Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35172) bencze válasza danielsz (#35169) üzenetére


bencze
senior tag

Jól ki volt jelölve végig. Azért nézegettem a tracket néha de szerintem nélküle is elboldogultam volna. Általában a jelöléseket néztem, a papír itinerem szétázott az semmire nem lett volna jó. Még szerencse mert apró volt a rajz szöveg meg annyi, hogy ha folyton olvasom merre kell menni, nem tudtam volna futni.
Nem tudom a szint mennyit jelent mivel kell hasonlítani, edzettségtől is függ. Felfele én sokat gyalogoltam gyakorlatilag végig, lefele viszont sokat előztem de ugye kemény izomlázam lett pedig nem szokott szóval biztos, hogy sokat rátesz.
Kimenni nekem is elég szar volt pedig csak 13. kerületből, de felkeltem 5:20-kor (elő volt véve nagyjából ami kell de pakolni, készülni) és olyan 7:10 fele értem ki, 1 óra buszozás után, 1 átszállással. Visszafele buszoztam 5 megállót és onnét fogtam egy greengot, az kényelmesebb volt. Borzalmas ez a reggeli felkelés, hétköznap fél 8kor kelek. :) de overall örülök, hogy kimentem, azért csak van egy varázsa a terepnek és ilyen mainstream rendezvényen azért eltévedni sem egyszerű.
Be kellene vezessem, hogy egy-egy tracket feltéve hétvégén menjek terepre futni, biztosan érdekes lenne. Annyi, hogy innét kicsit rossz kimenni Buda széléig hogy nincsen autóm de most, hogy greengo zónában vagyok és a mol limo határ is pár száz méterre van ezekkel elég jól ki lehet már menni pl HHH fele, ezután talán kevésbé leszek lusta és megteszem néha.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.