Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3651) Cathfaern válasza Serpiko (#3648) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Excel helyett akkor már célszerűbb szerintem direkt erre kitalált oldalan vezetni, pl.: Endomondo
Eredetileg arra lett kitalálva, hogy telefon GPS segítségével trackelje és töltse fel az adatokat, de teljesen jól működik a dolog manuális megadással is. És akkor pontosan látod, hogy melyik nap mennyit mentél, és magától csinál grafikonokat összesítéseket is :) Plusz van némi közösségi oldal jellege is, be lehet jelölni másokat, látod ők is mikor mennyit mentek (feltéve hogy publikussá teszik a felvitt eddzéseket, de alapból az), innen a PH!-ról is van fent pár ember.

Kockahas:
Kockahasa mindenkinek van, csak van akinek van fölötte némi zsírréteg :) És ez nem csak poén. Teljesen mindegy mennyi felülést végez valaki, meg mennyit eddz hasizomra, ha nem megy bizonyos testzsírszázalék alá, akkor semmi se fog látszani a hasizomból. Ez egyben válasz arra is, hogy csak futással hogy lesz valakinek kockás hasa :)

(#3652) tomcica válasza KINKY_007 (#3645) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nem szeretek semmi ketyeret magamon...max egy snassz-mezei ora,ennyi...en meg oreg motoros vagyok,ugyis irnom kell az edzestervet,elemeznem,modositgatnom...megszoktam mar igy (persze lattam a garmin,nike,edmondo progikat is tisztaban vagyok veluk hogyan neznek ki)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3653) Serpiko válasza whited (#3650) üzenetére


Serpiko
addikt

Csak futok előtte átlagos kondiban voltam semmi extra képes voltam arra amire egy korombeli férfi. Mielőtt elkezdetm futni volt, hogy hasaztam de nem volt semmi eredménye. Pontosan azt akartam írni amit itt írt (#3651) Cathfaern kolléga. Így van ahogy mondja ez a lényeg és erre akkor jöttem rá amikor már több hónapja futottam nem egyik napról a másikra alakult ki a kockás has ez egy folyamat. Amikor elkezdtem futni 90 kg körül lehettem most 75 kg körül vagyok 180 cm magassággal. Mondjuk nem olyan kockákra kell gondolni mint ami a gyurosoknak van. Persze, ha erre ráhasazol akkor nagyon állat lesz a hasad én mondjuk nem csinálom. Csak látszik és tök szép ezt ilyen jó mellékhatásaként fogom fel a futásnak. :DDD

A kajára odafigyelek rizs, hal, csirke, saláták, nem eszek kevesebbet csak odafigyelek, hogy minőségi kaját egyek. Úgy mondanám inkább Ferráriba sem töltünk szar üzemanyagot. Ja és mikor éjszaka dolgozom nem eszek hambit mint régen inkább kekszet teljes kiőrlésűt, vagy puffasztott rizst meg hasonlok. Inni régen sem ittam ilyen cukros cucokat mindig ásványvíz és abból is a mentes.

(#3651) Cathfaern: Jó kis oldal lehet, de nem beszélnek angol így kicsit nehézkes. :(((

[ Szerkesztve ]

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#3654) Cathfaern válasza Serpiko (#3653) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Van magyar is :) [link]

(#3655) tomcica válasza whited (#3647) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Leirom nagyjabol hogyan nez ki nekunk egy het (harman csinaljuk ezt az edzestervet,en vezetem es van ket tanitvany)

hetfo - 4-8km laza atmozgato kocogas - plyometrics,azaz sajat sullyal valo lab,torzs,testerosito gyakorlatok (kilepesek,paros labbal felugras guggolasbol,dobozra felugras,fellepes...jumping-jack,egylabbas guggolas...pipiskedes lepcson stb.)

kedd - hosszabb resztavos edzes - per pillanat 1000m-es ismetlesek palyan + egy kis gyorsasagi munka

szerda - hosszu futas (neha felrazzuk benne egy kis konnyed tempoval)

csutortok - TELJES pihenes

pentek - rovid resztavos edzes - anaerob (per pillanat 400-ak palyan,nagyon rovid pihenovel) + gyorsasagi munka

szombat - dupla edzes - atmozgato futas majd 60m-es sprintek - nehany ora mulva teljes test cross-fit edzes (per pillanat edzoteremben: guggolas sulyokkal,felhuzasok,fekvotamasz,hasizom,torzsgyakorlatok stb..stb)

vasarnap - 20 perc tempo,ahogy engedi a szervezet (alatalaban faradt igy vissza van veve picit) + emelkedok

