Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3839) DBAtti válasza PumpkinSeed (#3826) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Olvastam már sokat az Asicsról, nyilván mint Noob-ot anno elbűvölt, mi kerül egy cipőn 30-40k-ba. De mára sejtem, hogy az egészséges mozgás, ízületek rendben tartása. Viszont ennyit jelenleg sajnos nem tudok kiadni cipőre.
Nagyjából mennyiért szabnak az ember lábára egy ilyen topánt?

Gyors számítást követően ebben most kb. 1000km van, ami annyira nem sok szerintem, bár 95-92 kg-al toltam bele (~ 185cm, érzésre, látványra kb. 8-10kg felesleg). Inkább az a gond, hogy eleve nem támogatja annyira a típus a pronáló lábat, ami idővel mintha felerősödött volna, a gyakorlatoknak is utána nézek, köszönöm!

A következő kérdés: egy ilyen Asics, vagy akármilyen gyártmányú, még jobb minőségű darab tovább is bírja a gyűrődést? Vagy inkább 2-3 pár a mostanihoz hasonló kaliber, akár betéttel. Azt hiszem muszáj lesz bemennem egy rendes szaküzletbe és elbeszélgetni az eladókkal, túrni a netet, és keresni egy új cipőt.

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.