és vannak szintemelkedések, végig tudtam futni, de ez azért eléggé más mint vízszintesen futni, több erőt kivesz, persze főleg az emelkedő, meg ugye nem tiszta az út, bokáig érő falevelek, avar, lehullott faágak, egyéb akadályok, meg volt egy helyen csomó dió, egyre rá is léptem és meg is bicsaklott a bokám, kicsit fájt is de tovább folytattam. Utána leültem "napozni"
mint a verebek, meg egy kicsit megszáradni (mert túlöltöztem, de az erdőben azért jóval hűvösebb volt, mint szabadtéren) és persze a bokámat is megnézni. Úgy döntöttem, hogy másik irányba (erre több a szintemelkedés) is letogyogom a kört. Meg is lett, hát voltak olyan részek amikor a lábaim már nem akartak annyira engedelmeskedni és éreztem, hogy lesz izomláz (régen nem volt már), lett is, másnap kb. botorkálás.
Vasárnap azért kimentem és fordított sorrendben végig tötymörögtem (kicsit gyorsabban sikerült) a két kört.

spacetime

(#56610) Zozo0525 válasza Peterhappy (#56608) üzenetére


Zozo0525
őstag

Bocsi:DD

(#56611) HKorn válasza Zozo0525 (#56606) üzenetére


HKorn
addikt

Biztos van ilyen, nem hiába tolják az infkuenszereket. Amúgy nem feltétlen csak drága cuccokat reklámozhatnak.

Run&Ride

(#56612) ballazol válasza tomcica (#56604) üzenetére


ballazol
senior tag

igyekszem, köszönöm!
tegnap sem és ma sem volt lenn senki ebben az egy órában... pedig szépen sütött a Nap, bár a szél ma már pöppet zavaró volt
igen, igyekszem minél kisebbeket szökellni, a kocogás tempóját próbálom kitolni, változatlan lépéshossz mellett
181cm
83kg
ma délelőtti:

[ Szerkesztve ]

"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung

(#56613) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Csináltatok már olyat, hogy versenyen beérve a célba gyorsan leállítottátok a tracket, majd abban a pillanatban rájöttetek, hogy ez hiba volt, mert pár 10 m híján nincs ki az adott táv? Nekem most sikerült lányos zavaromba ezt művelni. Azért jól fogok aludni így is, de picit bosszant, hogy 20 m-t kellett volna még sétálnom a cél után, hogy bekerüljön a mindenféle oldalak statisztikájába, mint második leggyorsabb FM. :(((
Ja igen, szerencsére az egy héttel ezelőtti bokakimenés nem volt komoly, pár nap pihi elég is volt.
Az adizero Pro is jól szerepelt.
Ami mondjuk nem tetszett, hogy a 11 km-en indulókat a FM után fél órával indították, ugyanazon az útvonalon mentek, mint mi (csak persze hamarabb fordították vissza őket), így az utolsó pár km-en kb. a komplett mezőnyt meg kellett előzni.

(#56614) parandroid válasza ígyvanferi (#56613) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Kezdők kishibás könnyelműsége... :P

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#56615) stefyY


stefyY
őstag

Kolonics emlékfutás, toronymagas pb, nagyon örülök, hogy így összejött. :)

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#56616) tomcica válasza ígyvanferi (#56613) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Bravo :R Ne se aggodj ezen :N majd megfutod fiatal vagy meg :P Apropo Adizero Pro,megjelent nalunk az Adios 6 (az ugye Lightrsike es Lighstrike Pro kombos talppal van 130euro) ha 100-at megkozeliti valamilyen akcioban,akkor benevezek ra. Talan nem lett annyira magas a talpa,mint a 10-es Bostonnak :U

Stefyy neked is gratula :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56617) HKorn válasza stefyY (#56615) üzenetére


HKorn
addikt

10K? ;]