Igen jo alakformalast er el a heti 1x cross-fit is,igen intenziv...a szerdai hosszu futas pedig leegeti a testzsirt,a tobbi pedig allokepesseget erosit tobb iranybol is

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3656) Serpiko válasza Cathfaern (#3654) üzenetére


Serpiko
addikt

Köszi ezt már értem. :B

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#3657) whited válasza Serpiko (#3653) üzenetére


whited
addikt

kövezzetek meg ha butaságot mondok, de mivel te azt írtad, hogy korombeli férfi, valószínűleg idősebb vagy nálam (21) tehát, ha jól emlékszem fiatalabb korban az eredmény, (és tudom, hosszú és kemény meló lesz,de ezért is csinálom) sokkal hamarabb látszik, mint "idősebb" korban?

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#3658) Serpiko válasza whited (#3657) üzenetére


Serpiko
addikt

27 vagyok nem sokkal idősebb nálad. Nekem kellett 3-4 hónap, hogy beinduljon a dolog, de nem azért kezdem el, hogy jól nézzek ki, mert eddig is jól néztem ki. A lényeg imádok futni a többi meg persze jön magától alakultam szépen tőle, de nekem ez csak másodlagos tényező.
Nyilván fiatalabb korban gyorsabban jön az eredménye mint egy jóval idősebbnél, de ezt csak gondolom. Mert szerintem egy 50 évesnek aki nem futott azelőtt nagyobb meló elérni bizonyos eredményt mint mondjuk neked. De itt vannak futó mesterek majd ők megmondják ezt pontosabban.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#3659) whited válasza Serpiko (#3658) üzenetére


whited
addikt

én viszont enyhén se néztem ki jól, viszont ahogy tellnek az alkalmak, úgy "alakulok", szeretni csak a 2. 5km-től szeretek mert akkor már jól is esik, addig nem, ez miatt is kérdeztem :R

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#3660) margithid


margithid
veterán

Elég jó szinteket futnak itt egyketten, régebben én is futottam, úgy érzem el kellene kezdeni megint, de volt egy dolog ami miatt befejeztem, ez pedig az achillesfájdalom. Volt reggel mikor alig tudtam kiszállni az ágyból.
Másnál is előfordul ez, és ha igen mivel kezeli? Cipő nem lehet gond?
Amúgy én midnen nap mentem annó, napi 4.5 km kb, 25-30 perc alatt, néha kicsit többet futottam, néha kevesebbet. A max az 10 km volt, azt kb 1 óra alatt futottam le.
Amit én megfigyeltem futásnál, az az, hogy előtte nem szabad enni, és a ritmusra, illetve a légzésre oda kell figyelni.
Jó olvasni az eredményeiteket, megjön az ember kedve:)

(#3661) tomcica válasza Serpiko (#3658) üzenetére


tomcica
Topikgazda

letezik egy age-degradation calculator nevu program (neten megtalalod) ott pontosan ki van szamolva egy bizonyos tavon egy bizonyos kor felett mennyi a romlas/degradacio...

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3662) tomcica válasza margithid (#3660) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nekem 2011-ben volt achilles problemam,a cipo nem sokat segit,a lenyeg hogy a terheles utan regeneralodni tudjon az inszallag,valamint a masik irany - ergo meg kell erositeni (erre vannak kulon gyakorlatok).Mostanaban is erzem ha elfarad es benyilal,de mar nem serul le komoly terhelesnel sem.Amikor erzem akkor odafigyelek es egy nap pihenessel (akar ativ,de nem futas) kipiheni magat.Ja a hideget nem szereti...

