Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29165) bandus


bandus
veterán

a vasárnapi félmaraton (pb! :D) óta most futottam először. egy kellemes, nyugodt futást akartam, de baromira nem jött össze. a pulzust már az elején sikerült elveszíteni, és nem is talált vissza 150 környékére, amihez hozzájárult szerintem az elmúlt egy hétben a kevés alvás, de annál több sör, meg persze a meglepően technikás és nehezen futható spartacus ösvény. viszont a táj gyönyörű volt, az idő pedig tökéletes futóidő :)

polar flow link
strava link

amit kipróbáltam az a most vásárolt compressport zokni, amiről egyelőre csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, mintha a lábamon sem lett volna, nagyon-nagyon kényelmes :K még úgy is, hogy talán sikerült nagyobb méretet vennem belőle, mint kellett volna.

a másik pedig a salomon pulse belt. ez is remek választásnak tűnik, bár az elején lévő zipzáras zseb kicsit kényelmetlen, ha az ember sokszor előveszi a telefonját, a compressport öv tárolási megoldása jobb talán. ugyanakkor remekül tartott, a hátsó zsebbe egy 0,33-as pet palackot tettem mert a soft flask-jaim nem érkeztek még meg, és azt is nagyon jól tartotta, alig lötyögött. szóval elégedett vagyok vele, de azért még kipróbálom hogyan fog muzsikálni a fél literes puha kulaccsal.

szóval mind a kettőt ajánlom az első próba után, egyik sem olcsó (különösen a zokni nem), de tényleg remek minőségű cuccok, valószínűleg jó pár szezont ki fognak bírni.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.