Run&Ride

(#56618) bencze válasza Zozo0525 (#56606) üzenetére


bencze
senior tag

Egyrészt az influencer szitokszó lett, értem, de nem minden reklám szar. Én pl sokszor megnézem az LTT reklámokat mert relevánsak és ritkán reklámoznak szart (előfordul). Van aki pénzért bármit, van aki nem, engem csak az zavar amikor nem világos, hogy most ezért fizettek neki vagy sem. Twitch néha megy félig háttérnek amikro valamit csinálok, pl játszom, és néha nem értem miért játszanak szar dolgokat az emberek, de feltételezem sokszor fizetnek nekik. Semmi bajom nem lenne ha tök átlátható lenne egyből, hogy mi a fizetett tartalom és mi az ami nem.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#56619) Zozo0525 válasza bencze (#56618) üzenetére


Zozo0525
őstag

nem szitokszó de mit is jelent? minden hülyegyerek, csaj infulencernek hívatja magát, mivel tv-t nem nézek nagy részét nem ismerem..... az más ha pl a futásnál maradva tomcica, csécseizoli,..... valamit reklámoznak hiszen őket tudom kik. nekik elhiszem hogy hiteles emberek ha futásról van szó. (de attól még nem utánzok senkit) :R

(#56620) tomcica válasza HKorn (#56617) üzenetére


tomcica
Topikgazda

de gonooooosz (mondjuk attol jo poen ;] )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56621) tomcica válasza Zozo0525 (#56619) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az a baj ezzel,h amit en xarnak tartok,arrol nem vagyok hajlando azt mondani,h "szodaval elmegy" :N pl Salomon Ride felso resz,ahhoz kepest h a Salomon marka mit sugaroz magarol egy rakas ipari hulladek (a talpa es maga a cipo kozben meg jo). Ha nekem a Salomon fizetne h reklamozzam a cipojuket,akkor en elmondanam,h mennyire szerettem a Ride-ot...minden talajon jol muzsikalt,meg tempora is hajlamos (emberi es ufo sebessegen egyarant). DE a felso anyaga ennyi penzert vallalhatatlan.Ha igy fizetnek ezert az oszinte velemenyert,akkor okes.
Edzestervek temahoz ugy allok hozza,h szeretnem ha megtanulna - aki csak akarja - h mit miert csinalunk,hogy kell felepiteni egy felkeszulest stb. Az "itt a heti penzumod" oszt csa' verzio nekem ertelmetlen :K Szeretnem ha onalloan tudnanak edzeni az emberek.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56622) stefyY válasza tomcica (#56616) üzenetére


stefyY
őstag

Köszönöm! :R

#56617 HKorn: :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#56623) norby_42 válasza Peterhappy (#56596) üzenetére


norby_42
aktív tag

Aztak.
:D:R

Eat pasta, run fasta

(#56624) sipi700 válasza tomcica (#56621) üzenetére


sipi700
tag

Lehet ezért is jó, hogy az igazán jó futók nem reklámarcok :) Ahogy láttam nálunk Hoka és Salomon cipőket "adnak", egyiket sem szeretem. Régen voltak Asics frontrunner-ek az országban, de talán már az sincs. Talán még Saucony szponzoráltak vannak, Endorphin cipők még tetszenek is, de annyit nem érne, hogy közösségi oldalon mutogassam magam emiatt :D Öreg vagyok ehhez a világhoz.
Irigyellek, hogy ilyen jól és önzetlenül tudsz segíteni mindenkinek ;) Én is próbálkoztam, 2 hét volt, leírtam mit kellene edzeni, minden futás után azt, hogy min kell változtatni. Nem azt csinálta, le is rombolta gyorsan az edzői ambícióim, már nem szeretnék edzői sulit végezni. Egyre több a futó itt a városban is, egyesület nincs, szívesen segítenék is, de talán túlságosan maximalista vagyok és ezt várnám mindenkitől. A másik meg az önállóan tudnak edzeni az emberek, ahogy írtad. Igen, ha megtanulja valaki az alapokat vagy inkább érti, akkor nem is nagyon kell edző. Legtöbb futónál értelme sincs, szerintem egy 5 órás maratonra egyedül is fel lehet készülni. Továbbá ott ahol egy maratonra készülésnél semmit nem javul az állóképesség meg is kérdőjelezem a munka hatékonyságát.