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3663) KINKY_007 válasza Serpiko (#3653) üzenetére


KINKY_007
aktív tag

5 hónap 8-9 km futástól baromira nem lehet 15 kilót leadni-csak a teljes életmódváltás mellett
A nem kell a jó cipő szöveget is hanyagolni kéne, hátha valaki komolyan veszi az itt leírtakat...
Egy pánt meg egy óra is tud logolni, és is utálom a plusz cuccot, most ilyet tervezek, vagy a futópad, de az inkább vésztartalék lesz.
Én programnak a ilyet használok, és az útvonalnál a pulzus is rögzítve van.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3664) margithid válasza tomcica (#3662) üzenetére


margithid
veterán

Néztem most neten achilles edzést, lépcső széléra állni lábujjhegyyel és váltakozva le fel mozgatni a sarkunkat ameddig csak tudjuk.
Ki is próbálom:)

(#3665) tomcica válasza margithid (#3664) üzenetére


tomcica
Topikgazda

azaz :D ezt minden nap kell csinalni,ugy kb 2-3 honap alatt erosodik meg...a nyujtas is be szokott valni,de azt csak az egeszseges achilessel szabad,ha be van gyulladva akkor tobb kart okoz mint hasznot...jegelni lehet ha be van gyulladva (en hideg-meleg zuhannyal szoktam edzeni - nekem a tul sok hideg nem jott be)

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3666) deicide válasza margithid (#3660) üzenetére


deicide
veterán

Az utolsó rész egyénenként változó, én például mindig teli hassal, evés után 15-20 perccel indulok, mert akkor sokáig elvagyok étel/ital nélkül, tehát pl egy félmaratont is le tudok futni 1 fél literes palack vízzel, étel nélkül. Kerékpározni kb 100km-t tudok kaja nélkül, ha előtte ettem.
Viszont van aki pedig kihányná az ételt, ha rögtön indulna testmozogni :DDD

KINKY_007: Az nem mindegy, hogy milyen rendszerességgel fut a delikvens 8-9km-t, ha heti 5x, akkor nem nagy csoda a dolog, én is leadtam 20kg-t április óta, mondjuk én bringázom is mellette.

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#3667) margithid válasza deicide (#3666) üzenetére


margithid
veterán

Hát igen, meg az intenzitás se mindegy, ha 1 óra alatt fut le valaki 10 km-t az például jó szerintem, nem is túl megterhelő. Én amúgy elsősorban szálkásodni szeretnék és a hasam eltüntetni, 183 cm vagyok és 95 kg.
Derékon kivül nincs oylan nagy problémám, fogyni max 10 kg-ot akarok, inkább izmosodni jó lenne, persze tudom ez normális kaja és edzés nélkül nem fog menni:)
Kajánál végülis lehet enni is, csak nem mindegy mit, legalábbis nálam:)

(#3668) KINKY_007 válasza deicide (#3666) üzenetére


KINKY_007
aktív tag

Lehet, hogy valaki a nulla mozgás után, diétával, meg egyéb aktív cselekvéssel tud fogyni ilyen arányban, de akkor nagyon elhízott, nagyon tunya életmódot kellett előtte folytatni.
Ekkorka erőfeszítés nem egy olyan nagy dolog egy egészséges, aktív embernek.
Nem szoktam rendszeresen futni, de olyan 35 perces 7 km-et szoktam földúton, amikor mégis nekiindulok. 180/88.
Valami jó tét mellett vállalom a fogadást, ha valaki meg akarja védeni az igazát.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3669) deicide válasza KINKY_007 (#3668) üzenetére


deicide
veterán

Ez így van, 127kg-ról indultam áprilisban és eleinte nem esett jól ennyi súlyt mozgatni, de 2-3 hónapig kellett kitartani, utána sokkal jobb lett, látványos is persze, mert leesnek rólam a nadrágjaim, stb. Viszont én az étrendemen nem változtattam, ugyanazt eszem, egy szabály van, 18:00 után nem. Cserébe, hogy eredmény legyen, az intenzitás brutális, mert tavaly a futás mellett több mint 6000km-t tekertem, 50km-es gyalogtúrákon indultam, heti legalább 4 aerob mozgásom volt/van. Ez azért 36 évesen szerintem nem szokványos. Most, hogy lassan beesek 100kg alá és fogyogat a zsír, kicsit visszaveszek majd, de azért nem nagyon :)
És ahogy mondod, most már abszolút semmi erőfeszítést nem jelent 7-8km-t futni, vagy akár 50-60km-t tekerni és már hiányzik is, ha pl időjárás miatt nem tudok menni.

