Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25029) Danika256


Danika256
aktív tag

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Még a cipő témához visszatérve érdeklődnék, hogy valamelyikőtöknek van e gondja a sarok dörzsölődésével?
Nekem már kezdetetk óta problémám van vele.. A cipőm mérete megfelelő, 43.5-ös, de a lúdtalp miatt ugye szélesebb a lábam, így ez a méret passzol szélességben, de hosszban talán túl nagy? Mondjuk nem érzem annak..
A lényeg, hogy azt találtam ki, hogy a cipő hátulját végig leragasztom ilyen leukoplaszttal, hogy a cipő ne sérüljön. Az első cipőm párszáz km után így adta meg magát. A zoknim sem mindegy milyen anyagből van.. Aztán ehhez még a sarkamat is leragasztom, és így a legrosszabb esetben is csak a zokni adja meg magát egy idő után :D
Tök mindegy mennyire van szorosra húzva a cipő, ezt nem tudom kikerülni.. Így fm távig nem is szokott gond lenni, de pl a Gerecsén az egyik sarkamról csak lekapta a bőrt. A tapasz meg szétégett :D
Van ezzel kapcsolatban tapasztalat, van másnak is ilyen gondja? Vagy ezzel most már együtt kell élnem, esetleg egy GT2000 vagy 3000 segíthet ezen is??
Még ehhez hozzájön, hogy nekem a cipő bejáratása is kínszenvedés emiatt, gyúrnom kell hetekig, különben aztán pár km után szétmenne a sarkam teljesen.. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.