(#56625) norby_42 válasza parandroid (#56614) üzenetére


norby_42
aktív tag

korán kikapcsolta karóráját?

Eat pasta, run fasta

(#56626) Fred23 válasza hellan (#56587) üzenetére


Fred23
nagyúr

Én is kezdő vagyok, augusztustól járok kocogni fogyási célból, 100 kilósan kezdtem 2 vagy 3 km-rel, most ~94 kiló vagyok és 7 km megy. 110 kiló volt a fogyózós kezdő súlyom, de míg nem értem el a 100 kilót, nem kocogtam. Olyan 72-75 kiló a célom, vagyis van még rajtam úgy 20 kiló fölösleg. Ilyen állapotban egyelőre lassú vagyok, de hogy az itteni profik eredményei mellett lehessen látni kezdők eredményét is, itt egy kép a mai kocogásomról:

(#56627) HKorn válasza stefyY (#56622) üzenetére


HKorn
addikt

Bocs, csak ugye nem volt ott a táv, nem lehetett kihagyni :) Amúgy gratula, nagyon szép idő. :R

Run&Ride

(#56628) stefyY válasza HKorn (#56627) üzenetére


stefyY
őstag

Ott van az. :DDD Köszönöm. :R

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#56629) HKorn válasza stefyY (#56628) üzenetére


HKorn
addikt

Igaz, csak az alsó sort néztem, akkor nem is volt olyan jó poén :D

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#56630) tomcica válasza sipi700 (#56624) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Valojaban akkor lehet csak igazan segiteni,amikor mar onalloan tud edzeni :K foleg amikor mar nehany PB-t kifutott,na ott kezdodik csak az "igazi" munka...a futonak is,es az edzonek-tanacsadonak ugyszinten :K A klasszikus edzesekbol kihamozni,h mi az ami neki egyenileg mukodik,mikor es mennyi. Utana osszerakni a mentalis reszt,a megfelelo terhelest. Ott mar nem szabad sokat engedni az evek alatt kiepitett formabol. Nincs mar olyan,h kiveszi a szabadsagot es ujra alapoz,meg ilyenek :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56631) ígyvanferi válasza parandroid (#56614) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Kösz! :DDD Kevés a versenyrutinom, ez jogos. :N Automatára állt az agyam, vége az "edzésnek", nyomjuk a gombot, és kész...

Most csekkoltam, negyedik lettem. :F Egészen meglepett, a hangosbemondó épp csak megjegyezte, hogy ja, jön egy félmaratonos is, őt is tapsoljuk meg (közben javában érkeztek a 11 km-esek, a váltókat meg név szerint említette), így fogalmam sem volt, hanyadikként futottam be. Jó nagy volt a torlódás ráadásul. Néztem a tavalyi eredménylistát, akkor jóval erősebb mezőny jött össze, 1:17 elejét futotta a győztes, és az én időm a 15. helyre lett volna elég. A dobogó így is nagyon messze volt, majdnem 4 percnyire.

(#56632) bajnokpityu válasza tomcica (#56621) üzenetére


bajnokpityu
félisten

meg kell, h találjon a megfelelő márka.
anno hifit teszteltem, és egy kitételem volt, hogy bármi legyen a véleményem, megjelenik.
ezt egyetlen, 2 honap alatt becsődölt magazin vállalta. úgyhogy szabadúszóként folytattam...
ma csak olyan magazin létezik itthon, ahol az importőr hirdet az újságban.

ha megnézed az autós magazinokat, youtubereket, mind elkezdi fügetlenként, majd eladja mindegyik a lelkét apróért.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#56633) ígyvanferi válasza tomcica (#56616) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Köszi! Kellett ez a kis sikerélmény az UB után.