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#3670) tomcica válasza KINKY_007 (#3668) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A testsuly pont egy olyan dolog ahol nem minden mukodik a "papirforma" szerint,van aki kevesebb mozgassal es jol betartott etrenddel komoly testsulyvaltozast tud elerni,masok nehezebben adjak le vagy veszik fel a tomeget.Lasd en kuszkodom epp,hogy visszavegyek 3kg-ot mar 2 honapja...

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3671) deicide válasza tomcica (#3670) üzenetére


deicide
veterán

Felszedni nem nehéz, nem mozogsz, csak eszel :DDD De gondolom nem zsírt szeretnél visszaszedni 3kg-t.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#3672) tomcica válasza deicide (#3671) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Persze izmot,nem zsirt :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3673) cekkk válasza tomcica (#3672) üzenetére


cekkk
veterán

Van akire évi 2-3 kiló tiszta izom megy fel és örül :DDD
Másra meg több, de hát az már mást használ :DDD :DDD

Tényleg a hosszútávú futóknál mennyire elterjed a teljesítmény fokozót használata?

(#3674) tomcica válasza cekkk (#3673) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A hosszutavfutasnal nem pont azok a teljesítmény novelok működnek,mint a sprintereknel.AzEPO verziók (vörös vértest szaporito oxigén szallitashoz) savasodas kitolok,meg azért itt is előfordul a növekedési hormonok használata (de nem izomnoveles céljából),valamint a verdopping amikor kiveszik a vered és feldusitjak oxigénnel,majd visszavezetik beled

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3675) tomcica válasza tomcica (#3674) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ezek melle a regeneracios folyamatokat gyorsító szerek,valamint bizonyos receptorokat lekoto szerek

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3676) gooool válasza tomcica (#3675) üzenetére


gooool
őstag

Én is voltam nemrég egy delikáteszben, ott ajánlott pár dolgot a nő, mutatott egy löttyöt, ami gátolja a savasodást és említette is, hogy élsportban nem használható, mert doppingszernek minősítik, pedig káros hatása nincs, másképp ugye nem is árulhatná.

Amúgy érdekes dolog, hogy beszélgettem nagyon régen futó srácokkal és fogalmuk sincs ilyenről, hogy tejsavküszöb meg hasonlók, most értették meg, hogy miért esik a teljesítményük mikor nem edzenek... :DDD

Üdv, Balázs

(#3677) tomcica válasza gooool (#3676) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jó pár testepitesben népszerű edzés előtti lotty-por rajta van a hivatalos atlétikai dopping listán: hot blood,jack3d stb. a tul magas coffein is!

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3678) gooool válasza tomcica (#3677) üzenetére


gooool
őstag

Igen, ezeket asszem be is tiltották, a jack3d már tuti nincs Mo-n forgalomban, HB-t nem tudom, nem élek velük, pörgök én így is, mint a motolla. :DDD
Akinek ezek kellenek, hogy elérjen valamit az annyit is ér...(értem ezalatt a hobbi szintű testépítést, atlétikát...)

Üdv, Balázs

(#3679) KINKY_007 válasza tomcica (#3672) üzenetére


KINKY_007
aktív tag

Attól függ, hogy mire kell az a 3 kg izom. Favágáshoz a creatin-os készítmények is jók, felvizezi az izmot, nagyobb súllyal lehet dolgozni, és a kúra végén a víz kimegy, a munka eredménye meg marad.
Én a rendszeresen futónak az akaraterejét irigylem, nekem egy hét után mindig közbejön valami 'fontos' dolog...
Amúgy tényleg függőség lesz a futás, mert egy idő után endorfin szabadul fel, ami pedig kellemes élmény a szervezetnek.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3680) tomcica válasza gooool (#3678) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Igen tiltolistasak,mondjuk az atlétikai szövetség listáján nem konkrétan így szerepelnek név szerint,hanem a bennük levő anyagok miatt..a jack3d-be konkrétan egy stimuláló miatt...az a szint ahol az átlagos sportoló van boooven elérhető ezek nélkül (idővel,munkával és kitartással) az a szint ahova ezek kellenek messze nem hobbiszint

