Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38337) parandroid válasza adalbert1 (#38334) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Alapszabály, hogy ha egy cipőt felpróbálsz, és nem élsz át egy kisebb orgazmust, hogy ez olyan, mintha a lábadra öntötték volna, valamint olyan kényelmes, hogy le sem akarod venni, akkor az apró kényelmetlenségek, amiket hajlamos az ember elhessegetni, mert amúgy a cipő mocsok jól néz ki, vagy mert szakember szerint ez a legjobb, vagy mert akcióban éppen olcsó, mind hatványozottan fognak előjönni, és olyan problémákat, sérüléseket tudnak okozni, ami utána hetekre-hónapokra megnehezíti a futást. Ha sokat futsz, akkor még a tökéletes cipőben is lesz egy rakás víz-, ill. vérhólyagod, bőrkeményedésed, bütyköd, ha ezt még tetézed azzal, hogy a cipő is problémás, akkor ezek nemcsak rosszabbak lesznek, de jön hozzá még némi boka-, térd-, csípőprobléma is. Hogy a sérülésveszélyt ne is említsük. Én ezért veszek mindig csak akciós cipőt. Egy 40-50-60 eur-s cipőt is fáj kidobni 50 km után, de inkább, minthogy az egészségemet kockáztassam. Amúgy meg a kettővel korábbi modell semmivel nem rosszabb, mint a 150 eur-s áron promózott aktuális csúcs. Ha jövőre megint jön egy új, addigra akcióban már ez is féláron lesz.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.