Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38334) adalbert1


adalbert1
veterán

Köszi a válaszokat mindenkinek.

Chuck Norris: nagyon rövid távokat futok (kb. 2 km alkalmanként), még csak most szoktatom magam a folyamatos mozgáshoz.

zaskar: engem nagyon zavar, ha egy cipő nyomja a lábujjamat, anno általánosban be is gyulladt tesi órán, így inkább a kicsit lazább fazonokat preferálom a mindennapokban, futócipőnél ez nem tudom mennyire gond.

inf3rno: pont ez az, hogy csak minimálisan érzem, hogy mozog, és ezt nem tudom megítélni, hogy vajon ez még elfogadható, vagy teljesen stabilan kellene állnia a saroknak, semennyi mozgást nem megengedve.

Ma sétáltam benne 3 km-t a gyereket ide-oda tologatva, és jobbnak tűnt a dolog - persze kérdés, hogy ez most csak kognitív disszonancia, vagy tényleg kezdem jobban megszokni/betörni a cipőt (de már azon is gondolkoztam, hogy túl ocd-s a hozzáállásom a témához)

peterkeT: köszi, ez a cipőfűző elrakás jó tipp :) Hát, ha tényleg nem jó, akkor szomorú leszek, mert egy rakás pénzt kidobtam a kukába, ennyi erővel azzal is jobban jártam volna, ha megveszem a legolcsóbb cipőt, ami tényleg faszán tart, és majd később nézek valami komolyabbat. Illetve az egészben az a zavaró, hogy laikusként direkt egy szaküzletbe mentem, és ennek ellenére lehet, hogy mégis egy olyan megoldással távoztam, amivel nem leszek hosszú távon elégedett (persze ebben benne van az én felelősségem is, csak többet várnék egy ilyen helytől, elvégre a szakértelmük miatt fordulok hozzájuk).

Egyelőre úgy döntöttem, hogy használom, és meglátom, hogy 1-2 hónapos időtávon milyen tapasztalataim lesznek.

Vertigo18: grat., ez így kemény lehetett (és biztos emlékezetes :) )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.