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3681) gooool válasza tomcica (#3680) üzenetére


gooool
őstag

Persze, nem hobbiszint, ahová ezek készültek eredetileg...de mégis leginkább a kis pokémonok veszik ész nélkül, aki mondjuk egy hete se kondizik és ettől vár napok alatt csodát...szánalom, mikor nap, mint nap ezt látom. :U

Sajnálom a hölgyet, itt is amúgy aki az edző az ad a srácoknak kreatint és egyéb dolgokat, hogy erősödjenek, de nincsenek tisztában azzal hogy kellene szedni persze...pedig az edző olimpikon volt (Uzsoki János távolugró)

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#3682) tomcica válasza tomcica (#3680) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Én sajnos ismerek olyan hölgyet a klubunkbol aki szedett bizonyos növekedési hormonokat,mégpedig a szövetségi kapitány adta neki,többszörös országos bajnok volt nálunk ifi korában 56-57mp 400 (ifi lány) végül egyik tavasszal elszakadt a jobb combemeloje egyik resztavossal edzésen ..na azóta nem sportolt :(

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3683) tomcica válasza KINKY_007 (#3679) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nem felel meg a kreatinos megoldás,kozeptavhoz máshogy épülő izom kell (ha jól tudom a "robbanos" izom a vörös,a kitartos a fehér..ide a vörös növelése nem jó,sőt le is lassít).Pl 400m-en konkrétan tudom h minden kg felesleges testsúly (beleértve az ideális összetételen felüli IZMOT is) 1mp lassulást hoz

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3684) KINKY_007 válasza tomcica (#3683) üzenetére


KINKY_007
aktív tag

400m-hez erő kell a gyorsaság miatt, a sprinterek nem olyan vékonyka emberek...
Az izom felépítésén vörös/fehér nem változat, a már meglévő izomrost átmérőjén módosít. Ha jól tudom az egyetlen olyan készítmény, ami izmot hoz, nem dopping, nem káros, de nem vagyok a téma szakérője, csak ötletnek vettem fel hátha...

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3685) gooool válasza KINKY_007 (#3684) üzenetére


gooool
őstag

Igen, a vörös a gyors, a fehér a lassú, kitartó. :K

A kreatin pedig érdekes egy dolog:
Alapja, hogy vizet vonz az izomrostokba, melyek így nagyobbak és rugalmasabbak lesznek. Ezáltal nő a terhelhetőség, a kúra során, mely általában 2 hónap a víz mellett izomtömeg is jön, a fokozott munkabírás, edzés miatt, viszont ezután a víz távozik. A kreatin rosszul használva elég rossz a vesékre nézve a sok víz miatt.

Üdv, Balázs

(#3686) tomcica válasza KINKY_007 (#3684) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jol tudod egy bizonyos aranyu izommennyiseg kell a jo 400-hoz,volt szerencsem latni a szerb es a roman valogatott 400-as fellnotteket,egyik valtoban meg futottam is a szerbek ellen (mert nem volt jobb emberunk a klubban igy bevallaltam az elso valtast)
Az idealis testsulyon felul viszont minden kg izom lassit!! Ezert nez ki mashogy egy sprinter es egy 400-ra szakosodott futo.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3687) KINKY_007


KINKY_007
aktív tag

Ha már így pörög a fórum:
Futópadokról tud valaki mondani valamit?
Melyik típus jó, általában mire érdemes figyelni, érdemes e egyáltalán megvenni?
NordicTrack T8.0, T9.1, T9.2 került a látókörbe. Tetszik a tetszőleges futóprogram, és a viszonylag nagy futófelület. Még nem vagyok 90 kg, és 6-15 km-t szoktam föld/aszfalton futni.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3688) gooool válasza KINKY_007 (#3687) üzenetére


gooool
őstag

Én amondó vagyok amíg van lehetőség szabadon futni, addig tedd azt. Ott a jó levegő, a táj és változatosabb. Én egyszer próbáltam a futópadot, hülyét kaptam, hogy nem én irányítom a futásom...Viszont gaborbol kolléga anno azon futott sokat és neki sokkal jobb időket hozott a pad, míg a szabadban lassabb volt, szóval nem ad reális képet a gép.

