Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32281) Chuck Norris válasza bandus (#32280) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Köszönöm.
Most voltam harmadszorra így az útvonallal nem volt gondom de azért ott volt a telefonomon a gpx viewerben a track. Ami újdonság, hogy kitáblázták az útvonalat szabvány táblákkal, miden jelzésváltásnál van egy tájékoztató, hogy mennyi az idáig megtett táv és milyen messze van a következő pont, szóval most már tényleg elég nehéz eltévedni.

Beraktam három energiaszeletet, két zselét, két snickerst, két mogyorós szeletet, egy 7.5dl-es izót és előre a zsebekbe 2x3,5dl vizet, mg és só tablettákat és egy zacskó izó port is. Legszívesebben vittem volna még egy palack izót de már így is túl nehéznek ítéltem meg a hátizsákomat, gondoltam majd beosztom :)
Bekentem magam 50-es naptejjel, kullancs riasztóval és vittem sapkát is nap ellen.

Oroszlányban lecsippantottam a QR kódot, aztán csak futottam, a nagyobb emelkedőkbe belegyalogolva. Úgy 36Km múlva beértem Csákvárra, leittam magam a nyomós kútnál, az útba eső közértben vettem egy fél literes kólát meg két sportszeletet, ezeket le is toltam ebéd gyanánt. Úgy nyolc Km múlva beértem Gántra, ott is van egy kút bekevertem az izót és még a kólás üvegemet is megtöltöttem vízzel biztos ami biztos.
Ez után jön a legrosszabb szakasz, sok az egyenes unalmas rész és a célig hátralévő nagyjából 30Km-en nincs már lakott terület, viszont a szervezők nagyon jó fejek mert csináltak egy titkos frissítőpontot. Egy a földből félig kilógó betongyűrűre tettek egy fedelet és alá raktak nagyon sok vizes palackot, el is hoztam egy két litereset így bírtam ki a célig. Az utolsó nagyjából 10km a legjobb az egészben, széles árnyas enyhén lejtős erdei úton már csak be kell futni a városba.
A cél QR kód csippantása után kaptam egy kódot amivel ki tudtam nyitni az érmeket rejtő dobozt. Itt vannak a részidők:[link] A nyújtást sem feledtem el a végén, felraktam a lábam egy korlátra és abban a pillanatban úgy begörcsölt a vádlim, hogy majdnem átestem a korláton :)

Ősszel amikor olyan 5-10 fok között lesz talán még egyszer elmegyek, akkor biztos könnyebb, hogy nem kell hőgutát kapni meg irdatlan mennyiségű vizet cipelni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.