Izgalmasan hangzik az új adios, bár a Lightstrike prohoz még nem volt szerencsém. Azt már nem tudnám hova beilleszteni a cipő rotációba, túl sok gyorsabb munkára, versenyre valóm van már. Viszont egy Boston 9-esért visszanéztem valamelyik nap az outletbe, de sajnos már nem volt méretemben. Eléggé bejött az adizero pro, a Boston meg elég hasonló hozzá (vagy fordítva), mínusz ugye a karbonlemez, meg persze sokkal inkább mindennapi futáshoz illik. Meg ahogy írod, a 10-es Boston már egészen más szellemiségben készült.

(#56634) danielsz


danielsz
tag

A héten kétszer futottam: először és utoljára. Tegnap (mert már vasárnap van :D) a Rókaűzők váltófutóversenyen. Először a bokám ment ki terepen 3 hete, pihentettem egy hétig. A múlt hetet már végigfutottam, azt hittem, megúsztam a sérülést. Aztán most hét közben a bal lábamon a lábszár feszülni kezdett eléggé, inkább a pihentetés mellett döntöttem. Nem akartam én most se futni, de nem tudtam csereembert szerezni már magam helyett. Két szakaszt is én toltam, egy eléggé fos dombbal indult, annak a végén a kritikus részén inkább belesétáltam (ott bőven 10% feletti volt az emelkedő). Onnan folytatva már kezdtem bemelegedni, a vártnál gyorsabban mentem, 17 km 4:47-es átlaggal ment, ahhoz képest, hogy attól fostam, hogy le se bírom futni, elég jó. Azért a lábam elég érzékeny még, lehet úgy kelek fel, mint akit egész éjjel vertek, ahogy Tomcica mondaná :D

(#56635) tomcica válasza danielsz (#56634) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Tokos :K itt kezdodik a teljesitmeny :R amikor ismeretlen teruleteken vagy...birja a test,szetesik?! birja a fej,szetesik?! birja a "sziv",szetesik?
A masnap meg hat MASNAP ;) 80evesen,ha visszanezel soha nem a masnapok fognak eszedbe jutni :N
PS: lehet erdemes lenne kicsit jogaznod,pilates,tai chi vagy barmi hasonlo,amelyik ezek kozul tetszik

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56636) venember83


venember83
nagyúr

Péntek reggel kaptam Pfizer szurit, a rossz hír az, hogy nem cserélték el valami csodaszerrel, mert nem lettem gyorsabb. Cserébe viszont lassabb sem. A szúrás helyén jelentkező izomfájdalmon kívül nem volt semmi más tapasztalható (esetleg egy kis fáradtság, talán egy kis fejfájás, de ez egy másféléves gyerek mellett gyakori vendég, szóval nemigen írható egyértelműen a kékpirulagyártók számlájára). A pulzusom s a tempóm is a megszokott volt a mai, családi sétával egybekötött félórás átmozgatón.

[ Szerkesztve ]

(#56637) hellan válasza bajnokpityu (#56588) üzenetére


hellan
csendes tag

Igen... mai 2 km-es laza gurulás alatt 162-es átlag bpm-et mért, holott igazából nem érzékeltem különbséget futás során olyan szempontból h jobban kalapálna szívem, nem bírnám. :D

(#56638) hellan válasza tomcica (#56592) üzenetére


hellan
csendes tag

Napi 3-5 km bőven elég lesz nekem, csak az ülőmunkát szeretném valamennyire ellensúlyozni 2-3 naponta futással, függően h milyen gyorsan regenerálódok. :)

(#56639) sherlock82 válasza venember83 (#56636) üzenetére


sherlock82
senior tag

Nekem az első covid oltás után mondták, hogy ne nagyon sportoljak aznap. Futottam 5 km - t.
Második után nem voltam jól, pénteken lesz a harmadik.
Hát kíváncsi leszek.... :)

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#56640) tomcica válasza hellan (#56638) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Idovel neha a napi 2x futast is beiktathatod,ha be akarod robbantani a regeneralodas es anyagcsereszint utemet :K Amikor mar kiepult a heti stabil rutin es kenyelmesen emesztheto,akkor egy napon belopni pl 2 x 3-4km-t...legyen koztuk 8-10ora.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56641) Zozo0525 válasza sherlock82 (#56639) üzenetére


