Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44536) ígyvanferi válasza anorche1 (#44534) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Esélyes a csonthártya-gyulladás szerintem is. Legalábbis hasonló fájdalomra magamnak is azt mondtam rá a netes keresgélések alapján. Két hónapot nem futottam akkor. Közben kétszer próbáltam ki néhány km-t futni, de mindig előjött a fájdalom. Csak a napi munkába 15 km bringázás volt ezalatt az idő alatt.
Viszont gyulladt területet ne hengerezz inkább! Azt nem tudom, hogy mondjuk a vádlit lehet-e és érdemes-e, segíthet-e, ha azt áthengerezed, ehhez hozzáértőt kéne kérdezni.

Csak érdekességképp mutatom a mennyiségeket akkorról.

Augusztus 13-án, a születésnapomon futottam 29 km-t, stílszerűen ahány éves lettem, ami hirtelen hatalmas terhelésnek bizonyult az azt megelőző hónapok minimális mennyiségei után, nálam ez volt az oka a sérülésnek. És nem is jól írtam a két hónap kihagyást, mert csak decemberben tudtam elkezdeni újra edzeni. (Akkor meg eltörtem a csuklóm, amiatt maradt ki pár hét megint...)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.