Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38321) adalbert1


adalbert1
veterán

Sziasztok,

nemrég elkezdtem futni, és mivel jobban megtetszett, vettem is egy megfelelő cipőt hozzá - a szaküzletben a lábam felmérése és pár megfelelő cipő felpróbálása után egy Asics GT-2000 7-et választottam.

A problémám, hogy túl rövid a fűzője ahhoz, hogy meg tudjam úgy kötni a legfelső lyukakat is kihasználva, hogy ne csúszkáljon benne minimálisan a sarkam fel-le (ott helyben nem tudtak hosszabb fűzőt adni, amit kicsit viccesnek tartok, elvégre egy direkt futásra szakosodott bolthálózatról van szó, na mindegy).
Igaz, még egyelőre bejáratás alatt van, de ez nem hiszem, hogy változna (mindegyik ajánlott modellnél éreztem ezt a minimális csúszkálást mivel az egyik lábam erősebb, mint a másik, így a kisebb méret már szoros lenne).

Tehát, a kérdésem az lenne, hogy minőségi cipőfűzőt, ami futócipőhöz megfelel, hol lenne érdemes keresnem hosszabb méretben?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.