Üdv, Balázs

(#3689) tomcica válasza KINKY_007 (#3687) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Hallod azokhoz nem ertek,ket hete volt szerencsem eletemben eloszor futni egy komolyabb futopadon (ne kerdezd a tipusat) par percet futottam,kivancsi voltam milyen tempot futni rajta.4perc/km tempoval futottam kb 5 percet,nagyon furcsa volt...ugy ereztem mintha a vadlim nem is ugy venne reszt a futasban mint kint a palyan.Aztan futottam 1 percet 3,45-os tempoval ott is azt ereztem h egesz mas mint kint.En normalis tempot nem futnak rajta,csupan esetleg a laza atmozgatot v. a masodik edzest aznap ami szinten 8-10km laza szokott lenni amikor van.

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3690) tomcica válasza KINKY_007 (#3687) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nezd csak az angol forumon ezeket soroljak:
- C900

- A2750 Pro

- T7si

- T8.0 (Sears exclusive I think...may be the T7 with 5" longer belt)

- A2550 Pro

- C1500

ettol a gyartotol...ezek kozul amit tobben ajanlanak: C900 es az A2550

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3691) margithid válasza tomcica (#3689) üzenetére


margithid
veterán

Kipróbálnám én is egyszer a futópadot. Taposógépet próbáltam, az nem rossz, csak sajnos tönkrement, elszakadt benne a lánc...

(#3692) cekkk válasza tomcica (#3674) üzenetére


cekkk
veterán

Akkor végül is majdnem ugyan az, mint a biciklistáknál. Bár mondjuk én ezekhez nem értek :DDD Meg nem is akarok :D

(#3693) KINKY_007


KINKY_007
aktív tag

Köszönöm a válaszokat. Igazából a legfőbb szempont a könnyű hozzáférhetőség lenne, hátha így végre rá tudok hangolódni a rendszeres mozgásra. Sajna gépekből nincs olyan választék (olyan árakon), mint az angol nyelvű site-okon. Gondolom a vádli azért nem dolgozott, mert nem kellett a haladáshoz annyira előre dőlni, mint normálisan, de egy kis emelkedéssel szimulálható talán.
Majd beszámolok a fejleményekről!

[ Szerkesztve ]

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3694) tomcica válasza KINKY_007 (#3693) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azt irjak az 1000 dollaros (gondolom az felenk nagyjabol annyi euro) gepek azert mind komolyak ettol a gyartotol.Ez a forumbeiras azert nem volt teljesen friss,nincs is rajta az osszes a Te altalad kinezettek kozul.Szerintem jo valasztas azok kozul barmelyik,mert mind komoly gepezet!

PS> beszamolot varjuk

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3695) bsafran


bsafran
csendes tag

Sziasztok,

nem tudom esetleg tud-e valamelyikőtök ajánlani normális árban olyan futó felsőt (lehetőleg pulcsi, dzseki), amin van ilyen foszforeszkáló, láthatósági csík? Voltam a Nike-ban de 23 ezerért nem fogok venni.

(#3696) KINKY_007 válasza bsafran (#3695) üzenetére


KINKY_007
aktív tag

A fény ne legyen szempont, veszel egy tépőzáras pántot, és jobb is.
Ha márkásat akarsz, akkor prem1er outlet, ha olcsóbbat, akkor decatlon szvsz.

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#3697) Serpiko válasza bsafran (#3695) üzenetére


Serpiko
addikt

Ezen nem éri meg spórolni elég spur vagyok ha magamra kell költeni, de nem bántam meg a megvett drága futó cuccokat. Azt ajánlom a neten néz körbe én is így csináltam anno. Neten kiválasztottam utána iránya bolt és szemrevételeztem illetve kikértem az eladó tanácsát.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#3698) LLam


LLam
senior tag

Sporttársaim,

az lehetséges hogy a cipőtől fáj mindkét alszáram? Térdtől lefelé a vádli is beállt és a lábfejemelő izom is..

Stay hungry!

(#3699) tomcica válasza LLam (#3698) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Előfordulhat,ha nagyon kemény terepen futsz és nincs mar csillapítás a cipőben.Gyakrabban fordul elő a tul hirtelen terheléstől v. tulterhelestol

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#3700) LLam válasza tomcica (#3699) üzenetére


LLam
senior tag

köszi a választ. A cipő még új, alig pár 10 km van benne, akkor az lesz h szoknia kell a lábamnak a munkát.

Stay hungry!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.