Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47850) Never79 válasza inf3rno (#47849) üzenetére


Never79
tag

Huu az engem is!

Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy most a Terepfutas.hu nagy büszkén vallja, hogy műanyag poharakat nem használnak, és hogy más versenyek is el kezdték ezt átvenni (Maratonman, Márkus Öcsi stb. féle versenyek) az ő hatásukra. Hallgatva a Büntetőkör adást, nekem úgy tűnt Csanya nekiment a BSI-nek, illetve Kocsis Árpádnak, aki kicsit más véleményen volt.

Az FB-n jó kis vita alakult ki, ahol egy kicsit "nemzölden" gondolkodók jól le lettek hurrogva. Én személy szerint örülök a kezdeményezésnek, és támogatom is, hogy minél kevesebb műanyag pohár legyen, de 3 dolog jutott eszembe a terepfutó versenyekkel és a terepfutó társadalommal kapcsolatban:
- mért lehet még találni szalagokat a versenyek után akár egy 1 hónappal is az útvonalon?
- mennyi szemetet szednek össze a szervezők egy terepfutó verseny útvonalán a verseny után?
- hány terepfutónak jut eszébe összeszedni bárhol is a szemet, ha lát az erdőben (most nem a lerakott építkezési törmelékre :( gondolok, csak az egyéb dolgokra)?

Szóval ez a dolog szerintem nem fekete és fehér egyelőre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.