Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48461) Hi!King válasza Never79 (#48460) üzenetére


Hi!King
őstag

Mikor egyszer részt vettem egy 6 órás aszfaltos futóverseny rendezésében, nem volt még komoly erőnlétem, de amit a mezőny több mint fele, köztük fiatalok is csináltak, arra azt mondtam, hogy én is tudnám. Mert 6 óra alatt olyan is volt, aki egy maratont sem futott le, de az átlag olyan 60-65 km fvolt, amibe többségüknek kisebb-nagyobb pihenők is belefértek.

Mikor 12 órás tájfutáson indultam egyéniben, én is ilyesmit csináltam, pályanként (10 pályát csináltam összesen) 5-10 perc kajálós pihenő, plusz kb. 2 órával a vége előtt volt egy 20 perces taktikai pihenőm, mert twilightkor adnak 2 darab rövidebb pályat, mint a legrövidebb, ami a nappaliakból maradt, és ezt a kettőt pont teljesíteni tudtam a hátralévő időben. Az erdőben meg a legtöbb emelkedőt sétáltam, és amikor futottam is kocogósra vettem. Még cipőt is cseréltem, mikor 8 óránál feltörte a lábamat az első cipő.

Csak azért írom, mert nyilván az, hogy elindul valaki ultra távon és teljesíti, vagy célzottan készül, és oda is teszi magát, az két külön dolog.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.