Zozo0525
őstag

En ket oroszt kaptam. Elotte es masnap mindegyiknel futottam 😁 nehogy egy doki mondja meg mit csináljak 😂

(#56642) LanyUs válasza tomcica (#56600) üzenetére


LanyUs
senior tag

Tegnap nem babakocsi, hanem futóbringa kíséret volt ( 6,5 km lett a 3 évessel). Volt kétszer 500m jobb kéz bicepsz pumpa is kocogva. Ez annyit jelent, hogy bal kéz bringa, jobb kézben pedig 15 kg. Természetesen a végére totál beég az karizom, de ez a dolga :) Recovery hét lezárva, minden tünetmentes, a héten újult erővel dobjuk be magunkat a reggeli nullába :)

(#56643) tomcica válasza LanyUs (#56642) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jol van,jol van...tessen terhelni magat,15kg-t meg en is elcipelek ;] az aszott testemmel :DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56644) sherlock82 válasza Zozo0525 (#56641) üzenetére


sherlock82
senior tag

Nyílván nem, de a második oltás nem voltam valami jó bőrben. :(

Iphone 8, Adidas ultraboost 22, Casio G-Shock GBD-200-9ER

(#56645) LanyUs válasza tomcica (#56643) üzenetére


LanyUs
senior tag

1 kezet azért durrant az is :) De a Te hátadra nem a kislányom kell, hanem én :) Az aznapi futásod akkor válna igazi survivor kalanddá :D Bár láttam a közös edzéseknél is vannak hozzám hasonló testtömegűek, szóval Velük is gyakorolhatsz :)

(#56646) Fred23 válasza LanyUs (#56645) üzenetére


Fred23
nagyúr

20 éve küzdősportoltam, ott volt olyan edzés, hogy hasonló súlyú emberek vegyék egymást nyakba, és gyorsgyaloglás. Így utólag kissé túlzásnak érzem, és talán összességében kontraproduktív is. Biztosan javítja a kondit, de a porckopás esélye is elég nagy lehet, mondjuk ez csak tipp.
De sokszor van, hogy egy edző inkább csak macsó, mint szakmailag mindenhez értő.

(#56647) Hi!King válasza Fred23 (#56646) üzenetére


Hi!King
őstag

Nekünk kosárlabda edzésen volt ilyesmi (szabadtéri alapozó futóedzés részeként,), de azt hiszem csak hátunkra kellett venni a másikat, nem nyakba, aztán emelkedőn futni. Öcsém megszívta, mert én voltam a legnehezebb, utánam ő következett olyan 15 kilóval kevesebbel.

(#56648) tomcica


tomcica
Topikgazda

[kép]
Tegnapi kozos edzes utolso szettjeben (de meg a kifutas elott) van 30-50m ilyenfele erosites. Itt egy resze a csoportnak,akik epp belefertek a kepbe.Ahogy latom a kispadrol lottek mobillal nagyitva,de azert lathato. Szigoruan lassu seta,es joval faradas elott csere van. Epp csak erintjuk. Marija-t vittem,multkor MIrjana jutott,ok 50-60kg-ek,a tobbiek tegnap mindg feljebb voltak sulyban (en meg ugye 54-55kg kornyeke vagyok).
Volt kacaraszas ;]
Regen birkozo edzesen a toltesre kellett felvinni a masikat,az mar durvabb dolog,na de akkor 14-16evesen szerintem a testsulyunk duplajat is felvittuk volna minden gond nelkul. Most azert nem szabad esz nelkul :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#56649) Fred23 válasza Hi!King (#56647) üzenetére


Fred23
nagyúr

& tomcica:
Meglepődtem, hogy ezek szerint az ilyesmi megszokott dolog. Most így idősebben már úgy vagyok vele, ingyen inkább kihagynám, csinálja az, aki pénzt is kap érte. :D

(#56650) LanyUs válasza Fred23 (#56649) üzenetére


LanyUs
senior tag

Azt milyen kulissza titkokba nyúlok én bele itt :) Holnap első dolgom lesz ötkor a reggeli aerob közben, hogy az első ember akivel találkozok a hátamra vegyem :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.