Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31461) Chuck Norris válasza Peterhappy (#31459) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Nekem is Péter ajánlotta a podiartot -nem tudok elég hálás lenni neki- ezért mentem oda a központjukba. Ráállítottak két szkennerre és otthagytam a futócipőmet, mivel sürgősséggel kértem pár nap alatt meg is volt a betét. Azt mondták, hogy nem is kellett volna a központba menjek hanem itt kinézed a hozzád legközelebbi boltot és ott is fel tudják venni a rendelést.

Ha megvan akkor a cipő gyári betétjét ki kell venni és egy picivel lesz talán magasabb mint volt de ettől még nem kell nagyobb cipőt venni ezt teszteltem mindegyik futócipőmön amit használok.
Ott ahol nyomja a boltozatot irdatlanul feltöri az első időkben, nagyon nagy vízhólyagjaim lettek. Utána kiszúrtam és leleukoplasztoztam úgy próbáltam futni de nem volt az igazi inkább kihagytam pár napot amíg gyógyult valamennyit aztán kezdtem újra a futást. Nekem nagyjából egy hónap volt a megszokni, de most már az a furcsa ha nincs benne a cipőmben.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.